Vip - Racun pocinje da raste sa prvim ljubicicama!
Re: Vip - Racun pocinje da raste sa prvim ljubicicama!
@azimuth, i ja sam imao juce problema sa H i H+ na Novom Beogradu... tako da te ne brine to... 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Azimuth, nisam do sad imao šta da regulišem, još u cugu nisam potrošio oko 600MB, nikad me do sad nisu gasili. Ok je što su ugasili, bolje nego da se naduva račun, mada oni ne znaju da vodim računa o tome i da je ovo bilo sa namerom. Ne treba da se ide nigde, ljubaznoj teti iz KS sam rekao, ona prosledila zahtev, dobio sms posle par minuta sa obaveštenjem da su mi omogućili usluge... bla bla.
Ovako drustvo,malopre sam bio u Vip poslovnici,Merkator,Novi Sad.Obzirom da mi je 17/18 prosao zadnji obracunski period,pre toga sam potpisao zahtev za raskid ugovora,zestoko me je zanimalo,stvarno u kom statusu mi je broj.Elem,"caste " me jos taj jedan ekstra mesec postpejdom...i AKO NE NAPRAVIM nista na njemu,dobicu racun 0 (nula).Provereno.Ali ovo je stvarno k..v...ska politika,ako se zeznes,moraces im dati pare za jos jedan racun...ali ne,ne,ja sigurno necu.
(makaze su uradile svoje,da ne padnem u iskusenje)

- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
PetarI, to sam zaboravio da napisem. Pitao sam ih i za to. Neki dobijaju 100% popust. Drugim recima, sve sto napravis, a u okviru tvoje pretplate je, nece ti naplatiti. Ako izadjes iz paketa, probijes ga ili onim porukama za parking i sl, to ce ti naplatiti.
Dakle, svi trebate da se informisete preko CC ili u poslovnicama. Nekima daju popust tj nece apsolutno nista naplatiti bez obzira koristili ili ne, a nekima nece naplatiti samo ako uopste ne budu koristili taj broj. Ocigledno da imaju neki sistem.
Dakle, svi trebate da se informisete preko CC ili u poslovnicama. Nekima daju popust tj nece apsolutno nista naplatiti bez obzira koristili ili ne, a nekima nece naplatiti samo ako uopste ne budu koristili taj broj. Ocigledno da imaju neki sistem.
Meni su rekli da je sve u okviru paketa besplatno. Trazio sam im preko maila potvrdu da je tacno jos mi nisu odgovorili. Obicno odgovore posle 10 dana.
Ja zovem KC i kad treba da dobijem operatera pukne mi veza. I tako uvek. J lud zbunjenog 

- Azimuth
- Moderator
Drakenzen, pa moraju da ti nabiju racun malo. Svako uspostavljanje veze sa operatorom je 10 dindzi, pa ti sad sabiraj 

- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
Drakenzen, meni isto....klikni na opciju 2 valjda, zalba na racun, tako ces dobiti operatera, kazu gospoda preoptereceni su, dobijaju previse poziva....vazi
lazu, nadaju se da ce ljudi odustati
U svakom slucaju ja sam bio pre nedelju dana u poslovnici da podignem telefon sa servisa i ujedno pricao sa likom kojeg tamo poznajem.....i upisao me je da se raspitujem za raskid ugovora i da sam nezadovoljan poskupljenjem. Ali me nisu zvali, verovatno jer su praznici bili ali sam se ja uplasio da ce isteci rok za zalbu, 30 april kao sto neki ovde kazu....sto inace nije tacno, zavisi kada ti je obracun tacnije kada dobijas racun, od tog momenta imas 30 dana, kad god oni bili. Da se vratim na pricu, nazvao sam ih i rekao da necu da mi istekne taj rok i da hocu da mi daju note 3 uz 25% popusta kroz celu ugovornu obavezu kao gold korisniku, ako ne moze smanjucu tarifni paket. Devojka iz KC mi je rekla da tarifa sigurno moze da se menja a za ovo drugo ce mi javiti u najkracem mogucem roku. Isto ce mi javiti da li moze i internet dodatak da se menja posto on ne podleze poskupljenju. Cemo da vidimo

U svakom slucaju ja sam bio pre nedelju dana u poslovnici da podignem telefon sa servisa i ujedno pricao sa likom kojeg tamo poznajem.....i upisao me je da se raspitujem za raskid ugovora i da sam nezadovoljan poskupljenjem. Ali me nisu zvali, verovatno jer su praznici bili ali sam se ja uplasio da ce isteci rok za zalbu, 30 april kao sto neki ovde kazu....sto inace nije tacno, zavisi kada ti je obracun tacnije kada dobijas racun, od tog momenta imas 30 dana, kad god oni bili. Da se vratim na pricu, nazvao sam ih i rekao da necu da mi istekne taj rok i da hocu da mi daju note 3 uz 25% popusta kroz celu ugovornu obavezu kao gold korisniku, ako ne moze smanjucu tarifni paket. Devojka iz KC mi je rekla da tarifa sigurno moze da se menja a za ovo drugo ce mi javiti u najkracem mogucem roku. Isto ce mi javiti da li moze i internet dodatak da se menja posto on ne podleze poskupljenju. Cemo da vidimo

