MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Zligor
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 24. Apr 2009. 17:52
:: LG Nexus 5X

Re: MT:S novosti

Post od Zligor »

Vip mobile
Procenat pokrivenosti teritorije signalom GSM mreže
83%
Procenat pokrivenosti stanovništva signalom GSM mreže
98,16%

Telenor
Procenat pokrivenosti teritorije signalom GSM mreže
85,67%
Procenat pokrivenosti stanovništva signalom GSM mreže
95,11%

RATELovi podaci
http://www.evocentar.net/2012/07/15/pre ... 11-godini/

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

Koju mrežu koristi Vip, Mts ili Telenor ? Ili obe ? Znam da je plaćao jednoj mreži, samo ne znam kojoj.

shocky
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
:: Samsung A52s

Post od shocky »

Jel se dogodilo ovo isto nekome? Vidim propusten poziv od, okrenem ga i automat mi javlja da je broj nepostojec. Takodje cujem da se isto dogodilo i za mene kada su me zvali. Ja sam 065 a broj koji me je trazio je 066

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mp3mp3, originalno je Vip placao mt:s-u nacionalni roming kada je pokrenuo svoju mrezu. Da li su u medjuvremenu popunili sve rupe i vise ne placaju nikom nacionalni roming ili su presli kod Telenora nisam 100% siguran.

[Edit] Ako je verovati vikipediji, VIP od 2010 za nacionalni roming koristi Telenor mrezu.

http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%92%D0%B8 ... 1%98%D0%BB
Вип мобајл користи ГСМ - 900 Mhz и 1800 Mhz, УМТС (3Г) 2100 Mhz, као и ХСПА+ (3.75Г) мреже на више локација у Србији, претежно у већим градовима и главним путним правцима. Будући да Мобилком има потписан уговор о националном ромингу са Теленором од почетка 2010. године покривеност територије је идентична као код ове мреже. Односно на већем делу територије Србије који не покрива мрежом сопствених базних станица користи базне станице Теленора. У периоду од 2007 до 2010. Вип мобајл је имао национални роминг са Телекомом Србија - МТС који је прекинут у марту 2010. године.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

Истекао ми је двогодишњи уговор, реко да променим пакет на неки други, зовем 788 и све средим, добијем повратну инфромацију да је пакет промењен. После пар дана сетим се да треба да деактивирам ону мртву 3г претплату, па их позовем, међутим оператер ми каже да ми није промењен пакет али да ће заједно са захтевом за гашење 3г претплате и то урадити, дам податке, ћао здраво...
Након пола сата звони ми моб, неко из Крагујевца(!?)ме зове: "Не можемо да променимо пакет, морате да одете до пословнице..." Одговорим им да возим и да ме контактирају касније.
Звони опет моб, +7890000 овај пут зове, неко други је на вези, каже све је у реду са мењањем пакета али због 3г претлате морате у пословницу...
Питам се, да ли су нормални, да ли раде неки шит? :uhuh:
Слобода или смрт

AquaZX
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 19. Apr 2007. 14:21

Post od AquaZX »

Ahaha, bar si imao cast da dobijes povratnu reakciju :lol:

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Usklađivanje cena sa novom stopom PDV-a

28.09.2012

PDV 20%Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da će 1. oktobra 2012. godine cene proizvoda i usluga biti usklađene sa povećanjem stope Poreza na dodatu vrednost sa 18 na 20 odsto.

Shodno uvećanom PDV-u, biće uvećani i mesečni računi za sve usluge Telekoma Srbija.

Povećanje stope PDV-a odraziće se i na cene saobraćaja i usluga, kao i na određene promocije i akcije u okviru naše ponude.

Zbog obima posla, molimo Vas za razumevanje za eventualne neusaglašenosti do kojih može doći na našim zvaničnim kanalima komunikacije tokom usklađivanja cena sa novom stopom PDV-a.

