Nokia N8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
dal moze da radi ovaj pach za pojacavanje zvula na ovim cfw sto je janka88 pomenuo?Ubacio sam ga i ja,ali nesto nisam zadovoljan zvukom tj glasnocom,a neko je pomenuo da patch radi samo na off. belle 

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
Koristio sam na androidu fb messenger i on mi je davao mogucnost da fotograiju iz galerije telefona nekoem saljem direktno u inbox na FB. E sad imam n 8 pokusao sam na sve moguce nacine da posaljem sliku nekome u inbox na fb i ne ide nikako ni pomocu :fb toucha, social network, standardnog broswera.... Neko zna nacin?
-
janka88 taj sam firvmver IMAO,jer sam jutros odradio downgrade fw na official belle,koji mi se pored svega cini najbolji i najstabilniji,a postoje i razni modovi za njega,za razliku od cfw.
- d@r123
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 16. Feb 2012. 19:02
- :: Sony Xperia Z1
- :: HTC One X
Sale_M -znaci tvoja preporuka da se ostane na official belle jer sam i ja razmisljao o ovom novom cfw. I jeli mozda netko testirao one Microsoft apps.
Igor84 -pokusaj sa Fmobi 3.0
Igor84 -pokusaj sa Fmobi 3.0
Poslednja izmena od d@r123 u Uto, 17. Apr 2012. 12:38, izmenjeno 1 put ukupno.
-
zoreli, o tome vec pisemo zadnjih 10-ak postova
Ne znam,ja cu da pojurim ovaj patch za zvuk,jer muziku slusam stalno dok putujem sa i na posao,a i cini mi se nekako da je off. belle lepse uradjen,kompletniji softver.

Ne znam,ja cu da pojurim ovaj patch za zvuk,jer muziku slusam stalno dok putujem sa i na posao,a i cini mi se nekako da je off. belle lepse uradjen,kompletniji softver.
Posto nemam nikakvog iskustva u hakovanju telefona, zanima me koliko je ovo sigurno http://www.n8fanclub.com/2011/09/norton ... bian3.html
Da li moze da se telefon zablokira ili nesto slicno, koje su opste opasnosti.
Ovo pitam jer u posljednje vrijeme vidjam hiljade programa koje zahtijevaju da mobilni bude hakovan, da bi se instalirali, samo potpisivanje vise nije dovoljno.
Hocu li kasnije moci legalno instalirati update-ove, ima li problema sa nokia suitom, pojavljuju li se bagovi isl...?
Hvala
Da li moze da se telefon zablokira ili nesto slicno, koje su opste opasnosti.
Ovo pitam jer u posljednje vrijeme vidjam hiljade programa koje zahtijevaju da mobilni bude hakovan, da bi se instalirali, samo potpisivanje vise nije dovoljno.
Hocu li kasnije moci legalno instalirati update-ove, ima li problema sa nokia suitom, pojavljuju li se bagovi isl...?
Hvala

Nokia C7
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
dejan92, Ja taj Norton koristim kako sam ubacio Belle i nemam apsolutno nikakvih problema. Doduše sad koristim CFW koji je vec hackovan tako da mi to i ne treba. Jedino kad hackuješ telefon sa tim programom moras ručno prebaciti installserver.exe fajl u folder koji je predvidjen za to, uglavnom trebalo bi da pise sve tu. Nema nikakvih kocenja, restarta i tako tih problema (bar nebi trebalo bit).
Moze li mi neko reci kakva su vasa iskustva sa pustanjem HD filmova na telefonu? Da li vam sve pusta bez problema? Pitam posto se meni vec desavalo da dosta HD filmova nece da pusti, tj. zvuk ide ali slike nema pa ne znam u cemu je problem?
Moze li mi neko reci kakva su vasa iskustva sa pustanjem HD filmova na telefonu? Da li vam sve pusta bez problema? Pitam posto se meni vec desavalo da dosta HD filmova nece da pusti, tj. zvuk ide ali slike nema pa ne znam u cemu je problem?
pomoc!c memorija mi konstantno smanjuje,ja sam prebacio sve na E memorije kad ubacujem,da li sam nesto preskocio i cime se puni C memorije?kojim podacima i kako to da resim?hvalaaaa 
EDIT:
cak sam i fon resetovao i vratilo se na normalu,pa kad sam ponovo ubacio podatke kao da pola ide na C memoriju!?
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..

EDIT:
cak sam i fon resetovao i vratilo se na normalu,pa kad sam ponovo ubacio podatke kao da pola ide na C memoriju!?
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Obavezno procitaj pravila foruma..
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
piroman a koliko tačno imaš memorije na C , kod mene je slobodno 56 mb i ne vidim nikakav problem. Najviše ti C memoriju jedu instalirani programi , poruke , mejlovi , imenik.
Ps.
Ne moraš pisati postove jedan za drugim , imaš opciju "izmeni"
janka_88 i meni neće snimke sa youtube u full hd da pušta (kad ih skinem)
Ps.
Ne moraš pisati postove jedan za drugim , imaš opciju "izmeni"

janka_88 i meni neće snimke sa youtube u full hd da pušta (kad ih skinem)
16 godina na forumu MOBILNISVET
piroman, nemas potrebe da se cimas sa tim..svi imamo oko 50-70mb na C..sve zavisi sta je ko ubacivao..jer neke aplikacije(programi) moraju da se instaliraju na C..i a naravno tu su poruke,mailovi,imenik kao sto rece zoreli..
Znaci nemas potrebe da se brinse oko toga..janka_88, i meni se to desavalo..prebacim film u HD i kada hocu da ga pustim ono pusta zvuk a sliku ne,jedino resenje da se smanji rezolucija..