iamivan, da rutovao je telefon da bi ga otkljucao. Stvar je samo u tome sto mi je posle dao rutovan, a nisam zeleo, pa je morao da ga unrutuje, ali kazem...radi sve odlicno, instalirana vecina stvari, zadovoljan sam.
Imam samo jos neko pitanje, vise vezano za aplikacije, ali nadam se da moze i u ovoj temi da se pita. Tapatalk mi prijavljuje upozorenje "ne mozete odgovoriti tako brzo posle vase poslednje poruke" iako nemam taj prvi odgovor napisan.Jel je problem u "narodskoj" verziji mog tapatalka ili nesto drugo? I sta preporucujete, koje widgete za data, airplane i ostalo sto fali od widgeta koji su default na SII? Koji widget za battery percentage preporucujete? Hvala
I jos jedna stvar. Izvinjavam se ako sam naporan, ali samo dok par stvari razjasnim i necu smarati

Kada konektujem telefon u usb, na kompu mi se pojavi phone i kada otvorim imam koliko kapiram internu memoriju telefona (Android, DCIM, ...) i na kraju imam usbStorage. To je onih 10gb da tako kazem interne sd kartice, gde bi po logici stvari trebalo stavljati muziku...ili gresim? Samo to da mi pojasnite. Hvala