S60v5 - aplikacije, igre, teme...

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
Odgovori
nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 10. Jan 2010. 23:13

Post od nnikola »

pa preko nimbuzza mozes zvati samo one koji imaju skype nalog i kad su online i znaci zoves ih na taj nalog, ako grijesim neka me neko ispravi....
p.s. mislim da mozes i to sto ti hoces, al moras to platiti...

aleksa87
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 09. Dec 2006. 21:20

Post od aleksa87 »

iz nimbuzza moze da se zove neko ko ima skype nalog kao sto nnikola rece, inace pozivanje mislim da nema ili se sigurno placa!
Mozda za ovi mail mozes preko poruka da podesis mail account! (ja sam za gmail tamo podesio)

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Da to sam ja uradio za HotMail ali nece da mi preuzme e-mailove, samo pise povezuje se i nista... i sada nece ni da napravi drugo sanduce! Kakav je program Mail for exchange?

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

Motoman, Zaboravi mail for exchange jer ti je za to potreban poseban nalog koji se placa, bar sam ja tako procitao kada sam trazio po netu, ako gresim neka me neko ispravi.
Ono sanduce u porukama bi ti trebalo da odradi stvar, jer sam uspeo da namestim za hotmail (sto tebi treba) i za gmail, a jedino nisam uspeo da namestim za yahoo. Verovatno znas gde se brise napravljeni nalog (u settings-u/e-mail, tako nesta pise, za svaki slucaj da se nadje nekom ko ne zna), tako da ti je moj predlog da ga obrises i ponovo napravis.

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

kako si podesio naloge za gmail i hotmail u postanskom sanducetu tj.koje su adrese servera za prijem i servera za slanje za gmail i hotmail?

Edit:
slavko101 kako si podesio naloge za gmail i hotmail u postanskom sanducetu tj.koje su adrese servera za prijem i servera za slanje za gmail i hotmail?

Spojio: IDzO
*Zabranjeno uzastopno postovanje, koristi opciju Izmeni*

Procitaj -> Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

slavko101
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 13. Jun 2009. 14:21

Post od slavko101 »

oxigen, Udjes u poruke nemoj ici na mailbox vec options->settings->e-mail->mailboxes. Ovde mozes da brises posotojece naloge kao i da stvaras nove. Prvi put kada ga pokrenes pokrenuce ti se automatsko podesavanje, gde ce te upitati za konekciju pa ti izaberi ili wlan ili gprs, posle toga cete upitati za e-mail adresu, i mozda sifru i to je to, a te servere on sam podesava. Ja sam ovo uradio preko gprs, sto ti toplo ne preporucujem jer zna da skine kredita, pa ako imas neku stabilnu wlan konekciju obavezno preko nje to uradi

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

pokusao sam kao sto si rekao ali mi opet trazi server za prijem i server za slanje...ja ne znam kako je kod tebe i koji ti tel imas .kod mene je ovako..ne znam kako da podesim te servere

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nnikola »

kako radi ovaj program SMS timer? preko njega mogu da posaljem sms npr u 3h poslij ponoci, iako sam legao spavati u 1h ako sam dobro shvatio? e sad, kako se to radi? - u podesavanjima sam podesio Status-enable, Autostart - enable, ali opet prilikom slanja sms mi posalje odmah, nemam nikakvu mogucnost odlaganja.....sta i kako?

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Ja od skoro muku mucim sa hotmail-om,tacnije od trenutka kad sam promenio password. Nikako ne mogu da se ulogujem,stalno mi trazi da unesem username i password. probao sam sto puta i uvek isto. Da li neko zna kako da resim ovo?
ex ivan87

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Da li radi Smart Settings na 5800 v40, tj. meni nece da se postavi kao tema pocetnog ekrana! Moze li neko probati pa da znam jel to do fona ili cega vec...

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od oxigen »

Do fona ti je garant..radi na svim modelima koji su naravno hakovani.ili si skinuo pogresnu verziju ili ti je do telefona...treba s vremena na vreme uraditi soft reset...

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Motoman, i ja potvrdjujem da radi na v40,ali mi fon nije hakovan :lol: probaj da ga reinstaliras
ex ivan87

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Motoman »

Pa nisam znao da za to mora biti hakovan fon... ocu ovih dana da uradim soft reset pa hack pa cu vam javiti sta sam uradio :D

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ljudi, treba mi program koji ce racunati duzinu trajanja poziva, ali tako da prvi minut zaokruzuje, a posle da racuna na sekunde, kao sto rade nasi operateri na postpejdu. Cuo sam da postoji za Symbian, ali ne znam kako se zove... :oops:

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

mezzano, zove se FreiMinMon i za njega ti treba Python. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ok, hvala. :) A sta je to Python? :?

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Програмски језик.Само инсталирај 1.45 + м.м.пак и не брини. :wink:
Слобода или смрт

MCone
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 24. Jan 2008. 20:03

Post od MCone »

ljudi jel ima neki program za bolji muzicki plejer da se skine?...ovaj sto se dobija u telefonu mi nije bas pregledan, zato sto imam brdo pesma, i ne mogu lepo da listam, preskace mi....

nnikola
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od nnikola »

ja sam koristio powerMP3 i meni je bio jako zanimljiv, mada mi se znalo desiti da kad ga upalim on odmah pocne pustati pjesme iz playliste, mada mi nista nema na ekranu - odnosno izgleda kao da nije ni upaljen, iako reprodukuje muziku (al to je bilo prije updatea softwarea na v40)

fxgt
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2008. 13:51

Post od fxgt »

pa ima opcij sta da radi po pokretanju pleyera jednostavno imas do nothing tebi je bilo na play last played
inace powermp3 je extra plajer pogotovo sto ima i tajmer u sebi pa lepo legnes da spavas pustis mjuzu i fon posle sam prestane da svira :wink:
N73 full hacked and customized by me, 5800XM NAVY blue CFW40 by FXGT

Odgovori