Telekom Srbija
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... pdv-a.html
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

Za sve ne upucene vip je raskinuo s mts 2010 god ugovor o koriscenju njihovih predajnika ali je zato iste godine potpisao sa telenorom i koristi njihove bazne stanice gde god nema pokrivenost,a sto se tice signala najbolji je od svih koristim sve tri mreze tako da sam upucen
Iphone 4s white clear install

Dulac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Okt 2012. 17:52
:: defy mini

Post od Dulac »

Usklađivanje cena sa novom stopom PDV-a

28.09.2012

PDV 20%Poštovani korisnici,

Obaveštavamo vas da će 1. oktobra 2012. godine cene proizvoda i usluga biti usklađene sa povećanjem stope Poreza na dodatu vrednost sa 18 na 20 odsto.

Shodno uvećanom PDV-u, biće uvećani i mesečni računi za sve usluge Telekoma Srbija.

Povećanje stope PDV-a odraziće se i na cene saobraćaja i usluga, kao i na određene promocije i akcije u okviru naše ponude.

Zbog obima posla, molimo Vas za razumevanje za eventualne neusaglašenosti do kojih može doći na našim zvaničnim kanalima komunikacije tokom usklađivanja cena sa novom stopom PDV-a.

-----------------

Interesuje me jel ovo dovoljan razlog za raskid ugovora bez nadoknade koju bi inace trebalo platiti?

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Nije. To je slicno, kao kada smo jedno vreme plaćali PUMT (porez na upotrebu mobilnog telefona). Oni nisu menjali cene, to što je država povećala porez nije njihova krivica.

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Jel sam se ja istripovao,ili su oni menjali mix net pakete,tj odnos minuta/poruka/megabajta?

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

dzonsi, sad sam proverio, moj paket Mix Net M nisu menjali :wink: .

mezzano, bio bi super potez da ne podignu cene pretplate, da bar malo pokažu kako im je stalo do korisnika i da razumeju u kakvoj krizi se nalazimo :oops:

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

dzonsi, sada sam bas proverio na sajtu,izgleda da si se istripovao,a i na mobu,sto se tice mog paketa nista nije dirano..

dzonsi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 10. Sep 2010. 16:02

Post od dzonsi »

Ok,hvala,pratim cene da vidim gde cu kada mi istekne ugovor pa sam se istripovao nesto :)

Schnappi
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Jan 2010. 22:07

Post od Schnappi »

Ljudi jel ima neko informaciju da li ce biti galaxy III opet? Pre mesec dana sam bio i rekli su mi bice, do kraja septembra. Prosle nedelje sam bio, rekli su mi bice ove nedelje... Niko me ne zove jos, ostavio sam im broj telefona, kao rezervisao sam galaxy, ali i da lje nema. Da li neko zna da li ce i kada biti?

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

3 GB gratis uz postpaid tarifu

02.10.2012

Svi novi korisnici koji do 30. novembra potpišu postpaid ugovor za odgovarajuću postpaid tarifu, postpaid paket sa mobilnim uređajem ili se uključe u neku od aktuelnih postpaid promocija dobijaju besplatna 3 GB za prenos podataka.

Postojeće postpaid korisnike bez ugovorne obaveze koji se do navedenog datuma uključe u neku od aktuelnih postpaid promocija, takođe, očekuje bonus od 3 GB za prenos podataka.

Bonus od 3 GB može se iskoristiti u periodu od 30 dana od dana dodele.
Slika

Promocija se odnosi na sledeće postpaid tarife: Mix, Mix Net, Bel, Moj klub, PRVA Droid, Mega Net, Hello, Bel SMS, mybel, Tarife za lica sa posebnim potrebama i Tarife za određena područja.

Telekom Srbija zadržava pravo izmene uslova promocije.

LINK do promocije

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

E jeste im neka promocija ubilo se... Da daju tih 3GB pa da trosis dok ne potrosis ne bi bilo lose, ovako - #fail!
Strasno!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

miodrage, ma da naravno,tih 3gb trosio bih sigurno narednih 6 meseci,kao da ce neko da potrosi tih 3gb..

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Glupost! :disgust:

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma zamlacuju se, bolje neka stave neki noviji model u ponudi ali za telefone im treba kesh.

Citam prenos kod njihovih mix net paketa se prenosi smo jedan mesec. Dali su u taj prenos ukluceni minuti, poruke i mb. ili samo ponesto od ovoga?
Mix Net tarifni profili

Odgovori