Ivan Cirkovic, isti problem oko glupe pozadine i kod mene! Ja sam se pomirio sa tom cinjenicom! Nego, zanima me ima li kakva aplikacija ili widget, ili sta vec, koja moze da kontrolise mrezu na kojoj je telefon, tj hocu da mi pri razgovoru koristi cist GSM, a ne 3G, ciji kvalitet poziva drasticno osciluje, cak se i gubi, a to me strasno nervira, dok sa paketnim prenosom podataka nemam problema, sljaka odlicno!
da li postoji neka aplikacija koja dovodi do toga da se mob ne zaključa?primer taster power ode crn ekran ponovno pretiskanje pali se mob i odmah ide gde je stao bez onog slajdovanja i slično.
Ensiferum,mislim da je to najveca mana android telefona,ili da ga nazovemo propust sto nisu napravili da moze cela slika da se stavi na pozadinu.Skinuo sam program cardiograph za merenje srcanog impulsa.Dovoljno je da ga ukljucite i stavite prst na kameru i pokazuje puls Da covek ne poveruje sta sve nece izmisliti za mobilni telefon...
da li postoji neka aplikacija koja meri data potosnju da meri u realnom vremenu i da pokazuje recimo u notifikaciji baru pored indikatore za bateriju i mrezu?
srkicom, 3G WatchDog mozda? Isprobao sam ga i radio mi je ok ali ga ne koristim jer mi pracenje potrosnje i nije toliko bitno... Kako uopste potrositi 1325MB?
Vlatko81, možda bi bilo pametno da bi više stalo, možda bi manje procesora trošilo kad se ne bi sklairala slika, ali u doba velikih kartica i jakog hardvera ko će da se bavi time? Makar sa jačim telefonima i DivX-ima. VPlayer pušta sve poznatije formate (više imam problema sa BS plejerom nego s njim), i dobro pušta titl. Meni dosta.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Baraba, nije mi odavno to trebalo ali cini mi se da sam pre koristio gpad (valjda se tako zove ). Mozes da napravis konekciju putem usb-a ili WiFi-a, za Bluetooth nisam siguran, da ubacujes custom kontrole i da napravis vise tih "daljinskih upravljaca" (ima i gotovih za skidanje ). Za obrnuto koristim MyPhoneExplorer, odlican program. Sto se tice Dolphin pretrazivaca, ako koristis kuvani ROM idi u "settings - cyanogen (ili neki drugi dev tim, uglavnom advanced) settings - interface - reflow after pinch", stikliraj. Mozda proradi. I proveri kada udjes u dolphin pa u settings da li ti je pod "page content settings " stiklirano "auto fit pages ". Treba da bude.
Team Viewer radi odlično (učitavao mi je crn ekran jer sam bio zakačen na wifi koji jedva da je imao signal, kada sam se zakačio preko 3g to je druga priča).
Da li znate neki dobar audio manager?Ja koristim Audio manager koji mi se ne svdja jer kada postavim da mi jacina zvuka pri pozivu bude najjaca veoma brzo se sam vrati na minimum pa me to iritira
toda81, i ja koristim Audio Manager i nemam taj problem... Kako je moguće da sama aplikacija promeni jačinu koju si postavio? Da li si se igrao sa ostalim opcijama kao što su profili pa si postavio da menja jačinu u određenom trenutku?
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, samo sam unutar same aplikacije postavio da mi sve bude na maksimumu i samo se promeni.Nije mi full verzija,a nisam podesavao profile unutar app
D li postoji neka aplikacija preko koje se mogu instalirati gapps a da ne ide preko recavery moda ?
Instaliram neke romove ali ne prepoznaju gapps dok ostalima valjda radi.. develeper nije mnogo pomogao jer kada ide peko recaverya ona instalira pri startu gapps ali telefon kreša.
Najveci problem sto nemam gapps jeste sto mi ne radi WiFi.. pise error. Iz proslog iskustva sa jednim 2.3.4 romom znam da su razlog gapps.
Na jednom starijem romu 2.2 je bio dodatak gdje su se mogle poslije rucno instalirati aplikacije ali toga vise u romovima nema. Evo probavam jedan 2.3.7 rom sa razlicitim boot-ovima ali ne dize nikako aplikacije.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.