Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Pozdrav svima. I ja sam skoro flesnuo ovaj poslednji SEE sto je pele90, okacio i stanje sa baterijom je: operativni sistem android cas 48 cas 53 %, otprilike situacija sa baterijom kao na slikama sa posta iznad. Pre na starijim firmware-ima je bilo oko 16,17 %. Sta raditi? Nije rootovan tel, pogasio nepotrebne aplikacije.
Ima li neko ideju kako da rutujem drugarov G920FXXS4DPGA?
Koliko vidim na xda, cf autoroot ne ide sa ovim bootloaderom...
Možda može i twrp, pa supersu iz njega, ali opet nema novog kernela rutabilnog...
hvala
smartgalaxy, meni je sa poslednjim SEE bilo tako na pocetku ali posle par punjenja stanje se stabilizovalo, bar mislim. Wifi /3g stalno uključen, autom osvetljenje off, nfc, lokacija, sinhronizacija off. Te stvari koristim kad treba samo. Pogasio nepotrebne sistemske aplikacije, tel nije rootovan. Ovakvo je stanje sa baterijom, sta mislite :
Nista posebno, neki dan sam izvukao 5:30 h SOT za 15ak sati od punjenja, 3g + wifi, sve sync, auto osvetljenje.
U sustini, koristio tel ili ne na ovom sistemu przi se baterija.
Jorda, pa koji da ubacim sistem? :-)Neki koji je izasao posle ovog SEE... Kad vracam na stariji sistem preko Odina, ne da mi, stalno izbacuje Fail. Na kom si ti izvukao taj sot?
Onaj uzasni SEE sto je Zoreli preporucio, nemam vremena da sad menjam ponovo.
Kad se ne koristi android os jede bateriju, ako ga koristis dosta onda je ok.
Zoreli,2 dana i 6 sati,a da ostane jos skoro pola baterije?I to na telefonu sa 2550 mAh sa QHD ekranom?Ovo je neka zajebancija.Ljudi jedva izvlace dan sa S6,a ti kacis neke svemirske rezultate.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M, slika govori više od hiljadu reči ... svako različito koristi telefon (i sa različitim podešavanjima) a eto ja već drugi put u 15 dana kačim . Prošli put sam objasnio način korišćenja ovog S6 .
P.S. Sa mojim korišćenjem izdržao bi sigurno od jutra do predveče ... ali eto na S6 kod moje lepše polovine pozivi / poruke / viber / fb - 2G+WIFI i to je to .
zoreli, moze da se izvuce SOT, nije problem. Problem je sto standby jede bateriju ko nenormalan.
Pogotovo na 3g.
A taj nacin koriscenja koji si opisao za te rezultate meni je nezamisliv. Pre bih nemao telefon.
evo ja da kazem nesto vidim da niko ne veruje zoreliju da je rezultat takav pogotovo jorda e ja sam se uverio u to i licno sam video svojim ocima rezultat je istinit a taj see imam i ja i baterija je extra ...kakav francuz ja sam imao problema dok nisam ubacio see sada je odlicno ..
rex napisao:evo ja da kazem nesto vidim da niko ne veruje zoreliju da je rezultat takav pogotovo jorda e ja sam se uverio u to i licno sam video svojim ocima rezultat je istinit a taj see imam i ja i baterija je extra ...kakav francuz ja sam imao problema dok nisam ubacio see sada je odlicno ..
Sve verujem, al nacin na koji njegova lepsa polovina koristi telefon meni ne odgovara.
Evo moja baterija. Katastrofa.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.