Samsung Galaxy S5
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy S5
Jes vala, baš taj. Greška [emoji2]
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
vzegarac, imaš neke fleke na foliji, od vode ili čega, ako je kvašen oni će to videti. Ako nje, nosi u telenor, traži zamenski aparat dok je ovaj na servisu. Imaš garanciju, iskoristi je.
jelenac, i ja sam na 4.4.2, sačekaću da se ispegla lepo 5, onda ubacujem, verovatno 5.0.1.
jelenac, i ja sam na 4.4.2, sačekaću da se ispegla lepo 5, onda ubacujem, verovatno 5.0.1.
Poslednja izmena od Baraba u Uto, 06. Jan 2015. 09:12, izmenjeno 1 put ukupno.
Jel i kod tebe greška? 4.2.2 ili 4.4.2? [emoji2]
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
4.4.2 je , S5 je kad je izasao koristio noviji softver od 4.2.2 tako da ne vidim zasto bi iko to koristio... Tako da na sve te 4.2.2 postove gledajte kao na gresku 

- Baraba
jelenac, da, napravih grešku, ispravio sam na 4.4.2. Zadovoljan sam 4.4.2, sve radi lepo i brzo. Sviđa mi se v5, čim sve ispeglaju ubacujem.
artifex, tako je.
artifex, tako je.
- zoreli
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 28. Feb 2004. 01:38
- :: Galaxy S21 Plus
Lollipop 5.0 = tresla se gora ... Kako na G3 , S5 , Nexus... Još to treba da se pegla ohoho , 5.0.1 ili neki drugi još noviji apdejt treba sačekati da bi to bolje / brži / lepše radilo od odličnog 4.4.2
16 godina na forumu MOBILNISVET
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Meni se svidja brzina, autonomija, sam izgled i jos gomila stvari, ali da ima mesta za peglanje, ima svakako.
- Baraba
Azimuth, jedino što sam imao problem sa galerijom i što me nervira fokus, da toga nije ne bih se vratio na 4.4.2. Samo to da isprave i eto me. Autonomija je sjajna, brzina odlična. Zadovoljan sam i na 4.4.2, zato još ne menjam fon, na 5 je mnogo bolji.
Izašao je za još jedno tržište v5, Malezijsko, veći changelog, nova i oznaka BNL3. Rade, rade, samo napred samsung, konačno su se ubrzali
Izašao je za još jedno tržište v5, Malezijsko, veći changelog, nova i oznaka BNL3. Rade, rade, samo napred samsung, konačno su se ubrzali

- Azimuth
- Moderator
Na sammobile je pisalo da je izašao i za Rusiju ali ga nešto ne vidim.
I meni bode oči to za foldere u galeriji. Valjda će ispeglati to u neko najskorije vreme.
I to mi je da je telefon stabilan, da se ne dešava da zabode iz čista mira i sl. Većina stvari zaista radi lepo, ali ima tih nekih momenata kad kao malo da uspori (galerija, recent apps i sl.).
Sve se nadam da će uskoro SEE i Baltic da izađe ali ispeglani.
I meni bode oči to za foldere u galeriji. Valjda će ispeglati to u neko najskorije vreme.
I to mi je da je telefon stabilan, da se ne dešava da zabode iz čista mira i sl. Većina stvari zaista radi lepo, ali ima tih nekih momenata kad kao malo da uspori (galerija, recent apps i sl.).
Sve se nadam da će uskoro SEE i Baltic da izađe ali ispeglani.
- 1808
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Apr 2013. 23:02
- :: Smartphone
Lolipop će svoj pun potencijal pokazati tek na novoj generaciji telefona sa 64-bit. hardverom. Tu pre svega mislim na procesore sa ARMv8-A arhitekturom (Cortex-A57 i Cortex-A53) uz podršku čipsetova Snapdragon 810, 615, 610, 410, kao i 64-bit. memorijskim modulima sa velikim propusnim opsegom. Zato pažljivo birajte svoj sledeći uređaj ako želite leteće performanse od Lolipopa, koji je prvi Android sa optimizacijom za 64-bit. rad.zoreli napisao:Lollipop 5.0 = tresla se gora ... Kako na G3 , S5 , Nexus... Još to treba da se pegla ohoho....
1808, neka si nas ti sad zbunio
evo 4 sati niko nema sta da kaze da ne bi ispao glup poslije ovakvog komentara 

Što "nas", mene nije zbunio, čovek je u pravu...
pa dbr, ne shvati bukvalno, mogo sam da stavim, osim (mobilnih strucnjaka, moderatora i experata...)
moj komentar je sa saljivom konotacijom (vidi se i smajlije koje sam stavio), ne uvrijedi se.
moj komentar je sa saljivom konotacijom (vidi se i smajlije koje sam stavio), ne uvrijedi se.
Ma kakva ljutnja, nema ovde ljutnje i sujete [emoji12] i ja odgovorio čisto da bih rekao da se slažem za potencijal...
Evo nekog ažuriranja? Šta je sad ovo? Nije valjda 5.0 već stigao za Telenor?

- Azimuth
- Moderator
Pa krajnje cudno bi bilo da su pustili za Telenor tako brzo, pre ovih SEE, NEE, Baltic i ostalih slicnih. Obicno ovi preko mreze idu kasnije, mada, sve je moguce. Sad sam bacio pogled na sammobile i live.samsung-updates, poslednji koji pise jeste onaj 5.0 za Maleziju, a za Telenor i Telekom je onaj iz avgusta 4.4.2.
To sam i ja videla na Sammobile Još uvek skida, kad završi baš ću da vidim sta je. Ne verujem da je 5.0
Edit: ipak je 5.0 [emoji2] . Pitanje je sad da li da ga ubacim ili ne? Ima li bagova kao i ovi predhodni? Uh
Edit: ipak je 5.0 [emoji2] . Pitanje je sad da li da ga ubacim ili ne? Ima li bagova kao i ovi predhodni? Uh

Hahaha, verujem da hoću jer me baš kopka [emoji12]
Sve mislim da ću opet morati da se zezam sa vraćanjem na 4.4.2, a opet se nadam da su nešto ispravili [emoji86]
Muke [emoji2]
Sve mislim da ću opet morati da se zezam sa vraćanjem na 4.4.2, a opet se nadam da su nešto ispravili [emoji86]
Muke [emoji2]