6630, formiranje baterije

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Post od mkvb »

ninolina, upravo to i radim tako da mi nije bitno koliko dugo se puni :)

vlaki, imas dva nacina formatiranja Soft i Hard format, soft se radi pomocu sifre *#7370# a hard format se radi na sledeci nacin: ugasis telefon, u isto vreme pritisnes * 3 i zelenu slusalicu i power, telefon ti se upali i posle 15tak sekundi pocne formatiranje, probaj, nadam se da sam pomogao :)
HOX Titanium gray

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Card reader je chitach kartica,hardver bato,hardver... 8)

Format fona : *#7370*

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Tenk ju veri mach!!! :D
card reader-chitach kartica, logichno! :oops:
Znam shta je chitach kartica, ali ne verujem da cu sad uzimati to...
Pa moze preko usb-a da se prenesu podaci na komp i uradim format mmc, zar ne???
programe imam na kompu, pa mi preostaje posle formata samo da instaliram na phone...

hvala again!

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Pomoc!!!
Instalirao sam jedan mp3 player i ubacio neke pesme, neke convertovane, neke ne...
E sad, pustim pesme u playeru i posle nekog vremena, phone mi se restartuje (pobeli ekran, pishe nokia i 'baci' me na pochetak)... :disgust:
Tako mi se desilo nekoliko puta...
Zbog chega??? :blinky: :o :blinky:

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Losiji softver,lose krekovan program,ne odgovarajuca verzija programa (prestara mozda,ili za OS 8.1 ili 9) za tvoju verziju softvera u telefona... take your pick! :wink:
Nadji neki drugi,ili jednostavno skini N90 music player,jako je dobar i mnogo se lako koristi,a inace ga po defaultu ima i 6630 Music Edition!
Pozdrav 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Hvala Lomnica_city! Ali ovo i jeste program za n6630, u tome je i problem, a softver je noviji poshto sam ga kupio pre 20-ak dana, nov!!!

Pozz! 8)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ne mora to nista da znaci sto si ga kupio pre 3 nedelje,ja kad sam kupio moju 6680,on je imao softver star oko 4 meseca (verziju mozes videti preko sifre *#0000# a najnovija je 6.03.08 ),i vec je bilo novijih verzija softvera,i jako sam se namucio oko UltraMP3 player-a jer ni jedna verzija nije htela da radi bez seckanja cim krenem nesto da radim sa tastaturom pa nam je Drobnjak81 (nekada redovan ovde) predlozio N series Music player i otad drugi nisam ni pogledao!!
Pozdrav 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Instalirao sam n90 music player! Extra je! Ne restartuje mi se, sve odlichno radi...
verzija softvera mi je izgleda slabija 5.03.08, ali to mi i ne smeta toliko...
Hvala josh jednom...

Pozz! 8)

Odgovori