Samsung X820, pazi lomljivo

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Da,ok,ali u cemu je fora onda?Zbog cega zapravo se taj telefon morao slomiti,koja je poenta u svemu tome,sta je dokazano? Kako snajka moze i mnogo deblji telefon da pokida ili sta...? :D :D :roll: :roll:
Mozda joj neko poklonio pa joj se nije svideo,sta...Ili radi za Motorolu.Zasto je Motorola optuzena za sabotazu?... :dry:
Mada ipak da bi se slomio telefon (pa makar i bio tanak kao ovaj) treba stvarno dobro da sednes na njega.Mozda je snajka trebala prvo taj test da obavi :D :D

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

HAhahah! :lol: :lol: :lol: E ovo je dobro,pa preterali su ga sto se debljine fona tice!!!Sta su ocekivali da ce telefon te debljine od plastike moci da izdrzi?!!Cak i da je oivicen ili ojacan aluminijumom ili nekim drugim metalom opet bi se iskrivio!Viideo sam ovaj fon uzivo i nevidjeno je ruzan :D i da za ovaj fon platim 22 100 dinara koliko ga ceni!!!!!!

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Koristio sam taj telefon ali nisam pokushavao da ga slomim,hmm...nije mi to padalo bash na pamet... :?

A i plastika ko plastika,shta ste ochekivali? Kao da nikad niste slomili masku na nekom telefonu...

p.s. 2600

kljaja
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
Kontakt:

Post od kljaja »

Jao,da znate sta sam danas video bio ja u onom istom servisu i pokazem onom liku (posto ga znam privatno)klip za x820 a on mi se pozalio zato sto mu neka musterija dosla(ispao joj fon-x820,hoce da ga reklamira zbog slabe maske,ispustila ga je bla bla...a to ne spada u garanciju)kaze:''Vi ste meni rekli da nema problema sto je telefon toliko tanak i lagan....''i kada ga je otvorio imao sam sta da vidim..telefon je unutra jos tanji,"debeli" su samo ekran i donji deo fona gde je tastatura a deo izmedju tastature i ekrana duplo je tanji tako da ispod maske ima jos mesta!?!!?!Svaka cast samsungu!! :lol:

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Ne svidja mi se sto je tanak, a dugacak... Kada bi Samsung izbacio neki kraci, garant bi bio popularan kod devojaka.
Jel' ste provalili da velicina vise nije bitna? A bas bih voleo da vidim najmanji telefon na svetu...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Pa naravno da sve to može da bude i mnogo tanje, i zato višak prostora popunjavaju novim tehnologijama, a ograničavajući faktor je veličina naših ruku. I najveći deo telefona je najčešće tastatura. Konačno je tehnologija na dovoljnom nivou da je glavna reč na dizajnerima.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

**Aragorn**
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 05. Okt 2006. 22:37

Post od **Aragorn** »

Dobra sprava, samo je Samsung maaaaalo vise preterao sa debljinom telefona.
Vecina ljudi koja se odluci da ga kupi cim ga uzme u ruke odustane od kupovine i upravo zbog toga mu i cena vrtoglavo pada.
Jedino sto mi nije jasno je zar nisu mogli da budu malo kreativniji u anti reklami.
Mislim, debela zena koja lomi telefon i glupavo se smeje. FUJ!

Odgovori