Šta posle S3?
Re: Šta posle S3?
A koji su tvoji prioriteti, sta tebi treba uopste od telefona? Vidim moze note2, moze 920, moze 808, moze iPhone5, ne kontam sta trazis od uredjaja?
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
telep, ma ne zna vise ni on sam sta 'oce . . . ili bi sve odjednom pa da onako ustane ujutro iz kreveta i prva odluka mu bude koji ce telefon danas da koristi. Ili mozda da svaki telefon ima svoj dan u nedelji? 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
telep,
Zato kažem 808 da uparim sa nexus ili iP.Baraba napisao:Nokia sa 41MP sa sistemom android ili ios ili wp (al da ima krštene mape wp, ako nema onda ispada).
kapiram sve u vezi nokije sa 41mpx... ali zasto ti ne odgovara belle os na 808PV pa bi takvu nokiju sa nekim drugim OS? sta bih zahtevao od tog sistema? 

Evo jednog zanimljivog poredjenja.Interesantno da je I5 najbrze ucitao igricu
http://www.youtube.com/watch?v=JHd96rGQ7HE
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
telep, ma vidis da nema pojma ni on sta zeli.Sve vise mislim da mu je prioritet "boja" telefona,kako je poceo...Izmenjao je sve vrste OS,sve marke,sve "high" telefone i ne zna sada ni sam sta da uzme.. 

Ако те занима Нексус (~16гб =) ) има у Нсу да се купи за 430е са гаранцијом.
Poslednja izmena od bestboy u Uto, 19. Feb 2013. 13:59, izmenjeno 1 put ukupno.
Слобода или смрт
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Drugarice, uzmi taj zuti, neces se pokajati
I uvek ces moci da izvuces pare koje si dao za njega

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Padfone 2 je pogodak za tebe
Pogledaj klipove na yt.

- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
ione, To jos nije zvanicno stiglo kod nas(ja mislim) tako da bi sigurno imao problem da ga nabavi.To da je dobar telefon stoji,jos sa ovim pad-stationom pun pogodak.Pitanje je i ako uspe negde da ga nadje ovde koliko bi to kesa bilo ? Bez nekih 700-800 evra nista,a za te pare ne znam koliko se isplati uzimati..
- Baraba
Belle je najbrži, brži i od ios i androida i wp (pitajte Adams-a sa foruma koji je uzeo od mene 808, komentarisao je u temi o 808, Miovrag je radio test i potvrdio ovde da brže otvara imenik, poruke, dialer, brže rotira ekran od iP4 i 920, ja mogu da potvrdim da kolje i S3 i HOX), ono što mi fali su app tipa Osmatrač, dosta vremena provodim u kolima i na poslu i privatno i mnogo mi znači da pratim saobraćaj da izbegnem gužvu. Zato bih iskombinovao 808 sa ios ili droid, za oba platforme imaju takve app koje mi fale. Govorim o app koje stvarno koristim i koje mi nedostaju, ne mogu da ti opišem koliko mi fali "parking manijak" koji auomatski detektuje i grad i zonu, bez zezanja i smaranja da sli se plaća, koja je zona bla bla... samo klikni na pošalji. Ima još takvih app koje su dosta upotrebljive koje mi fale, igrice me ne zanimaju ama ič.luca napisao:kapiram sve u vezi nokije sa 41mpx... ali zasto ti ne odgovara belle os na 808PV pa bi takvu nokiju sa nekim drugim OS? sta bih zahtevao od tog sistema?
Sada si me definitivno zapalio za note 2, kakva ekrančina spram iP5, S3 i LGBehemoth napisao:Evo jednog zanimljivog poredjenja.Interesantno da je I5 najbrze ucitao igricu

@bestboy, hvala druže, video sam ih na kupujemprodajem, ali to su Mađari bez garancije. Ipak ne bih pljusno tu lovu za fon bez garancije ovde u SRB.
Odbija me par stvari za koje nisam siguran (sem boje na ovom, pa žuta majku mu, već me prozivaju za boje telefona gore).. Ima li za wp program za praćenje saobraćaja na kamerama kao sa ios i droid? Ima li app za parking sa automatskom detekcijom grada i zone? Onda me malo odbija mp3 zvuk na mojim Sennheiser CX 300 II, tebi je zika verovatno nebitna ali meni mnogo bitna. Onda navigacija, kakva je navigacija? Da li radi sve full na 920? Od kamera za prekoračenje brzine, glasovnog navođenja itd. itd. ?miodrage napisao:Drugarice, uzmi taj zuti, neces se pokajatiI uvek ces moci da izvuces pare koje si dao za njega
Gledao sam, odlično su uklopili, fali mu odlična kamera a tablet nije nešto bez čega ne mogu. Više mi znači kombinacija 808 sa nekim ios ili droid.ione napisao:Padfone 2 je pogodak za tebePogledaj klipove na yt.
pa eto, to je onda nesto sto si imao-nokia 808 plus neki android, u tvom slucaju je to bio nexus 7... taman za nosenje, taman za sve aplikacije, taman sto se tice brzine itd... hm...
- Baraba
Nisam imao, da sam imao ne bih prodao nexus 7. Nexus 7 nije bio 3g verzija, dok ja spojim nexus 7 sa 808 da šerujem net... prođe voz. Plus nexus 7 nije za tako neke brze i iznenadne mahinacije, više za ubijanje vremena dok se čekića, zakači se na neki wifi i milina za oči i surf, ili gledanje filma. Ne bih uzimao još jednu pretplatu (da uzmem ponovo nexus 7 samo sada i sa 3g varijantom) za net jer već plaćam 3GB dodatak na mom boju + 600Mb imam u mom paketu.
znaci - i5
ostaje ti nova 808 i neki noviji android za sve aplikacije koje si koristio do sada, tipa note 2 koji je izmedju tableta i veceg telefona
ne znam koliko ti i5 vrsi posao po pitanju tih programa koje si koristio?!

