iPhone 6
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Re: iPhone 6
sticajem okolnosti sam isao kod njih kao novi korisnik nadajuci se povoljnim uslovima... dobio sam uzas uslove bez i da su bilo koju vrstu mog boniteta proverili...
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Po tom pitanju su sise, tako sam i ja prošao. Kao, mogu neke benificije da očekujem kad budem neko vreme njihov korisnk.
Sent from 640
Sent from 640
IPhone se kupuje isključivo nov i u vakuum pakovanju. Sve drugo je mačka u džaku iako taj prodavac ima gomilu pozitivnih ocena.
Naravno i sa garancijom? Pošto ja planiram da kupim a recimo za novac koji mogu kupiti ip6 nov, u vakum pakovanju, mogu kupiti korišten ip6s, koji jeste bolje. Planiram da mi telefon koristi 2-3 godine, još uvijek koristim ip5. Mogu bez 3D Touch-a, bel Live wall., itd.
Znači da ne razmišljam o kupovini polovnog uređaja? Pozdrav.
Naravno i sa garancijom? Pošto ja planiram da kupim a recimo za novac koji mogu kupiti ip6 nov, u vakum pakovanju, mogu kupiti korišten ip6s, koji jeste bolje. Planiram da mi telefon koristi 2-3 godine, još uvijek koristim ip5. Mogu bez 3D Touch-a, bel Live wall., itd.
Znači da ne razmišljam o kupovini polovnog uređaja? Pozdrav.
Pazi, 6s je skoro "mlad" aparat i moze se naci veoma malo koriscen a opet za neki razuman iznos...
Ali mislim da mi je pametnije dati 100 evra više i kupiti i novu 6, vakum pakovanje, garancija od radnje, internacionalna itd.
Mada gledam sada 6 64GB 500 evra a 6s 32GB 550. Oba u radnji, nova full. Inace u Republici Srpskoj.
Mada gledam sada 6 64GB 500 evra a 6s 32GB 550. Oba u radnji, nova full. Inace u Republici Srpskoj.
I naravno, tebe da pitam Luka, pošto vidim da preferiraš Apple da li se isplati ta razlika u cijeni što se tiče memorije, hardvera i jače kamere?
razlika u ceni sto se tice memorije se apsolutno ne isplati i ja vise nikad necu uzimati nista osim modela sa najmanje memorije... svaki put gubim skoro sve sto sam dao zbog tih GB...
sto se tice razlike u hardveru, live photos, taj cuveni touch, zatim razlika u kameri itd, 6 ili 6s, mislim da su to licne preferencije...
...imas varijantu da uzmes paket u mts-u pa na rate...
ni ne setis finansijski, ako zelis da ga ionako koristis duze od 2 godine...
pokriven si garancijom, biras boju, imas ovlasceni servis obezbedjen... kad zagusti to je itekako bitno...
u mts-u je 6s ne vise od 3 ili 4.000 mesecno... (sa paketom)
imas i varijantu preko banke (pitaj u istyle) na dve godine...
naravno, najjeftinije je za kes ali odmah i u celosti...
sto se tice razlike u hardveru, live photos, taj cuveni touch, zatim razlika u kameri itd, 6 ili 6s, mislim da su to licne preferencije...
...imas varijantu da uzmes paket u mts-u pa na rate...
ni ne setis finansijski, ako zelis da ga ionako koristis duze od 2 godine...
pokriven si garancijom, biras boju, imas ovlasceni servis obezbedjen... kad zagusti to je itekako bitno...
u mts-u je 6s ne vise od 3 ili 4.000 mesecno... (sa paketom)
imas i varijantu preko banke (pitaj u istyle) na dve godine...
naravno, najjeftinije je za kes ali odmah i u celosti...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ako su ovakve cene, onda bih ja lično išao na 6s 32gb. 16gb je malo, 64GB je meni ok jer ne razmišljam, 32gb je minimum. To kažem jer sad imaš fotke koje mogu da zauzimaju i po 20-25mb, video koji ti za minut sažvaće skoro pa 1gb, aplikacije koje su sve veće (a znaš kakva je gimnastika očistiti cache) itd.Borko1989 napisao:Mada gledam sada 6 64GB 500 evra a 6s 32GB 550. Oba u radnji, nova full. Inace u Republici Srpskoj.
