iPhone 6s

iPhone (1st, 3G/S, 4/4S, 5/5C/5S, 6/6+)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
iOS
Odgovori
iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Re: iPhone 6s

Post od iLuka »

Platis zaostale glavnice do kraja ugovora, oni ti ga otkljucaju i postane sim free ili budes u romingu do kraja ugovorne obaveze...

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Gdje se selis? Na koji period? Pretpostavljam da neces vise biti u mogucnosti koristiti mts usluge. Mozda da ga prodas. A kako si mislio rijesiti paket koji koristis?

somi92
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 30. Jul 2014. 03:15
:: xperia p

Post od somi92 »

Pokloni ga meni, tebi vise nece biti od koristi :)
salu na stranu, mislim da bi mogao da prebacis ugovor na nekoga i da zamolis da ti otkljucaju, ili da uradis ovo sto je luka napisao.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Mirko BGD, ako se seliš u drugu državu, sreće si da mts nema tu ugovor za roaming (ovo je teško, pada mi na pamet jedino Kosovo), otključaće ti jer ne mogu da obezbede uslugu ni roaming.

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

vla-do napisao:Možda "malo". :D Naime, napisaći i kratku recenziju i poredjenje sa Androidom u dato vreme i kad se malo izigram sa novom igračkom. :)
Imam par pitanja oko iOS-a, pa o tome u predvidjenoj temi.

Edit: Hoću da kupim onu najtanju silikonsku futrolu, pa me zanima ima li ona neko ime/proizvodjača? Kakva je ona što se prodaje u Telenoru? Pyro mislim da se zove.
Kupi taj silikon od 300 din i skinuces ga posle dva minuta, pricam iz licnog iskustva, u vecini tih sto sam imao telefon ili "pliva" u njemu ili dobijes iskrivljen silikon pogotovo kod volume tastera. Kupi Puro, imas u Telenoru ili Handy radnjama, moraces malo da se pomucis da nadjes jer ih nema u svakoj poslovnici, rasprodaju brzo. Nemoj uzimati skroz providan silikon jer ce da ti pozuti posle par dana, probaj sa mat belom ili vidi neku drugu boju ako ti se vise dopadne :)
Iphone 6, space gray

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

iPhone 6s

Post od vla-do »

kunkun, Puro i planiram da kupim. Ekstra leži u ruci, mnogo bolje od ostalih ultra tankih, a probao sam ih dosta.
Hvala. [emoji4]
Poslednja izmena od vla-do u Sre, 11. Nov 2015. 00:52, izmenjeno 2 puta ukupno.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Kad dodjes u NS ili se ja popnem severnije, videces kakav je osecaj kad uzmes u ruku Speck ;)
Nikakav Puro i ostali bakraci, osim ako ti nije bitno da se vidi jabuka na ledjima (ili roze boja telefona :P ).

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

da se pohvalim... stigao rhino shield crash guard.... uskoro javljam utiske :)

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vla-do »

Azimuth, bio Spigen u radnji, ali nemaju ultra tanki. Ne volim debele futrole koje dosta menjaju sam izgled i dimebzije telefona.
Puro jeste providan, ali ću uzeti crni, a jabuku na ledjima ću prelepiti izolir trakom, da se ne vidi. [emoji14]

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Post od danil80 »

Мало статистике, урадио сам детаљан тест батерије на 6ѕ плус и резултат је следећи :
[img]http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/10 ... b5eb71.jpg[/img]
Све у свему, частио ме Епл са 61mah пошто му је декларисан капацитет батерије 2750mah. Једино ме ужасно нервира дужина пуњења од равно 3,5 сата, додуше срећом то се дешава само једном месечно. Закључак је да је батерија остала у потпуности очувана и није деградирала ни мало за месец и по дана коришћења телефона, и то у режиму празни до 40%, пуни до 80%, и једном до 2х месечно испразни до краја а затим напуни до краја +10/20 мин преко. Заиста бих волео да тестирам нечији телефон чији га газда држи целу ноћ на пуњачу, чисто да потврдим своју теорију колико је то погубно и штетно по батерију. Ако има добровољаца који на тај начин пуне телефон, јавите се.

EDIT:
Видим да се прича о силиконским футролама, ја сам пре пар недеља наручио ове и презадовољан сам квалитетом и дизајном, уклапа се у мм и заиста моћно изгледа. Просто нисам веровао да за те паре може да се добије тај квалитет.
Ultrathin Nature City Transparent Cover Case For Apple iPhone 6 6s Case 4.7 High Class TPU 6 Series Crystal Soft Case For iPhone
http://www.aliexpress.com/item/Beautifu ... 57580.html
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 11. Nov 2015. 09:44, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

A gde si kupio taj dodatak za testiranje baterije i koliko košta? Ja bih ti dao telefon na testiranje jer ga punim stalno celu noć ali jedino ako si u NS.

danil80
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2014. 17:30
Kontakt:

Post od danil80 »

Ево линка за овај мерач, јако корисна ствар.
USB Charger Capacity time Current Voltage Detector Meter Battery Tester
http://www.aliexpress.com/item/USB-Char ... 55470.html

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Zahvaljujem na linku kolega :)
Vaša poruka sadrži 30 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60.

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Kakva je baterija na 6s u odnosu na 6-icu?
Unapred se izvinjavam ako je bilo price o tome.
Planiram pred novu godinu da se ponovim gold verzijom,pa me interesuju iskustva.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Ja bih rekao - ista. U svakom slucaju predje 15ak sati koriscenja... Ne znam sta bi ko trebalo da radi pa da je ubije za 10ak sati...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Pa mozes ubiti bateriju kao i na svakom drugom telefonu. Ja probao i uspeo, ali samo sa nekom bas zahtevnom igricom koja potera hardver da se vrti na maksimumu.
Baterija po kapacitetu jeste nesto slabija, ali je hardver stedljiviji pa dodje na isto. Dan (24h) bez problema izgura uz dosta price, kuckanja i sasvim solidno fotkanja.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Kada ulazite u kameru, da li vam se za trenutak zamuti ?

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vla-do »

Baraba, da, ali samo ako kamera ostane upaljena u pozadini. Tada na kameri ostane poslednje što si hteo slikati, pa je na momenat zamuti dok ne odradi novi fokus trenutne slike.
Kada je otvaraš ponovo, nema toga. [emoji4]

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

Baraba napisao:Kada ulazite u kameru, da li vam se za trenutak zamuti ?
Worde, i meni se zamuti ponakad ali samo ako nisam prethodno "izasao iz nje"... Mada ja uvek izlazim... 8)

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Kako izlazite iz kamere? Uvek je zatvorim kao i svau drugu app, na home. Ili vi gasite iz ram-a?

Odgovori