laky012,jesi li uspeo da flešuješ telefon pomoću odina? Potraži na youtube neki tutorijal, olakšaće ti posao!!!
Sinister_gregor, gingerbread ima i još nekih sitnih prednosti ali kod mene se trajanje baterije nije promenilo! Proximity sensor ima automatsku funkciju, šta bi ti tu uopšte i čačkao??? Juice defender je dobra aplikacija, u principu ona u određenim stanjima baterije gasi određene funkcije telefona i time štedi bateriju... Rutovanje android telefona ti je u principu otključavanje pristupa sistemskim fajlovima (uopšte pristup samom sistemu). Ako imaš instaliranu superuser aplikaciju onda verovatno imaš rutovan telefon!
johnnynikola, prednosti custom romova su mnoge, neke ću ti navesti: overklokovanje procesora kod nekih romova, neki romovi rade sa ext4 particijama (ext4 particiju na sd kartici prepoznaje kao sistemsku pa se time povećava memorija za aplikacije), velike mogućnosti tvikovanja, tema i još sto kojekakvih čuda!!!
majkon80, nisam siguran koliko si ti to sve dobro shvatio ali taj rom koji si instalirao sa tvikovima već u sebi sadrži turbobost 8.5

, stoga nisi imao potrebe da opet flešuješ turbo!!! Kad neke od tih tvikova flešuješ nemaš ti tu nikakvih podešavanja! Ja koristim isti taj, stvarno je dobar!!! Cpu mi je na max 902 mhz i šljaka odlično! A baterija je povećala autonomiju za nekih 50%

Live to Ride, Ride to Live. I prefer to reboot my phone through SetCPU