w810i sa mreze

Fabrički OS, Android, Symbian, Windows
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSSymbian OSSymbian (UIQ) OSWindows OS
rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Fain2daniel: ok, mozda sam malo otis'o u off-topic, s obzirom da nisam striktno imao na umu W810, vec sam mislio generalno na bilo koji SE. Ja konkretno imam K750, nemam pojma dal mu je menjana maska, plocica, srednji taster i softver.. Covek mi ga don'o kuci, bez racuna, garancije, bilo kakvih papira.. Na casnu rec..
Full pack (u univerzalnoj kutiji). Svako ko ga pogleda rek'o bi da je original. A da li je? Niko ne zna! Radi savrseno.. :-)
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

dzeremaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 21:08

Post od dzeremaja »

Izvinjavam se moderatoru, priznajem, sturo sam presao preko pravila ali nije posteno dozvoljavati reklamu a antireklamu zabranjivati.

@milan91

Na neki nacin ponovio si ono sto sam rekao. Znam ja sta se desava na trzistu ali ovde je rec o dmihalj-u i njegovoj tvrdnji da je kupio "originalni" telefon..

@dmihalj

Gde sam ja to rekao da nesto ne valja bez fiskalnog, pa zarr nevidis da i sam imam brendiran aparat takodje kupljen ispod zita. Ti pricas o plazmi i fiskalnom generalno a ja pricam o telefonima kojima fiskalni skoro duplira cenu. Sve su to oriinalni aparati, pravi ih SE, niko drugi, ali kad kazes Originalni telefon to znaci da ih je proizvodjac spremio za nase trziste da on preko gen. zastupnika garantuje za njih a ne neki Pera iz podruma, da nisu prekodirani sa neke mreze i sl. Fiskalni nije garancija vec samo preduslov da se pozoves na nju, dokaz o legalnoj transakciji, da je sve po zakonu, da je drzava dobila svoj deo kolaca itd. Ne pozivam se ja na porez i sl. zabole me za to, vec ti govorim da su moj i tvoj aparat skinuti sa neke mreze ili doneti zajedno nekim Dajcom sa jeftinim pilecim parizerom i otud ta dosta povoljnija cena. Zato imamo garanciju "na dodjem ti" sa vlasnikom prodavnice i to je stvar bukvalnog dogovora sa njim. E sad, neki su korektni, neki ne a na potrosacu je da izabere kome ce svoje poverenje/dzep da da..

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

dzeremaja, pa na neki nacin jesam ali i nisam ali nisam znao da se ti raspravljas sa dmihalj :wink: ali tako je u Srbiji to svi znaju :wacko:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

dzeremaja stvarno imam pametnija posla nego da se raspravljam sa tobom oko neke gluposti. ja kada kazem originalan pre svega mislim da nije skidan ni sa jedne mreze vec da je pravljen za bilo koje trziste i izasao iz se(sto mislim da i vecina misli) ali dobro ako ti mislis da je original samo ono sto je pravljeno za nase trziste ok(ja bi za to pre rekao legalan ali dobro).I zaista sam svesan porekla mog telefona(mislim delimicno-tacnije da nije uzet od generalnog zastupnika).pozdrav i ja se odavde povlacim

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

verujte nije toliko bitni da li je skidan sa mreze jer najobicnije flesovanje i apdejt softvera sve to resava. pozz
8) 8) 8) 8) 8)
A N D R O I D

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

dojlimi, jesi li toliko siguran da flash resava bas sve i fon bude kao potpuno nov? i zasto bi se izlozio riziku i cimanju da se flashuje kad ima cist..moze se desiti da posle toga pobrljavi in nejasnih razloga...
ako vec uzima brendiran fon mozda mu ne smetaju ikonice i jos neke sitnice koje donosi ta mreza :disgust:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

dzeremaja
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 28. Sep 2006. 21:08

Post od dzeremaja »

dmihalj
I nema sta vise da raspravljamo, ti jednostavno znas odakle ti je dosao tel i to je to
Kraj price

rixxon
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 18. Jun 2006. 11:24

Post od rixxon »

Flashovanje telefona je proces bolan i rizican isto koliko i reinstalacija windowsa na PC racunaru. Ako se korektno odradi nema tu nikakvih problema!
Sorry ako je off-topic!
K750+W950+K550 (W610 SW)+More...

Mare_so
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 17. Okt 2006. 16:44

Post od Mare_so »

Pozdrav ljudi! :wink:
evo ja uspeo zameniti fon, na kraju sam ok prosao jedino sto je samo skidanih sa mreze bilo, ali flesovan je, i zasad koliko vidim dobro.
imam jos dva pitanja zasad ako nije frka?
prvo, primetio sam da mi se dok sam na netu tamo u gornjem levom uglu iznad signala nekada pojavi slovo "g" nekada "e", kontam da je to oznaka za gprs odnosno edge. e sad kad pishe "e", onda skida stvari brzo kao lud, a kad je "g" onda normalno. inace sam postpaid 64 korisnik , ali nisam znao da se moze pristupiti netu preko edgea, gde se podesava da li hocu preko gprsa ili edge?? Da se jednako naplacuje protok po gprs i edge pristupu?
i jos nesto, da li znate neke dobre linkove za free igrice i korisne programe, posto oni koje sam ja imao vise ne rade :?

10x :D
Cast a BIG shadow..

dmihalj
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 25. Sep 2006. 14:58

Post od dmihalj »

www.myw810.lasyk.net i www.getjar.com stavrno svega i svacega na prvoj od screensaver-a,tema,softvera... a na drugom uglavnom softver lepo grupisani
pozdrav

Odgovori