Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Re: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od Azimuth »

Pa bekapuj iz titaniuma i neces peske svaku instalirati. Ja prvi ne bih imao zivaca jednu po jeenu da instaliram kad ih vec imam sve na gomili.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Evo i link do mod-a AIOMOD-X-TremeXD-4.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1999623

EDIT: Muka me uhvati dok sam pronasao gde da skinem jer me sve u krug okrece i nadjoh ovaj link http://d-h.st/users/KNTXTremE/?fld_id=8383#files Da li je to ovaj fajl sa linka pod nazivom AIO_MOD_4.2.1_FINAL.zip
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Mislim da jeste, ali sacekaj da dodjem kuci i proverim. Cisto da ne skidas dzabe...

wave
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2011. 15:47

Post od wave »

toda81 napisao:Evo i link do mod-a AIOMOD-X-TremeXD-4.2.1 http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1999623

EDIT: Muka me uhvati dok sam pronasao gde da skinem jer me sve u krug okrece i nadjoh ovaj link http://d-h.st/users/KNTXTremE/?fld_id=8383#files Da li je to ovaj fajl sa linka pod nazivom AIO_MOD_4.2.1_FINAL.zip

Jeste to je taj mod, ima 196mb.

Azimuth

Skinuo sam Titan backup. Sad me intersuje kako da odradim to sa aplikacijama da kad drugi put uradim neki novi rom da se ne cimam. Izgubim masu vremena dok sve to napravim. I jel bolje back up roma da uradim preko recoverya ili titana?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

wave, hvala na informaciji. Druze, mozes mi se javiti na pp da ti ja dam full verziju titanium backupa ako tvoja nije full jer ce ti onda backup biti lak
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

wave, kad radis iz rikaverija to se onda zove nandroid ili skraceno nand bekap, i on sadrzi kako aplikacije tako i rom, kao i sva podesavanja koja su u tom momentu odredjena. Kad radis iz titaniuma, ja barem tako radim, bekapujem iskljucivo aplikacije koje mi trebaju i koje koristim.
E sad, ako sve sa tim novim romom bude ok i sama instalacija bude uspesna, onda odradis restore iz titanijuma i sve je tu, sve aplikacije sa svim poresavanjima. Ako nekim slucajem krene nesto po zlu, tipa da rom nije ono sto si ocekivao, da upadnes u bootloop ili sta vec da se desi, onda prosto oredes u rikaveri i uradis restore tog nand bekapa pa se sve vrati u prvobitno stanje.
Suma sumarum, ja uvek radim oba bekapa. Ovaj iz titaniuma cuvam i na kompu, za svaki slucaj. :wink:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Одг: Samsung Galaxy S2 I9100

Post od toda81 »

Ja sam par puta bio lenja da odradim oba backupa pa sam imao poprilelicne probleme d asve vratim u normalu, ali sam na moju srecu uvek uspevao da sredim sam telefon :) Od tada se trudim da uvek u telefonu imam nand backup, ali ako mi smeta njegiva velicina u telefonu, tj memorijskoj kartici ja ga ond acuvam na kompu pa ga vratim na karticu ako prigusti
Note IV N9100 dual

varicak
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Mar 2010. 17:18

Post od varicak »

Imam problem, pa bih vas zamolio za pomoć. Telefon nije root-ovan i ništa slično. Povremeno mi se dešava da kada hoću da upaljim wi-fi kliknem na ikonicu, ona pozeleni, ali samo bledo i ne "zasvetli" ona linijica ispod znaka za wi-fi koja signalizira da je wi-fi aktivan. Najčešće telefon tada isključim pa uključim ponovo i tada čim se telefon uključi wi-fi je aktivan. Pokušao sam i da sačekam da vidm šta će da se desi. Ako dovoljno dugo čekam, wi-fi se ne aktivira, ali telefon se isključi i dugo ne mogu da ga uključim, ne reaguje na taster za uključivanje.
Danas i pre neki dan mi se isto desilo i kad sam ga isključio i ponovo uključio baterija je sa nekih 40% pala na 13%...

