Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
janka_88, jeste u pravu si oba sam isprobao i [ROM][N9005] Galaxy S5 Stock ROM - Final v21.0 - Clean, Fast and Stable je bolji (najbolji S5 Port ROM za Note 3) . Ja ga koristim upravo .
i kod mene je isti slucaj, tach za prst ne radi na 1cm sirine ali po celoj duzini ekrana olovka radi normalno, note 3 ima 2 tacha 1 za olovku i 1 za prst. 200e je suludo dati za popravku tako da ce olovkica raditi posao
Korun napisao:i kod mene je isti slucaj, tach za prst ne radi na 1cm sirine ali po celoj duzini ekrana olovka radi normalno, note 3 ima 2 tacha 1 za olovku i 1 za prst. 200e je suludo dati za popravku tako da ce olovkica raditi posao
Ma sve to ok...moze i sa olovkom nije problem...
Ali kod mene se siri ta fleka ,mrlja po dispelju...i kako se to siri sam displej gubi vec boju...pa tako da ce jos koji dan mislim i biti fon potpuno neupotrebljiv...jer se polagano sve manje i manje vidi procitati nesto...
Nego reci mi jel kod tebe funkcioniše S Health? Pošto kad ga krenem aktivirati on radi restore i kad dođe do kraja samo se ugasi aplikacija. I takođe jel moguće isključiti one opcije S Finder i Quick connect kad se povuče statusna traka?
Hvala, pomislio sam da automatski snima razgovore, kao Audio Recorder kod Iphona ili kao kod starih Nokia. Pronašao sam, radi..Ne kao na snimku, vec gde je njemu AD Call meni tu stoji SNIMI. Hvala još jednom.
bata bogdan napisao:Ali kod mene se siri ta fleka ,mrlja po dispelju...i kako se to siri sam displej gubi vec boju...pa tako da ce jos koji dan mislim i biti fon potpuno neupotrebljiv...jer se polagano sve manje i manje vidi procitati nesto...
a da zamenis ekran i da nastavis da ga koristis sa olovkom msm da je oko 70e zamena
Nista od toga... Mada sam danas bio do Saturn- gde sam i kupio fon... Svratio sa posla, moram opet da odem da ponesem račun, pa ce da vide sta i kako...
Tu je sve otišlo... Komplet displej...
Ne bih da bacam ni tih 70e sto fon nece biti 100%funkcionalan...
Pa trebao bi da bude kao nov ako ceo komplet zamene.
Zato ja hoću taj tempered glass da uzmem sa sve onim spigen neo hybrid. Jel može to kod tebe da se nađe i po kojoj ceni?
Ima brate kakvih hoces, od 10e pa do 35e....
Reci samo tačan naziv i koja je... Nacicemo ...
Pa videcu sutra prekosutra kad odem do Saturn-a opet...
Garancija ne važi ako ispadne telefon, a posto su vec onako na brzinu pogledali vidi se da mi fon nije ispao... Jer je ekran pukao u džepu... Pa su rekli da dodjem i da ce da vide ako sta moze da se uradi... Hmm
U svakom slučaju ako nista od toga ne bude... Ide note na prodaju u takvom stanju...
Poslaću ti link na pp, da ne gušimo temu
Što se tvog displeja tiče, pravi se blesav, ako nema nigde tragova od nekih udaraca i sl. Nisu ni oni sa drveta sišli, ali ako ne mogu da dokažu da nije fizički oštećen onda će ti verovatno i uvažiti garanciju.
Azimuth napisao:Jesi siguran da si video Note 3? Pitam zato sto SonyEricsson kao takav ne postoji vec nekoliko godina
Nisi me razumei.On je došao da kupi moj bivši telefon Sony Ericsson Xperia Mini.Zvonio mu je telefon u torbi,izvadio čovek telefon,obavio razgovor sa ženom.Ja ga pitao koji ti je taj Samsung.On kaže Note3.Rekoh,zakleo bi se da je tablet da mi nisi rekao.Još je bele boje pa je izgledao veći no što jeste.
bata bogdan napisao:Ima brate kakvih hoces, od 10e pa do 35e....
Reci samo tačan naziv i koja je... Nacicemo ...
Pa videcu sutra prekosutra kad odem do Saturn-a opet...
Garancija ne važi ako ispadne telefon, a posto su vec onako na brzinu pogledali vidi se da mi fon nije ispao... Jer je ekran pukao u džepu... Pa su rekli da dodjem i da ce da vide ako sta moze da se uradi... Hmm
U svakom slučaju ako nista od toga ne bude... Ide note na prodaju u takvom stanju...
ako e tako to je 70 + 180 =250e da ga vratis u skroz funkcionalno stanje ali mislim da se ne isplati, sta mislis koliko mozes da dobijes za njega u takvom stanju?
Popravka je 220e...
I ne pada mi na pamet da ga ja iz svog džepa popravljam...
Prodaje se dobicu od 80 do 100e...
Pre cu kupiti drugi note nego dati za popravku te pare...
Računica jednostavna, prodam note za recimo 90e...dodam 300e i imam novi note3...zasto bih davao za popravku 220e...to je to...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.