Samsung Galaxy Note II N7100

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 12. Jul 2012. 11:11
:: Sexus 6P Graphite
Kontakt:

Re: Samsung Galaxy Note II N7100

Post od iamivan »

toda81, znam da je greota, ali čisto da probam. :)

Azimuth, skinuh Nova Prime, verzija tri i nešto i ne mogu naći to. :|

Postoji li možda neki mod, pošto već koristim Themer pa ne bih da prelazim na neki drugi launcher?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

iamivan, znam da je ranije bila ta opcija, al da me ubijes ne mogu da se setim gde. Trenutno sam na TW, pa cu skinuti kasnije Novu da nadjemo opciju :wink:

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Azimuth, ma ne moraš se cimati. Ne bih da pređem na Novu, pre bih da ostanem na Themer-u. :)
Našao sam foru da se edituje neki sistemski fajl i onda se dobiju ti on screen tasteri, a ovi fizički se ugase da ne reaguju na dodir.
Međutim, problem je taj što bih ja hteo te tastere kao na Nexus 6 (ovakve - http://goo.gl/zFcLwb) i da bude transparent, ali čini mi se da previše tražim. :D

Imam još jedno pitanje, je l' postoji (i da li je neko probao ako postoji) opcija double tap to wake za Note 2?
Kao što ima LG G2 na primer. Ali da nije neka aplikacija, nego mod koji bih instalirao.
Tražio sam po netu, ali nikako da nađem nešto dobro.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

iamivan, za tapkanje da se probudi mora kernel da se menja. Ne znam da li postoji neki za ovaj telefon koji daje tu mogucnost.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Cak ako postoji takav kernel, battery drain u deep sleep-u bi bio mnogo veci... Isto vazi i za s2w.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

I ja isto tražim takve tastere kao što ima nexus 6. Iako bi mi smanjivali ekran mislim da bi meni bili veoma korisni. Pa samim tim, bih zamolio azimuth da kada bude imao vremena proveri dal može to na novi :shame:

iamivan
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od iamivan »

Društvo, našao sam način da dodam on screen tastere kao na Nexus 6. Ne mogu priložiti SS jer kad god ga napravim, tasteri se ne pokazuju na SS-u. :D

Da bi se to ubacilo, potrebno je da se prvo instalira Xposed Framework i otvori aplikacija. Onda se ide na polje Download i tu treba da pronađete Gravity Box KK i download-ujete je.
Posle toga izađete iz Download i uđete na Modules i čekirate Gravity Box, pa onda odradite reboot telefona.
Kada se telefon boot-uje, naći ćete aplikaciju Gravity Box u app drawer-u. Otvorite i u njoj idete na Nav. bar tweaks i prvu opciju stavite na ON. Odatle se već igrate i nameštate kako Vama odgovara. Ima dole i opcija za Android L ikonice. I morate reboot-ovati telefon nakon odabira tih opcija.

Ipak neću to da koristim jer ne može da se namesti da bude transparentna navigacija na npr. desktopu. A i poremeti mi polje sa notifikacijama, tj. poremeti mi neke boje (umesto tamno plave bude crna). Verujem da to većini ne smeta i da mnogi ne bi primetili, ali meni smeta na žalost. :unsure:
Na Dr Ketan-ovom sam ROM-u pa imam S5 notification area koji je tamno plav.

micko93
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 08. Nov 2014. 16:41
:: Note II
:: Trend Plus

Post od micko93 »

Ljudi jos jednom vas molim ako neko moze da mi pomogne oko baterija sta da radim. Da li je softverski problem u pitanju ili losa baterija??
Hvala

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Micko93, uradi za pocetak hard reset pa vidi kako ce se posle toga ponasati pa javi
Note IV N9100 dual

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

E drugari,upadam ovde kao padobranac sa svojim pitanjem,ali videh da ova tema ima preko 100 strana,pa ko ce da trazi,nego zivo me interesuje jel dobi na kraju ovaj telefon nadogradnju za 4.4? Ja sam ga imao pre G3 i znam da je jos tad bilo reci da ce dobiti,ali to nisam docekao! Izvinjavam se zbog ovakvog upada! :D

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Dobio je, ali nista epohalno nije doneo, tj nije dobio funkcije za olovcicu kao sto ih ima note 3. Zato je najbolja varijanta ubaciti kuvani rom koji to podrzava, a ima ih par komada koji bas kvalitetno rade
Note IV N9100 dual

dachakragujevac80
Expert
Expert

Pretpostavljam da ni vremensku prognozu nisu promenili? :) :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ko jos koristi fabriku vremensku prognozu haha
Note IV N9100 dual

dachakragujevac80
Expert
Expert

Hahahaha,tu si u pravu,mada mi se svidela ona sa Note3 i S5,a narocito ova sa Note4 i Alphe :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Pa da, sve je stvar ukusa. Ja sam ih probao puno, ali mi je najlepsa i naibolja Fancy widget sa dodatnim skinovima za sat i vremensku prognozu. Verujem da se mnogima ne svidja, ali se meni npr najvise dopada
Note IV N9100 dual

Enemy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Okt 2014. 16:44
:: Samsung galaxy note2

Post od Enemy »

Ljudi desio mi se novi problem, ne znam je li ko imao iskustva sa tim pa mozda ce neko znati da mi pomogne :smutny: Imam problem kad na memorijkoj kartici napravim folder i u njega ubacim instalacione verzije nekih manjih programcica, da mi posluze kad radim neki novi rom da ne trazim po netu i da ne radim backup zbog gubljenja istih aplikacija kao sto je toda pricao gore., naime danas slucajno udjem i vidim da mi je taj folder prazan a nemoguce da sam ja greskom obrisao jer mi se to vec desilo jednom...

Je li imao ko slican problem i zna li kako da se to resava, i da napomenem da je samo u pitanju taj folder sa instalacionim programima nijedan drugi???

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da ne koristis mozda neki od onih Cache Cleaner-a?
Oni umeju, ukoliko se ne podese lepo, da brisu sve sto smatraju smecem.

Enemy
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Okt 2014. 16:44

Post od Enemy »

Koristim jedino onaj CM :D moze li biti da je do njega??? Da napomenem da mi se to ranije nije desavalo

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

On zna da brise svasta i treba ga podesiti da brise samo ono sto ti hoces. Ja koristim po nekad 1tap cleaner i sa njim se ne javlja taj problem
Note IV N9100 dual

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Enemy, prvo si napisao da ti se desilo već jednom, a posle kažeš da ti se to ranije nije dešavalo? ;)

Inače, kao što je i kolega toda81 već napisao, taj CM svašta briše ako ga ne podesiš dobro. Sigurna sam da ti ih je on obrisao, jer se i meni desila slična stvar sa njim.
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori