Samsung Galaxy S2 I9100 i S2+ I9105

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
:: Xiaomi Mi Max 2

Post od Dream Weaver »

Baraba, i ja mislim da je to fon za mene ali dok ne budem mogao da ga kupim za 300e (+- 10e) nista od kupovine :roll:

Koji ROM koristite na SGS2? Fabricki ili neki kuvani? Ako koristite kuvani koji?
and justice for all...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

djoxie, Fox, probao, restartovao, zaključan i dalje:
Slika
ALI, Galaxy_S Unlock ga je otključao za par sekundi:
Slika

Sve radi, pozivi, sms, internet, jipi :oops:

Dream Weaver, root i stock. Nisam još izgustirao stock, sa njim mi sve fercera super. Launcher za sad Pro, možeš da ga personalizuješ kako hoćeš, gomila ikonica itd. Hteo sam da kupim Spb Shell 3D, ako me ne zadovolji v4 onda verovatno, izgleda mi najlepše i funkcionalno.

hipnotizirana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Nov 2011. 16:07

Post od hipnotizirana »

Moja mama ga ima, odusevljena sam ovihm fonom i sigurno cu ga kupiti za par dana...
Ali, imam jedno pitanje... Kako da koristim games hub, music hub, prodavnicu a da ne ide kredit?
Ajde da ide malo, nego bas dosta. Samo sam jednom usla u games hub, nisam sam se zadrzala ni pola minuta a otislo joj je oko 60 din...Ne moze da koristi ni mapu, ni vremensku prognozu...za sve joj skida kredit?
Kako da joj to sredim?
Msm, ona to ne koristi, ne treba joj, ali ja da...i kad ga kupim, onda ce mi jos vise trebati, ne nameravam da punim kredit samo za to...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

hipnotizirana, nije to slučaj s2, "to" jede kredit na svim android telefonima, možeš da isključiš Režim Podataka da ne ide na net (nemaš games hub, music hub, prodavnicu i ne jede kredit), ako hoćeš da ti radi games hub, music hub, prodavnica onda mora na net. Prebaci se na neki paket kod operatera koji ima internet protok, npr. u telenoru su "prenesi i surfuj" nazvali pakete koji imaju data protok jt. megabajte, svaki operater ima paket sa data protokom. Ili ako imaš kući wifi možeš da se spojiš na wifi, tad korisniš za dž net dok je zakačen na kućni wifi (dok si kući).
Takav je telefon, traži konekciju sa netom, kao i ostali android telefoni.

xxdulexx
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 19:30

Post od xxdulexx »

Uzeo sam mob pre nekih 20 dana. I super radi, stvarno leti.
E sad, pre neki dan sam cuo neko zveckanje kod kamere dok ga tresem napred nazad, nista se ne cuje kada se trese levo - desno. Jel zna neko sta bi to moglo bit?
Nikad mi nije ispao, niti sam ga udario i nesto slicno.
• Novi Sad • Samsung Galaxy S5 •

Jorda
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 12. Jan 2010. 22:42
:: Prism Blue S10

Post od Jorda »

Meni se ne cuje nista, mozda ti se pomerila sim kartica ili poklopac nije dobro legao or something. U sustini - ako ti sve radi, opusti se i uzivaj. :wink:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

xxdulexx, to zveckanje se meni čuje i čulo kod DHDa i N8 a mislim da je i kod drugih telefona isto tako bilo. Evo sad drmam N8 i čuje se zveckanje u svim pravcima (slabije dok ga tresem napred-nazad). Na tabu se ne čuje.
Da ne pomisle ljudi da sam lud i da mi se pričinjavaju zvuci :lol: :lol:
and justice for all...

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

na n8 se cuje zveckanje tastera za otklucavanje, posto je malo olabavljen. ako uhvatis tako da stisnes taj taster, nema nikakvog pucketanja
::luv phonez::

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

pozz svima nov sam na forumu i na ovom telefonu.Interesuje me koja igo navigacija ide na ovaj mob,i gde mogu da se skinu odredjene app besplatno,mislim na one koje se placaju na marketu?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

maverick88, sve to mozes naci na nekom torentu ili warez sajtu smao ukucas sta te intresuje i to je to, igo skines WVGA 800x480 i posle samo skines folder iGO i to je to.

bole73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 22:03

Post od bole73 »

Posto imam vise e-mail naloga,fejsbuk,twiter podesio sam da sve pristigle poruke iscitavam preko Social Hub-a.Sve radi dobro osim sms-a.Ne dobijam zvucno upozorenje za pristigle poruke.Imam instaliran i gosms pro.Social Hub trazi da podesim koji sms servis je podrazumijevani,podesim i to,ali opet ne radi ton poruke. :wacko:
Sta treba jos da podesim?

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

xxdulexx, ne čuje se ništa, telefon je utegnut ko bombona. Ja bih to reklamirao. Mene izluđuje kad nešto zvecka ili škripi, tek na kolima ako škripuće naka plastika, jaoo :shock:

Dream Weaver, znači čuješ zvukove :lol:

maverick88, poslao sam ti na PP iGO My Way sa upustvom,

bole73, skini sa marketa Volume Ace Free ili AudioManager, vidi da li je pojačano sve :)

bole73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od bole73 »

bole73, skini sa marketa Volume Ace Free ili AudioManager, vidi da li je pojačano sve :)[/quote]

Probao sam obe ove aplikacije sto si mi poslao,hvala,nije do toga,jacina tonova je dobro podesena,nego on jednostavno ne daje zvucni signal za primljenu poruku,otkad ih primam preko Social Huba.Kada ja saljem poruke,dobijem tonski izvjestaj da je poruka poslata,to je u redu.
Kada primam poruke,vidim da sam dobio poruku,tek kada udjem u aplikaciju. :smutny:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

bole73, ne koristim Social Hub, ne bih znao ništa oko istog. Ako isključiš Social Hub da li ti se onda čuje upozorenje za sms sa fabričkom app (isključi i gosms pro, možda si nešto u njegovim podešavanjima isključio).

bole73
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od bole73 »

Baraba napisao:bole73, ne koristim Social Hub, ne bih znao ništa oko istog. Ako isključiš Social Hub da li ti se onda čuje upozorenje za sms sa fabričkom app (isključi i gosms pro, možda si nešto u njegovim podešavanjima isključio).
Prije koristenja Social Huba sam koristio obe aplikacije za sms,i fabricku i gosms pro i radilo je normalno,cak i sa razlicitim melodijama,ali sad nece.Mrzi me da sad brisem sva podesavanja u Social Hubu,da bi je deaktivirao,a ne mogu poruke posebno izbrisati iz aplikacije,mislim.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

bole73, onda ima veze sa Social Hub.

@tema, kako iz kies-a par brojeve iz Mobile phone da prebacim u Moje kontakte gde mi je većina ili gmail nalog?
Slika

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

djoxie, jes vala do tastera za otklucavanje, kad ga držim ne zvecka ništa na N8 :lol:

Nisam lud :lol: :lol:
and justice for all...

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Dream Weaver, kasno je sad da se vadiš taster ovo ono, da nisi ubacio super tajnu bubicu u uvo pa si zaboravio da izvadiš :lol:

Dream Weaver
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Dream Weaver »

Baraba, hahahahhahahahahaaa :lol:
and justice for all...

Odgovori