Nasao sam resenje, koje je u najblaze receno glupo i ja sam najblaze receno KONJ
Naime, celi problem je nastao jer mi je bio ukljucen Zone Alarm, koji sam nedavno instalirao (na racunaru koji se raspada i nema te zastite koja bi ga odrzala u zivotu... Kada sam iskljucio firewall i odradio restore, telefon se upalio... Sada me nesto zeza sa dizanjem BB-a, ali vazno je da sam resio problem, a to je:
PRE UPDATE-A ILI RESTORE-A UGASITE FIREWALL (PO MOGUCNOSTI I ANTIVIRUS), DA SE NE PATITE CELU NOC KAO I JA!!!!
Hvala na pomoci u svakom slucaju
Edit:
Ipak nisam uspeo da aktiviram 4.2.1, posle svih muka i patnji jednostavno ne ide... Ocigledno da ima neki problem. Prilikom instaliranja ultrasn0w-a, telefon se restartovao i zaledio (jabuka na ekranu) i sve sto sam uspeo da uradim je da vratim 4.0.1 i da ga otkljucam... Prilikom pokusaja da uradim restore 4.2.1 prijavljivao mi je gresku (error 1015), koju nikako nisam uspeo da resim. Nijedan program me nije hteo izbaciti iz Recovery moda-a. Ista greska se javljala i na 4.0.1, ali je RecBoot uspeo da me izbaci iz Recovery moda. Telefon sam JB-ovao sa limera1n-om i otkljucao ultrasn0w-om. Necu se vise zezati (bar ne ovih dana

). Pokusacu da nadjem u cemu je problem, jer ne mogu da shvatim zasto nece da mi ubaci iOS 4.2.1...
Ne znam da li ima smisla sve pokusavati na drugom racunaru, da nije neka greska u vezi izmedju telefona i kompa ili mozda da sve pokusam na Mac-u... Nemam ideje, a ni volje