Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- marko 0401
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 13. Sep 2006. 11:04
- :: Z2
Vidim da ga dosta ljudi hvali i sigurno da je dobar telefon, ali danas sam bio
u prodavnicu da ga pogledam i
, nije mi se svidio!
Mnogo je mali nešto! Još kad sam uzeo iPhone i stavio ga pored njega definitivno
rekoh sebi "Marko, nećeš ti to uzimat da si živ i zdrav"
E sad, njegova cijena je bila oko 340€, a iPhone 500€ i normalno je da
bude takve razlike, ali mislio sam da je ova Nokia isto što i iPhone samo jeftinije, ali zeznuo sam se...
u prodavnicu da ga pogledam i

Mnogo je mali nešto! Još kad sam uzeo iPhone i stavio ga pored njega definitivno
rekoh sebi "Marko, nećeš ti to uzimat da si živ i zdrav"

E sad, njegova cijena je bila oko 340€, a iPhone 500€ i normalno je da
bude takve razlike, ali mislio sam da je ova Nokia isto što i iPhone samo jeftinije, ali zeznuo sam se...

Ljudi uzeo sam glanc neotpakovan 5800 (made in hungary) na probu i posle ne velikog odusevljenja posle prvog ukljucenja baterija je izdrzala dan i po(i posle drugog i treceg punjenja).....zanima me koliko vama traje baterija jer posle citanja testa sa mobile-reviewa ocekivao sam bar 5-6 dana trajanje baterije.Napominjem da je wifi iskljucen kao i bluetooth a mreza radi samo u gsm modu a jacina displeja na pola:Da li da ga reklamiram ili je ovo normalna pojava a test laznjak......pozdrav
tako je iphone sucks
razmisljao sam se dal njega da uzmem ili 5800. iphone je toliko veliki da nisam mogao da ga koristim sa jednom rukom znaci levi deo ekrana skoro da nisam mogao da dohvatim palcem. jos kad ga stavim u dzep izgleda ko da sam stavio ciglu..a sto se tice baterije za 5800 neznam gde si cuo da traje 5 dana ali svejedno.... meni traje dva dana uz to da po ceo dan sluzam muziku i gledam klipove...jos nisam stigo da proverim koliko ce da traje ako ga ne koristim ne mogu da se suzdrim

Iphone ima bolji ekran realno... Ja sam kucao jednom rukom do duse sporo,al moze,a inace najbolje resenje leva ruka i desna kaziprst za lakse kuckanje inace iphone ima extra efekte,al dzaba mu to bar je tada bilo sa v1 sada je 2.2 pa cujem da je puno bolji,(od lika kom sam prodao kaze da je extra zadovoljan i da nema nameru da ga menja) po tome ne sumnjam da je los...
al nema tog iphonea ni sa 5.0 soft nemoze zametniti jednu nokiu:-) cenim appleov os,sve to stoji za hakovanja dusu dao,al nekako mi je nokia nokia,i smatram da je ovo puuuno bolja kupovina, pogotovo za 2 mes kada ce biti 230,240 e na Black:-)

- marko 0401
- Mobil fan
- marko 0401
- Mobil fan
Igor88bg, dečače mali, možda si naučio da pričaš ali nisi i da čitaš!
Hajde vrati se na moj prvi post pa citiraj molim te gdje sam ja to naveo da sam gledao
iPhone 8GB i da on košta 500€, pa si ti počeo da pametuješ kako on košta 250€ u stvari...
Nego si htio da se pohvališ kako si ga kupio za 250€ a prodao za 350€ (mangupčina), pa pričaj svoju priču i odvodiš temu u off...
Sad batali molim te, dosta je bilo...
Hajde vrati se na moj prvi post pa citiraj molim te gdje sam ja to naveo da sam gledao
iPhone 8GB i da on košta 500€, pa si ti počeo da pametuješ kako on košta 250€ u stvari...
Nego si htio da se pohvališ kako si ga kupio za 250€ a prodao za 350€ (mangupčina), pa pričaj svoju priču i odvodiš temu u off...
Sad batali molim te, dosta je bilo...
Decace ja iphone 16gb je 300e+sim unlocker nisam hteo da se pohvalim hteo sam da kazem kolika je cena tog telefona,i meni ti nemozes pricati sta je sta 5800 je majka za iphone ja sam to rekao a ti teras temu u off kao sto vidis... Ne ja,ja sam samo usao u raspravu sa nekim kao sto si ti haha ps decace idi ti sa tvojim iphonom na mars a molim te ne govori da je bolji od ovog telefona jer nije! Po meni je stari iphone bolji od novog! Inace 5800 je majka i tvrdim da ce biti veoma prodavan tel!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Mirko BGD,i tebe da resim muka!!!
Svi wm telefoni su cista konzervativa! Znaci,osim ako nisi neki zesci poslovni covek,sta ce ti to!
Drugo komplikovani su do bola,i nemaju tu jednostavnost,ali savrsenu,koju pruza nokia!
Trece,uglavnom ti je umesto "pederuse" potreban ranac za njih da ih nosis! Leti ih bolje ostavi kod kuce,nego da ti cepaju sorts! Oni sto su "tanki" i "mali" su 500+ evra!
Zakljucak: nokia je zakon!
Izmenio:gameforce:Najstrožije SPAMOVANJE raznim karakterima!Sledeći put udaljavanje sa foruma!

