Samsung Galaxy Note II N7100
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note II N7100
Ne znam zasto niko ne spominje Cyanogen mod, ja sam ga instalirao i prezadovoljan sam. Do duse nema dodatnih opcija za olovku ali meni je stilski lepo odradjen a i RAM mi je konstantno ispod 40%. Cak sam uspeo da ga spustim i na 15%, tako da telefon malo je reci leti.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
vojkan85, samo da ti kazem da ja imam note 2 u fabrickom stanju pa ako si zainteresovan mozemo da se trampimo. Naravno glava za glavu 

Note IV N9100 dual
Društvo imam jedan zanimljiv problem. Naime ne mogu da posaljem sms poruku na više kontakata. Probao sam sa go sms pro i sa textrom, ista situacija. Kada šaljem pojedinačne poruke sve radi kako treba. I kada iz go sms pošaljem poruku u dnu ekrana mi izbaci prozor "prekoračili ste broj primaoca" a ja npr. šaljem na tri broja. Da li znate u čemu je problem ? pozdrav
- toda81
- Prijatelj foruma
Meni sasvim normalno radi na chom sms. Probaj njega
Note IV N9100 dual
Neće ni sa chomp. Izgleda da je ovde u pitanju podešavanje sms-a, da nema veze sa aplikacijom za poruke.....
- toda81
- Prijatelj foruma
To ja nisam video u podesavanjima. Odradi reset telefona ako ti nije problem
Note IV N9100 dual
- toda81
- Prijatelj foruma
Bas je cudno sto su najavili v5 za note 2. Mislim da ce to biti neki osakaceni v5 kao sto je v4.4 bio bez efekata olovke kao sto ima note 3
Note IV N9100 dual
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
I posle 2 godine se vidi ko je najbolji od Note serije na trzistu 

toda81, ko jos koristi stock. Neka oni naprave a e-team ce resiti ostalo... 

- toda81
- Prijatelj foruma
Mick, tonsi u pravu. Bitno je samo da imaju srce, a oni ce ga pozle dovesti u stanje kakvo je nama potrebno
Note IV N9100 dual
Likewise, али за мој с3. Хоћу да инсталирам неком па реко да проверим је л' проверен. 
Уписујеш ли деци оцене? [emoji1]

Уписујеш ли деци оцене? [emoji1]
Слобода или смрт
- toda81
- Prijatelj foruma
Bestboy, ja sam vec spremio knjizice i samo treba da ih podelim roditeljima u utorak
Podrzavam ja ovu ideju oko strajka, ali na zalost tesko da ce uspetj nesto sa postignu jer su sa vrha resili da uztede na nasim i ovako jadnim platama, ali zato ima i onih koji su u javnim sluzbama, ali su odlicno prosli u celoj ovoj prici.
Dr Ketan rom fantasticno i radi, veoma je brz i sto je takodje bitan najleose izgleda. Ja licno ne volim stock izgled npr statusbara itd

Podrzavam ja ovu ideju oko strajka, ali na zalost tesko da ce uspetj nesto sa postignu jer su sa vrha resili da uztede na nasim i ovako jadnim platama, ali zato ima i onih koji su u javnim sluzbama, ali su odlicno prosli u celoj ovoj prici.
Dr Ketan rom fantasticno i radi, veoma je brz i sto je takodje bitan najleose izgleda. Ja licno ne volim stock izgled npr statusbara itd
Note IV N9100 dual
Nego ljudi nešto mi čudno. Ja sam moj note rutovao, posle ubacio jelly rom a posle drketan rom. Instalirao sam onaj program phone info samsung i on pokazuje knox 0x0. Zar nisam morao rutovanjem i ubacivanjem custom roma da okinem knox ? Mislim ne bitno mi je iako imam garanciju ali me ipak zanima, pozdrav
Društvo ispisujem se sa teme, jer sam note 2 zamenio sa (logicno) sa note 3. @Toda81, druže može li na p.m. neki noviji igo prilagođen rezoluciji trojke ? pozdrav
- toda81
- Prijatelj foruma
Nesta, cestitam! Najbolji moguci izbor, naravno posle note 4 koji je ipak preskupa investicija koja nije preterano jaci od note 3. Saljem ti pp
Note IV N9100 dual
Hvala druže ! Nisam imao dileme šta uzeti posle dvojke. Četvorka je mislim ipak, trenutno skupa a kada realno pogledam mogao sam lagano da ostanem i na dvojci ! Ali šta ćeš kad smo ko dečica
pozdrav, hvala na pp