Društvo, našao sam način da dodam on screen tastere kao na Nexus 6. Ne mogu priložiti SS jer kad god ga napravim, tasteri se ne pokazuju na SS-u.
Da bi se to ubacilo, potrebno je da se prvo instalira Xposed Framework i otvori aplikacija. Onda se ide na polje Download i tu treba da pronađete Gravity Box KK i download-ujete je.
Posle toga izađete iz Download i uđete na Modules i čekirate Gravity Box, pa onda odradite reboot telefona.
Kada se telefon boot-uje, naći ćete aplikaciju Gravity Box u app drawer-u. Otvorite i u njoj idete na Nav. bar tweaks i prvu opciju stavite na ON. Odatle se već igrate i nameštate kako Vama odgovara. Ima dole i opcija za Android L ikonice. I morate reboot-ovati telefon nakon odabira tih opcija.
Ipak neću to da koristim jer ne može da se namesti da bude transparentna navigacija na npr. desktopu. A i poremeti mi polje sa notifikacijama, tj. poremeti mi neke boje (umesto tamno plave bude crna). Verujem da to većini ne smeta i da mnogi ne bi primetili, ali meni smeta na žalost.

Na Dr Ketan-ovom sam ROM-u pa imam S5 notification area koji je tamno plav.