Yettel novosti
Ni ja to necu komentarisati..a upravo je to .Ja sam mislio da predjem na taj paket odustao odmah.Kao da smo u Tunguziji. Inace u fulu je brzina izmedju 2-4MB sto zavisi da li imas 3g ili ne u blizini kacenja na net,to je dok se besplatni mb ne potrosemiodrage napisao:Ovo drugo ne bih ni komentarisao, to je 33600 modem
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Uto, 23. Feb 2010. 10:14
Vise mi zvuci kao jedna sijalica sa novogodisnje jelke....mezzano napisao:miodrage, kao kod Telenor Klika, dok ima onih 150mb, super je, posle... Dok ucita stranicu, ima da se okozis! Da skines 1mb treba ti pola sata! Jeste da je neogranicen, ali je slicno kao kad bi sobu osvetljavao sijalicom, a kad potrosis odredjenu kolicinu struje, ti upalis svecu...
GRAND PRIPEJD :
Promocija
Svaka dopuna 3x više kredita
Samo u Grandu za dinar dobijaš tri dinara kredita!
Svi novi i postojeći korisnici Grand pripejd tarifnog paketa će od 06. juna pa sve do kraja jula 2011. imati mogućnost da utrostruče iznos unete dopune.
Svaki Grand pripejd korisnik koji u ovom periodu unese dopunu u bilo kom iznosu dobija 3 puta veći iznos kredita! Npr. ukoliko se korisnik dopuni sa 300 dinara, uz 300 dinara kredita, on dobija i dodatnih 600 dinara bonus kredita.
Bonus kredit se može iskoristiti na minute i SMS u Grand mreži i na GPRS u nacionalnom saobraćaju po cenama Grand pripejd tarifnog paketa.
Bonus kredit se može iskoristiti u roku od 30 dana od dana dopune.
Preostali iznos bonus kredita, kao i rok do kada on važi korisnici će moći da provere pozivanjem besplatnog koda *121*3#
http://www.grandpripejd.rs/pages/tarifn ... mocija.php
Promocija
Svaka dopuna 3x više kredita
Samo u Grandu za dinar dobijaš tri dinara kredita!
Svi novi i postojeći korisnici Grand pripejd tarifnog paketa će od 06. juna pa sve do kraja jula 2011. imati mogućnost da utrostruče iznos unete dopune.
Svaki Grand pripejd korisnik koji u ovom periodu unese dopunu u bilo kom iznosu dobija 3 puta veći iznos kredita! Npr. ukoliko se korisnik dopuni sa 300 dinara, uz 300 dinara kredita, on dobija i dodatnih 600 dinara bonus kredita.
Bonus kredit se može iskoristiti na minute i SMS u Grand mreži i na GPRS u nacionalnom saobraćaju po cenama Grand pripejd tarifnog paketa.
Bonus kredit se može iskoristiti u roku od 30 dana od dana dopune.
Preostali iznos bonus kredita, kao i rok do kada on važi korisnici će moći da provere pozivanjem besplatnog koda *121*3#
http://www.grandpripejd.rs/pages/tarifn ... mocija.php
Da li je neko na stari postpaid paket prenesi 150 ili 325 sklopio ugovor za nov tel u skorije vreme-vreme od kada su ih ukinulitj. da li je neko poslao molbu i dobio pozitivan odgovor?M
eni uskoro istice ugovor ali mi se ne uzimaju novi prenesti paketi a uzeo bih neki tel jer biti na postpaidu bez uzetog tel je cista glupost po meni.
eni uskoro istice ugovor ali mi se ne uzimaju novi prenesti paketi a uzeo bih neki tel jer biti na postpaidu bez uzetog tel je cista glupost po meni.
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
PetarI, ako ne potpisujes novi ugovor ti ostajes na starom paketu koji i sad koristis i bice taj paket sve dok ne potpises novi ugovor. Ako se odlucis za novi ugovor i novi telefon onda moras birati neki od ponudjenih aktuelnih paketa.
To sam ja zeleo da zadrzim stari paket a da potpisem ugovor i uzmem novi telefon, pa sam cak i kao hteo da odem od njih ali dzaba nista nije upalilo.Ja sam jesenas i to pokusavao da zadrzim stari prenesi 150 ali oni me kulturno obavestili "vas novi paket bice prenesi 200".
To sam ja zeleo da zadrzim stari paket a da potpisem ugovor i uzmem novi telefon, pa sam cak i kao hteo da odem od njih ali dzaba nista nije upalilo.[/deksicom napisao:PetarI, ako ne potpisujes novi ugovor ti ostajes na starom paketu koji i sad koristis i bice taj paket sve dok ne potpises novi ugovor. Ako se odlucis za novi ugovor i novi telefon onda moras birati neki od ponudjenih aktuelnih paketa.
quote]
Najverovatnije po isteku ugovora da cu broj prebaciti u start tarifu,cisto da ga cuvam,ako se nesto kod Telenora promeni,a nastaviti u MTS-u,koji kao da pocinje da se budi posle mnogo godina.Samo uporedi slicne cene kod oba,a sta koji konkretno nudi.Razlika je velika u korist MTS.
Pa vidi kako si utvrdio,pametno,treba mi 600 min.,1,5 Gb i 1500 sms(njih i ne bas toliko) za 1.947,00 din.,ili jos bolje 501 min.,1001 sms,1 Gb za 1.501,00 din.,a SIGURNO mi ne treba 300 min.,1000 sms i "neogranicen"(to se jos nezna),internet za 1.790,00 din.,poznavaoce.Razlika je je bez obzira na prenesi varijantu ocigledna.AquaZX napisao:Stvar je u tome sta je tebi potrebno a ne sta ko nudi. razumes li

- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
Veliki fail za telenor, jer nazvati paket Prenesi, a ne prenositi ono sto je osnovna pogodnost paketa - internet, je blago receno - neozbiljno. Inace, su mi stari prenesi plus i bili "too good to be true", znao sam da ce ih ubrzo pokvariti... Sreca te uzeh telefon pre tri meseca uz prenesi plus 500 pa sam miran...
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Ovo je vec stvarno lose. Ako su odlucili da nema prenosa interneta u punoj brzini, onda bi trebalo da cijene paketa budu manje, tada bi sve bilo ok, ovako vise nema istog smisla.
A bas sam mislio ove dane da sa starog Prenesi Plus 1GB predjem na novi Prenesi i Surfuj 1000 pa da mi se tu gomila kad ono cvrc, dobro je da nisam...
A bas sam mislio ove dane da sa starog Prenesi Plus 1GB predjem na novi Prenesi i Surfuj 1000 pa da mi se tu gomila kad ono cvrc, dobro je da nisam...