Da li neko ima sličan problem ili zna šta bi moglo da bude rešenje?
Hvala u napred

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Druze, imas odgovor u temi gde si postavio isto ovo pitanje
Note IV N9100 dual

wave
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od wave »

toda81, Azimuth, Zahvaljuem se na pomoci. Mislim da sam zavrsio sa telefonom to je to. :) Vise nema cackanja samo ako izade neki novi mod. Ovaj Titanijum je bas dobra stvarcica. :) Ranije sam cesto mjenjao rom pa sam se izmorio dok povratim sve na svoje mjesto. Ovako jednim pritiskom na duge i gotovo. ;)

P.S. koji biste mi navigaciju preporucili Igo my way ili Igo Primo 2.0?

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Isto ti je. U pitanju je samo sminka. Bitno je da te odvede od tacke A do tacke B. Ono sto ti je mnogo vaznije jesu mape.
Imas temu o navigaciji pa tamo nastavljamo prepisku jer nije vezana iskljucivo za ovaj telefon.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

wave, vidis kako je titanium uzivanje koristiti. Malo deluje glomazno ono uputstvk sto sam ti napisao, ali je to sam na prvi pogled jer sam se potrudio da do najsitnijeg detalja opisem kako ide da ne bi pogresio. Sto se navigacije tice mozes da mi se javis na pp za igo primo 2. Meni se licno vise svidja on, mada sve zavisi od toga st ase kome vise svidja
Note IV N9100 dual

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Install sam upravo sve ove zezancije i kresuje mi svaki put kada udjem u notification panel settings... ne znam zasto, al nervira uzasno...

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Probaj da uradis u recovery-u fix premission.

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Nah, to nije uspelo. Jos neki predlog? Anyone? Za nijansu je brzi mod, ink efekat mi se mnogo svidja. Samo jos ovaj bag da otklonim i vrh. Kad bi onaj aroma instaler imao preview UIa bilo bi super..

wave
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od wave »

Jorda napisao:Nah, to nije uspelo. Jos neki predlog? Anyone? Za nijansu je brzi mod, ink efekat mi se mnogo svidja. Samo jos ovaj bag da otklonim i vrh. Kad bi onaj aroma instaler imao preview UIa bilo bi super..
Da li si instalirao deodexed rom ili sammobile rom? Trebas da stavis deodexed rom pa kasnije Philiz kernel.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

wave, mora da ima deodexed verziju roma da bi uopste i mogao da instalira ovaj mod :wink:

Jorda, instaliraj ponovo taj mod, ako si uopste instalirao ovu finalnu verziju. Ispostuj samo proceduru oko wipe, trebalo bi da ti radi sve.

Meni se evo posle 2 dana cini da baterija bolje drzi. Nisam bas obratio paznju koliko sam sta koristio ali ukupno gledano, rekao bih da je nesto bolja situacija. I da, naravno da je sve ovo jos uvek daleko od onoga kako je bilo na custom romu, ali ne zalim se 8)

Jorda
Mobil fan
Mobil fan

Post od Jorda »

Install sam mod jedno 5 puta. Da nije do UI? Koji ste vi izabrali?
Meni je onaj plavi sa 13 toggle bez osvetljenja.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Ja sam stavio onaj sa 23 ali ne znam koji je od tih ponudjenih :(
Sumnjam da je do toga, ali pokusaj, ne kosta nista.

Azimuth
Moderator
Moderator

Post od Azimuth »

Da li se jos nekom desavalo da ispadne iz mreze? Evo od jutros dva puta. Vadio sim karticu pa vracao i jutros je upalilo i sve je radilo super do malopre kada ni vadjenje nije pomoglo. Vracam se na leak za pocetak, a kasnije mozda na Slim.

Odgovori