Svi wm telefoni su cista konzervativa! Znaci,osim ako nisi neki zesci poslovni covek,sta ce ti to!
Drugo komplikovani su do bola,i nemaju tu jednostavnost,ali savrsenu,koju pruza nokia!
Trece,uglavnom ti je umesto "pederuse" potreban ranac za njih da ih nosis! Leti ih bolje ostavi kod kuce,nego da ti cepaju sorts! Oni sto su "tanki" i "mali" su 500+ evra!
Zakljucak: nokia je zakon!
Izmenio:gameforce:Najstrožije SPAMOVANJE raznim karakterima!Sledeći put udaljavanje sa foruma!
dachakg, ne , ne ... zakljucak : ti si teeeeeeeeeeski nokijas 
Nisu komplikovani , ne moras da budes poslovni covek ! Sta ce ti ? Bolji je od Simbijana kojeg jako puno cenim ... =] dobro,za velicinu da , ali reci mi koliko nokija (sem E serije) ima qwerty tastaturu ? Koliko Nokija ima TS ? 2 ! A velicina..pa iskreno,(meni) ne smeta - prvi telefon sa kojim sam mogao da nanesem ozbiljne povrede ili cak da ubijem coveka je bio WM telefon
tehno maniac, iPhone & Diamond & Touch 3G izbaci odma' .... iPhone ....
Diamond ocajno slaba baterija + nedostatak tastature , dok je Touch 3G sminka telefon
Na Omniji ti nece smetati nedostatak tastature , a 5800 ... pa tu sad moras da odlucis ... s60 vs. WM?

Nisu komplikovani , ne moras da budes poslovni covek ! Sta ce ti ? Bolji je od Simbijana kojeg jako puno cenim ... =] dobro,za velicinu da , ali reci mi koliko nokija (sem E serije) ima qwerty tastaturu ? Koliko Nokija ima TS ? 2 ! A velicina..pa iskreno,(meni) ne smeta - prvi telefon sa kojim sam mogao da nanesem ozbiljne povrede ili cak da ubijem coveka je bio WM telefon

tehno maniac, iPhone & Diamond & Touch 3G izbaci odma' .... iPhone ....

Na Omniji ti nece smetati nedostatak tastature , a 5800 ... pa tu sad moras da odlucis ... s60 vs. WM?
Nokia 5800XM
Evo moje misljenje izmedju 5800 i iPhone, mozda preterujem ali ok, fan sam apple-ovih stvarcica, ali imam zamerku na iPhone, to je BT, meni zivot zavisi od toga, jer tako sa drugovima i drugaricama razmenjujemo pesme u gradu, ali ajde nije mi to ni presudno, ali cena je iznad proseka, 500e? OMG, niti imam toliko para, a ponovo se placa samo marka, kao da uzmem DG telefon. A sto se tice Nokie, odn. konkretno za symbian mogli bi malo da promene svoj GUI, da unesu malo animacije, citao sam da ima u N79 u tom malo animacije, jer ovako telefon izgleda ruzno, ali ako zeli 5800 da parira iPhone-u onda su trebali da dodaju i multitouch, kao sto je bilo predstavljeno na nekom traileru, ne znam gde sam video, i skrolovanje mi se nesto ne svidja, skrolovanje je kod Prade i kod iPhone, mnogo bolje, i jos jedna stvar sto me muci je dupli klik, vise volim da direktno kliknem na ono sto zelim. Mislim to su neke sitnice, ali ipak meni nesto znace, a ipak ne zelim da ispadnem sitnicar, ali stvarno mislim da te stvari mnogo olaksavaju koriscenje. Sve u svemu ipak skidam kapu Nokii sto je izasla u susret kupcima koji ne bi mogli da izdvoje vise od 300e i omogucili ovaj telefon pristupacnim.
Izvinjavam se iskreno ako sam otisao u off, ali to su neke moje kritike, prema mojim ocekivanjima i potrebama.
P.S. Samo zelim da pitam kako ide kupovina ovog telefona na telenoru, jer moj otac dobija u ponedeljak neke pare, pa ce da prebaci mene u njegov biznis tim zbog besplatnih poziva, a inace nisam iz BG-a.
Izvinjavam se iskreno ako sam otisao u off, ali to su neke moje kritike, prema mojim ocekivanjima i potrebama.
P.S. Samo zelim da pitam kako ide kupovina ovog telefona na telenoru, jer moj otac dobija u ponedeljak neke pare, pa ce da prebaci mene u njegov biznis tim zbog besplatnih poziva, a inace nisam iz BG-a.
Sk8 OR DiE -- iPhone 3G 8GB