ninolina, upravo to i radim tako da mi nije bitno koliko dugo se puni
vlaki, imas dva nacina formatiranja Soft i Hard format, soft se radi pomocu sifre *#7370# a hard format se radi na sledeci nacin: ugasis telefon, u isto vreme pritisnes * 3 i zelenu slusalicu i power, telefon ti se upali i posle 15tak sekundi pocne formatiranje, probaj, nadam se da sam pomogao
Tenk ju veri mach!!!
card reader-chitach kartica, logichno!
Znam shta je chitach kartica, ali ne verujem da cu sad uzimati to...
Pa moze preko usb-a da se prenesu podaci na komp i uradim format mmc, zar ne???
programe imam na kompu, pa mi preostaje posle formata samo da instaliram na phone...
hvala again!
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Pomoc!!!
Instalirao sam jedan mp3 player i ubacio neke pesme, neke convertovane, neke ne...
E sad, pustim pesme u playeru i posle nekog vremena, phone mi se restartuje (pobeli ekran, pishe nokia i 'baci' me na pochetak)...
Tako mi se desilo nekoliko puta...
Zbog chega???
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Losiji softver,lose krekovan program,ne odgovarajuca verzija programa (prestara mozda,ili za OS 8.1 ili 9) za tvoju verziju softvera u telefona... take your pick!
Nadji neki drugi,ili jednostavno skini N90 music player,jako je dobar i mnogo se lako koristi,a inace ga po defaultu ima i 6630 Music Edition!
Pozdrav
Ne mora to nista da znaci sto si ga kupio pre 3 nedelje,ja kad sam kupio moju 6680,on je imao softver star oko 4 meseca (verziju mozes videti preko sifre *#0000# a najnovija je 6.03.08 ),i vec je bilo novijih verzija softvera,i jako sam se namucio oko UltraMP3 player-a jer ni jedna verzija nije htela da radi bez seckanja cim krenem nesto da radim sa tastaturom pa nam je Drobnjak81 (nekada redovan ovde) predlozio N series Music player i otad drugi nisam ni pogledao!!
Pozdrav
Instalirao sam n90 music player! Extra je! Ne restartuje mi se, sve odlichno radi...
verzija softvera mi je izgleda slabija 5.03.08, ali to mi i ne smeta toliko...
Hvala josh jednom...
Pozz!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.