Zašto bih uzeo 6s (pod pretpostavkom da su ove cene koje si naveo)? Zato što ima 2gb rama, zato što su zalepili displej i sredili problem sa njim, zato što prednja kamera stoji na mestu, zato što je noviji hardver, zato što će duže imati podršku i bolje raditi kroz godinu ili dve.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Hvala na savjetima. Kad već imam izbor da biram a razlika u 50e bolje noviji model da ne bih se poslije kajao.
sta je bolje uzeti od 16 ili 64gb i dal je pametno uzet zakljucanog na mts ili sim free jer budzet mi je kratak
- Azimuth
- Moderator
Koliko para toliko muzike. Nema tu šta je pametno nego za šta imaš.
hvala na odg Azimuth pa imam 280e to mi je neka granica za sada pa zato pitam
to je dovoljno za ip6 sa mreze, star oko godinu dana... ja licno ne bih uzimao i placao te GB jer se apsolutno ne isplati...
- Azimuth
- Moderator
Da, ip6 16gb star oko godinu ili malo jače košta otprilike toliko, do 300€. Pitanje je na kakav ćeš naići. Gledaj da uzimaš od prvog vlasnika zbog te druge godine garancije koju možeš isključivo u mts-u ostvariti. Isto tako pogledaj onu drugu temu o kupovini polovnjaka u ovo modelu foruma, tu sam preneo ono što je čovek iz servisa rekao na šta obratiti pažnju i šta proveriti.
ehvala i samo nisam skontao zato sto sam nov u ip svetu jel malo sada 16gb u danasnje vreme jel ne igram igrice vec samo slike malo muzika i pozivi
Sada ih je bas tesko naci "odlicnih". Treba se paziti jer ih sada ima masu prepakovanih. Trazi samo od nekoga ko ima dokaz da ga je i gde kupio.
Ako budes kupovao polovan,proveri imei sa kucista sa onim u telefonu.
Ja sam prosle zime uzeo polovan,kao nov,kaze stigao iz vana skoro pa kutija ostala. Kad je poceo gubiti kontak na punjenju,odnesem u servis kad ono nema sta nije izmenjano,od konektora pa na dalje.
Ali sam uspesno vratio.
Sto se tice memorije... Nekome je dovoljno 16,a nekome malo 64.
Mislim da ces moci sve za svoje potrebe uklopiti u 16.
Послато са SM-N920C уз помоћ Тапатока
Ako budes kupovao polovan,proveri imei sa kucista sa onim u telefonu.
Ja sam prosle zime uzeo polovan,kao nov,kaze stigao iz vana skoro pa kutija ostala. Kad je poceo gubiti kontak na punjenju,odnesem u servis kad ono nema sta nije izmenjano,od konektora pa na dalje.
Ali sam uspesno vratio.
Sto se tice memorije... Nekome je dovoljno 16,a nekome malo 64.
Mislim da ces moci sve za svoje potrebe uklopiti u 16.
pricao sam sa likom i proverio na netu emai poklapa sa
uzet u mts ima garanciju do marta 2017god
al ima 16gb samo e sada cujem od drugih kao zale se da je malo zbog apdejta aplikacija pa kao puno uzima memorije pa jako malo im ostane npr 4-5gb prostora
pa zato sam samo pitao da li je za danasnje vreme malo 16 gb
ertz hvala na pomoc i odgovoru
uzet u mts ima garanciju do marta 2017god
al ima 16gb samo e sada cujem od drugih kao zale se da je malo zbog apdejta aplikacija pa kao puno uzima memorije pa jako malo im ostane npr 4-5gb prostora
pa zato sam samo pitao da li je za danasnje vreme malo 16 gb
ertz hvala na pomoc i odgovoru
Moj savet ti je da uzmes. Ja bi uzeo,dobra je i cena. Za 64gb mislim da neces naci ispod 350e sa garancijom. Kod nas u RS su bez garancije toliko.
To je dobra ponuda za taj model pogotovu ako je sa papirima...
sve sa papirima mts mreza 16gb ip6 proveren imei sve legalno 280e toliko sam sve uspeo da proverim nema icloud al naravno idem licno da ga uzmem