ostaje ti nova 808 i neki noviji android za sve aplikacije koje si koristio do sada, tipa note 2 koji je izmedju tableta i veceg telefona

ne znam koliko ti i5 vrsi posao po pitanju tih programa koje si koristio?!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ma boja je nebitna, mozda se i zamenimo:DBaraba napisao: Odbija me par stvari za koje nisam siguran (sem boje na ovom, pa žuta majku mu, već me prozivaju za boje telefona gore).. Ima li za wp program za praćenje saobraćaja na kamerama kao sa ios i droid? Ima li app za parking sa automatskom detekcijom grada i zone? Onda me malo odbija mp3 zvuk na mojim Sennheiser CX 300 II, tebi je zika verovatno nebitna ali meni mnogo bitna. Onda navigacija, kakva je navigacija? Da li radi sve full na 920? Od kamera za prekoračenje brzine, glasovnog navođenja itd. itd. ?
Program za pracenje saobracaja nisam ni trazio, ali iskreno nisam ni video. Za parkiranje imas Parking.RS, ali bez automatske detekcije. Navigacija za sada postoji u formi Navigon aplikacije, ali kosta 7000 din:(
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Evo da se javim da sam ipak uzeo note 2:)
Malo je reci da sam ocaran,dugo me neki telefon nije ovako pozitivno iznenadio.
Naspram keca kog sam imao ovo je avion.
Malo je reci da sam ocaran,dugo me neki telefon nije ovako pozitivno iznenadio.
Naspram keca kog sam imao ovo je avion.
Chobby88, cestitam da te odlicno sluzi!!!
Drugar ae neki review za koji dan da izbacis..
Drugar ae neki review za koji dan da izbacis..

- Baraba
luca, ako iskoči neki povoljan i5 ne bežim, ima sve što mi treba, a izašao i nov 6.1.2 koji ispravlja nešto u kalendaru
mada pored note 2 tesna trka
miodrage, eto, ti si jurio žutu. Bez navigacije nema šanse da je uzmem, ali ni bez kamera za praćenje saobraćaja.
Chobby88, čestitam. Reci kakva ekrančina a? Pusti video klip neki što već ima u telefonu, treba u folderu "Video" da ih ima 15 kom, vrhunska slika, razbija

miodrage, eto, ti si jurio žutu. Bez navigacije nema šanse da je uzmem, ali ni bez kamera za praćenje saobraćaja.
Chobby88, čestitam. Reci kakva ekrančina a? Pusti video klip neki što već ima u telefonu, treba u folderu "Video" da ih ima 15 kom, vrhunska slika, razbija

Ekrancina me odusevljava,sve je ekstra sto se tice telefona,jedino je izrada prava samsungovska,ali ne moze sve da bude idealno:)
Imam jedan video u galeriji,nature world ili tako nesto,ekstra snimak koji najbolje istice kvalitet ovog ekrana.
Rado bih napisao recenziju,ali zaista nemam dara za poredjenje telefona i za opisivanje.
Jedino mogu barabi da preporucim note,izmenjao sam brdo androida kao i on i ovaj je na mene ostavio najjaci utisak do sad.
Imam jedan video u galeriji,nature world ili tako nesto,ekstra snimak koji najbolje istice kvalitet ovog ekrana.
Rado bih napisao recenziju,ali zaista nemam dara za poredjenje telefona i za opisivanje.
Jedino mogu barabi da preporucim note,izmenjao sam brdo androida kao i on i ovaj je na mene ostavio najjaci utisak do sad.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
A mape, a mape...?Baraba napisao:luca, ako iskoči neki povoljan i5 ne bežim, ima sve što mi treba, a izašao i nov 6.1.2 koji ispravlja nešto u kalendarumada pored note 2 tesna trka
![]()

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica