A1 novosti
Re: VIP novosti
Sve je odlicno. Kupi prepaid pa proveri kao sto bi i za Mts ili Telenor.
VIP novosti
Nije što sam kod njih već godinu dana a što sam potpisao na dve ali zaista osim na jednom delu pruge BG-NS i na Besnoj Kobili (mada tamo ni druga dva operatera sa ovim modernim telefonima i slabijim signalom nisu mnogo bolja), ili kad se meni telefon zabaguje, rade ko sat i net je više nego pristojan 5/1Mb/s, dok mi je kućni kablovski 5/0,1 Mb/s. Tako da za 99.8% mojih potreba je savršen.
Telenor ima 2% bolju pokrivenost (koristio) i duplo više cene, a mt:s istu pokrivenost, previše korisnika za kapacitete kojima raspolažu tj. gužvu na mreži tj. lošiju uslugu, a neznatno niže cene uz (šakom i kapom) popust od 50%.
Telenor ima 2% bolju pokrivenost (koristio) i duplo više cene, a mt:s istu pokrivenost, previše korisnika za kapacitete kojima raspolažu tj. gužvu na mreži tj. lošiju uslugu, a neznatno niže cene uz (šakom i kapom) popust od 50%.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- skar
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
- :: nobody know
- Kontakt:
RE: VIP novosti
pa da,standard,sve je za nove korisnike...Ja kad sam pre mesec dana uzeo One V,mogao sm da biram izmedju tel i 25% popusta...nikakve druge pogodnosti,jos imam vezu u prodavnici...haos
Jaka ti veza 
Imaju kvote da daju rodj. popust i starim korisnicima. Ta tvoja veza mogla je da ti na to ukaze

Imaju kvote da daju rodj. popust i starim korisnicima. Ta tvoja veza mogla je da ti na to ukaze

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Drug moj je skoro uzeo s3, stari je korisnik i samo je produzio ugovor i dobio 10,000 popusta ali rasporedjen kroz mesecnu pretplatu naredne dve godine.
Mozda je i dobio popust sto kotisti veci paket.
Mozda je i dobio popust sto kotisti veci paket.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Bio do vip-a, rođendanski popust traje do 31.8 i bitno je da se do kraja akcije podnese zahtev za prenos broja (u mom slučaju ako zadržavam stari broj) + ako se ne uzima telefon može da se ostvari dodatnih 25% popusta (kao što reče @AquaZX) tj. 50% ukupno, onda vip-ov paket Postpaid 600 izađe oko 1000din za 600min, 600sms i 600mb, po meni isplatljiviji paket od smarta 1100 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Deksi, To je bio deo redovne promocije. Bojim se da tvoj drug nije dobio nikakvu posebnu povoljnost (iako je i to samo po sebi dovoljno dobar deal).
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Pa valjda je tih 10,000 popusta za nove korisnike a on je to dobio kao stari korisnik.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 05. Okt 2011. 21:47
- :: Sony Xperia U
- Kontakt:
Bio sam juče, rekli su mi da zovem korisnički servis. Zvao sam, nabrojali su mi par prodavnica gde bi trebalo da imaju HTC One V i Xperia U, ali kao nisu sigurni, tako da ne znam koliko mi se isplati da ih jurim..IDzO napisao:caopoz, odeš u bilo koju VIP-ovu poslovnicu i pitaš da li imaju taj telefon na stanju i izlistaće ti gde ga imaju. Ako se odlučiš za kupovinu srediće da se telefon pošalje u onu poslovnicu gde ćeš potpisivati ugovor.
VIP je produžio rođendansku promociju do 09.09.2012. -> KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
danas sam video u VIPovom predstavništvu neki tablet, sa oznakom tipa 'Vodafon Tablet'...
pošto je bio haos tamo, reko pogledaću kada dođem kući na Netu detalje o njemu - i sada skontam da ga uopšte nema na sajtu!?
a dobra je mašina - AndroidOS 4.0, ako se ne varam 7" ekran, 16GB memorije, dual kor CPU -- za 30k RSDa uz najniži paket.
ima li ko ideju koja je to zapravo mašina da mogu da iskopam neki review!?
pošto je bio haos tamo, reko pogledaću kada dođem kući na Netu detalje o njemu - i sada skontam da ga uopšte nema na sajtu!?
a dobra je mašina - AndroidOS 4.0, ako se ne varam 7" ekran, 16GB memorije, dual kor CPU -- za 30k RSDa uz najniži paket.
ima li ko ideju koja je to zapravo mašina da mogu da iskopam neki review!?
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
cenobite, Vodafon Smart Tab 7 ili ti ZTE WebTab 7. 

aleksaa, ako se dobro sećam, pričalo se da može 2-3 meseca pre roka.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
-
- Sertifikovani Trol
aleksaa, max 2 meseca ako redovno produzujes prigovor, ovaj, ugovor, ali sam ja uspeo skoro 6 meseci ranije da produzim. Poslao sam im molbu, pa su me zvali iz korisnickog i nesto se neckali, ali cim sam rekao da odmah kesiram 32 tisuce za RAZR samo mi je receno da od sledeceg dana mogu doci da potpisem novi ugovor. Para vrti gde burgija nece... 

Poslednja izmena od sugarcoated_ass u Uto, 04. Sep 2012. 18:20, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Sertifikovani Trol
aleksaa, onda mesec dana, dva ako su dobro raspolozeni. 

I meni se čini da je 2 ili 3 meseca, a ako ti je toliko stalo lepo ih pozovi i pitaj za tvoj slučaj... 

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
do 16.09.2012IDzO napisao:VIP je produžio rođendansku promociju do 09.09.2012. -> KLIK

U kakvom stanju treba da bude taj telefon koji bi se dao za Ekomotivaciju? Imam neke poluispravne krsljake kod kuce pa zato pitam.
I drugo da li je moguce ostvariti "Ekomotivacija popust" ako uzmem i data dodatak? Dakle da li moze osnovni paket uz data paket od 1gb + Ekomotivacija?
I drugo da li je moguce ostvariti "Ekomotivacija popust" ako uzmem i data dodatak? Dakle da li moze osnovni paket uz data paket od 1gb + Ekomotivacija?