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
Mene su konacno zvali iz CC. Udavila devojka sa pricom, no, rekla mi je da ce krajem maja biti ugasen broj. E sad, nije spomenula da li treba da idem u poslovnicu nesto da potpisem, ja sam pre tog poziva isla po drugi put i dobila neke papire za zahtev raskidanja ugovora koje sam potpisala, pa ne znam da li je potrebno da po jos nesto da idem?
Ne bi trebalo... ja cekam 10.05 tad druga raskidaju da vidim kakva je procedura ..jel ima previse ne proverenih info..sad samo citaj postove i cekaj kraj hehe
- Azimuth
- Moderator
Krile007, mislim da si pogresno procitao ili je neko greskom napisao, ali rok je 30 dana od dobijanja obavestenja tj od dobijanja racuna, sto pise i na samom obavestenju, ali je meni iz CC-a receno da je krajnji rok za podnosenje zalbe 12. maj. Bilo bi odlicno kada bi ti dali i tih 25% dole, i najskuplji telefon iz njihove ponude, ali sam skeptican.
joa_d, pa ako si potpisala zahtev za raskid onda nema potrebe da ides ponovo. Ako nisi sigurna sta si potpisala, onda bolje da odes, nego da se pitas sta se desava i zasto ti je broj aktivan jos uvek
joa_d, pa ako si potpisala zahtev za raskid onda nema potrebe da ides ponovo. Ako nisi sigurna sta si potpisala, onda bolje da odes, nego da se pitas sta se desava i zasto ti je broj aktivan jos uvek

- Krile007
- Mobil fan
Azimuth, nisam 100% pogresio, bas sam nekoga u ovoj ili vip novosti temi pitao i konkretno mi je odgovoreno do 30 aprila krajnji rok....potrazicu posle kad budem na kompupa cu postovati.....a za telefon....jel to ima neke veze sto je najskuplji telefon u ponudi.....ja cu uzeti najveci paket i platiti taj telefon jos 5000 din koliko kosta uz smart max....ne znam da ima veze koji je telefon u pitanju?
- Baraba
Da ti poklone note 3 + 25% ? Ne znam da li je realno, ali ako ovo dobiješ...
- Azimuth
- Moderator
Krile007, mogu ti i ja reci sta ce ti odgovoriti. Kao, sada vec bivsem, korisniku najveceg paketa kod njih (isto su me zvali "gold" i "star" korisnik), ponudili su mi samo da ne bude poskupljenja ili da spram moje potrosnje predjem na neki od novih paketa + internet dodataka, pa da se opet vrtim oko te neke cifre kolika mi je bila pretplata. 25% popusta na 2 godine i uz to da uzmes telefon ti definitivno nece dati. Kao sto rekoh, ponudice ti samo da smanjis paket (posto proveravaju tvoju potrosnju tj koliko cega i na sta koristis) i eventualno uzmes neki net dodatak. Ali ce to opet biti neki od ovih novih paketa.
Moj savet ti je da cim pre sednes i sracunas sta ti se najvise isplati, da to uradis pre nego sto te budu kontaktirali, pa da znas sta konkretno da trazis i ispod toga da ne ides. Ovo sve pod uslovom da zelis da ostanes kod njih.
Navijam za tebe, da ti daju 25% popusta i telefon, ali zaista mislim da bi bilo cudo ako bi ti dali.
Moj savet ti je da cim pre sednes i sracunas sta ti se najvise isplati, da to uradis pre nego sto te budu kontaktirali, pa da znas sta konkretno da trazis i ispod toga da ne ides. Ovo sve pod uslovom da zelis da ostanes kod njih.
Navijam za tebe, da ti daju 25% popusta i telefon, ali zaista mislim da bi bilo cudo ako bi ti dali.
Onda je 100% proverena informacija da ukoliko raskinemo ugovorni odnos, a da smo pritom platili u startu(npr 6000din) da nam ostaje telefon? 

Krile007, isao sam na opciju 2 i javlja mi se agent, i ja pitam sta se desava ona meni kaze prihvacen je zahtev, ugovor se raskida 30. maja, ali kad je provalila sta mi je rekla, odnosno da mi je zahtev prihvacen i da nema razloga zasto ne bi bio prihvacen ja se izlanem i kazem da me niko nije kontaktirao a ona rece, zvace vas kolege danas u toku dana... Ne mogu da verujem koliko sam glup isao.. Ali opet hvala njoj na oovim za mene, dragocenim informacijama 

- Krile007
- Mobil fan
Baraba, Ne da mi ga poklone, produzicu time ugovornu obavezu, najnormalnije uzimanje telefona s tim sto ja konkretno hocu note 3, kosta 5000 uz tu tarifu, sto cu i platiti
Azimuth, videcu, rece mi jedna sto radi u vipu, poznanica onako, da nikome nisu dali dve godine 25% samo 6 i maksimalno 12 meseci. 6 su mi dali na prethodnom ugovoru, ali uz to i 20% popust na godinu dana na ime poreza iako to nije bila opcija za stare korisnike ili je vec istekla akcija....ne secam se....videcemo jbg
a u pravu si da se sracunam....jos cu razmisliti da li bih prihvatio 12 meseci....mozda cu jednostavno smanjiti tarifu na smart 1000 sa kojom se mogu provuci.....sa net dodatkom jer su vip pozivi besplatni a imam ih.....time cu za 6 meseci usparati oko 18 000...po 3k mesecno....sto isto nije lose
Azimuth, videcu, rece mi jedna sto radi u vipu, poznanica onako, da nikome nisu dali dve godine 25% samo 6 i maksimalno 12 meseci. 6 su mi dali na prethodnom ugovoru, ali uz to i 20% popust na godinu dana na ime poreza iako to nije bila opcija za stare korisnike ili je vec istekla akcija....ne secam se....videcemo jbg

- Baraba
Krile007, e to da. A 25% im je standardna ponuda ako ne uzmeš fon, može na 2god. A ti bi i fon i 25%, ako to dobiješ super.
U mts-u je 50 % popust bez telefona.
Šteta, žao mi je što odlazim.
Šteta, žao mi je što odlazim.