Slicnost izmedju Symbian-a i Windows-a?

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ma dobro je uradjen svidja mi se samo ja imam neke dve opcije kad stisnem desni klik na korpu za otpatke nesto move to i copy to ne znam sta je ali me nervira :uhuh: Inace sve je isto i odlicno je,znam da znas engleski :wink: posecujem cesto MR forum ali najbolje mi je kad napises sve na engleskom a na kraju po srpski
Pozdrav 8) :) :wink: Ajd necemo vise off ovo je tema o slicnostima izmedju Symbian i Windows OS.Bilo bi lepo da se neko javi ko ima mpx220 ili neki telefon ili PDA.
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

volim sony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 19. Sep 2005. 00:01

Post od volim sony »

imao sam simbian 6630 i igrao sam se sa nekom motorolom preklo mozda mpx200 ili tako nesto mrzi me da proveravam,. moji utisci su da je simbian meni mnogo bolje resen i laksi za rad e sad ja sam nokiu nosio mesecima a sa motorolom sam se igrao par sati pa nije merodavno -ne!? i sama brzina nokije je bila daleko nadmocna ali mislim da je to vec hardverske prirode... ipak moj glas za simbian, mada mi se ciini da se "obicni" telefoni mnogo stabilniji... moram pohvaliti i tel. imenik nokie koji je stvarno prva liga :D

Odgovori