Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od iamivan »

Anony, na kraju je dobro ispalo. :)

Je l' ga je root-ovao zato sto je to trebalo da se uradi kako bi ga otkljucao ili je to uradio bez nekog razloga?
Meni su samo preko mejla poslali kod koji sam ukucao u telefon i otkljucao ga istog momenta. :)
Poslednja izmena od iamivan u Uto, 11. Sep 2012. 23:38, izmenjeno 1 put ukupno.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od lesa0208 »

@hirurg jel mozes da narucis preko ebay-a deo mislim da bi tako prosao najbolje i u servisu platis samo ruke

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Da li postoji nacin da ja dodjem do tog koda pomocu kog se otkljucava telefon bez odlaska u servis? Moj tel je na telenor mrezi
Note IV N9100 dual

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Mogu ja da potrazim taj mejl sa kodom sto su mi poslali, pa da ti prosledim. :)

Ne znam samo hoce li biti nekih problema posto je moj bio zakljucan na mt:s mrezu.
Ili je to mozda kod samo za moj telefon posto su mi trazili i IMEI telefona. :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

iamivan, akk su trazili i imei telefona ocigledno je vezan samo za tvoj telwfon. Moj je zakljucan na telenor mrezu.Hvala ti u svakom slucaju
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

toda81, nemoj badava komplikovati sebi zivot. Ako ti bas treba otkljucan telefon, odnesi ga u neki od servisa, otkljucavanje je 1000din. Ustedeces i zivce i vreme.
Inace, za komunikaciju izmedju telefona i kompa nije losa ni AirDroid aplikacija, sljaka kao mass storage preko wifi nezavisno od Kiesa ili bilo kog drugog programa.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Azimuth, za sada mi to nije neophodno, ali je ipak dobro da bude otkljucan. Ja sam uspeo sam da otkljucam sgs plus i desire pa sam mislio da mozda mogu i sgs2 sam
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Nemojte da kucate napamet kodove koji nisu za vaš imei, generišu se za svaki imei, par puta unesete pogrešan i zaključaćete ga. Svoj sam otključao S2 pre nekoliko meseci, postavio sam slike u ovoj temi, krajnje je prosto. Rutujte telefon i skinete sa marketa besplatan program koji ga otključa za par sekundi, to je cela nauka. Kod samsunga je to veoma lako, kod htc zajebancija. Hvala samsungu :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Baraba, mozes li mi reci kako se zove taj program kojim si ti otkljucao tvoj telefon? Ja sam probao neki program, a ne mogu se setiti njegovog naziva i na zalost nije uspeo da otkljuca tel
Note IV N9100 dual

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Jul 2010. 00:00
:: iPhone 6 16GB Silver

Post od Anony »

iamivan, da rutovao je telefon da bi ga otkljucao. Stvar je samo u tome sto mi je posle dao rutovan, a nisam zeleo, pa je morao da ga unrutuje, ali kazem...radi sve odlicno, instalirana vecina stvari, zadovoljan sam.

Imam samo jos neko pitanje, vise vezano za aplikacije, ali nadam se da moze i u ovoj temi da se pita. Tapatalk mi prijavljuje upozorenje "ne mozete odgovoriti tako brzo posle vase poslednje poruke" iako nemam taj prvi odgovor napisan.Jel je problem u "narodskoj" verziji mog tapatalka ili nesto drugo? I sta preporucujete, koje widgete za data, airplane i ostalo sto fali od widgeta koji su default na SII? Koji widget za battery percentage preporucujete? Hvala

I jos jedna stvar. Izvinjavam se ako sam naporan, ali samo dok par stvari razjasnim i necu smarati :) Kada konektujem telefon u usb, na kompu mi se pojavi phone i kada otvorim imam koliko kapiram internu memoriju telefona (Android, DCIM, ...) i na kraju imam usbStorage. To je onih 10gb da tako kazem interne sd kartice, gde bi po logici stvari trebalo stavljati muziku...ili gresim? Samo to da mi pojasnite. Hvala

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Ja koristim Battery Indicator,i taj mi najbolje radi.Za ostalo ne znam,ja sam to sve pogasio,imam samo neki power saving.
Nego,jel se i kod vas telefon odmah ugasi kad pritisnete power dugme?Nema vise onih opcija,silent,turn off pa da pritisnes ok?
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Nije to do talka, mora određeno vreme da prođe između dva pisanja odgovora, tako je podešeno na forumu.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Behemoth, ako drzis malo duze on/off dugme onda ces dobiti te opcije.

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Anony, ja koristim GO Power Master i dobro mi vrši posao.

U gornjem levom uglu mi pokazuje koliko % baterije mi je ostalo, a možeš i widget da postaviš na desktop preko koga "ubijaš" pozadinske procese i time štediš bateriju. :)

Slika

Behemoth, kod mene kad držim power dugme izađe mi ovo, ako za to pitaš. :)

Slika

ICS 4.0.3

Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Post od Behemoth »

Azimuth, nema tih opcija,telefon se ugasi istog momenta
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Anony »

Ok,hvala za widgete. Samo mi kazite za usbstorage. Jel je taj folder u stvari "sd kartica"? Posto ne mogu nista raditi u njemu preko kompa (new folder,copy...).

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Anony, usbStorage je "mount point" za USB flash memorije koje se povezuju preko USB OTG kabla. Kako si povezan kablom sa PC-om tu logicno nema niceg niti se moze ista napraviti. Ono "Phone" sto vidis ti je kompletna "interna sd kartica". Ako imas utaknut microSD on ce se pojaviti kao novi "disk" "Card". Ostala, da je nazovemo "jos internija" memorija koju koristi Android OS se na PC-u ne prikazuje.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Anony
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Anony »

Hvala tomas.hokenberi , ... btw. da preporucim Battstat widget za bateriju, moze se staviti u tekstualnom formatu ili kao broj, razlicite velicine, pa, kome treba neka proveri ;)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Behemoth, da li si mu ubacivao neke modove? Ja sam imala taj problem na S3 kad sam se igrala sa flashovanjem nekih tema i modova za Power Menu. Mozda je u pitanju i neka sveže instalirana aplikacija. :-)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori