MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Lela
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 19. Jan 2011. 18:45
:: HTC Desire X

Re: MT:S novosti

Post od Lela »

Naravno, svako planira prema svojim potrebama. Ja sam planirala da predjem na smart 1100+3GB, jer mi je toliko min i neta potrebno ili ce mi trebati, kad kupim android. E, tad su u VIPu promenili strukturu paketa i poskupeli. Kako mi vise odgovara MTS sa boljim prijemom, nisam se vise razmisljala. A visak od 3000 sms :-) pa, od viska glava ne boli B-)

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Niam znao za te ružne fore za IPTV, šta reći za Lelekom osim :x :x :x :x :x .
Na sve moguće načine gledaju da nam uzmu pare, a usluga što nije uvek kako treba to njih baš briga :cry: .

Koliko ja pogledah cenovnik postpaid paketa sad, Mix Net paketi nisu poskupeli, šta je poskupelo?
I dalje su sa 50% popusta najpovoljniji.

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

@ kontrolu troškova, najgore u svemu tome što u ugovoru kod mts-a piše da oni imaju pravo da menjaju cene i tarife. Sad kad je bilo ovo kod telenora njihov direktor je rekao da po ugovoru mogu ali da ne čine. Koliko me sećanje služi a matorom sam uzeo KT u julu 2011, već su je više puta menjali. A sećamo se i čuvenog prebacivanja 2008. sa 1+1 na 60+1 gde u bel paketima nisu povećali broj minuta.

Freyr
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 14. Avg 2004. 09:57
:: iphone 4

Post od Freyr »

Stanite ljudi malo,jel vi to kazete da oni mogu da menjaju cene kako im se cefne? Ja se obavezem dve godine,50% popust i oni posle godinu dana npr. dignu cene i ja to moram da placam? Kako je to moguce da je istina?
12 godina na forumu!

knjaz
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 01. Apr 2010. 17:37

Post od knjaz »

Izgleda da su promenili ugovore, evo šta sam ja potpisao

Slika

a evo kako ugovor sada izglega

http://www.mts.telekom.rs/index.php/ane ... ovora.html

član 5 se znatno razlikuje

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: MT:S novosti

Post od toda81 »

Imaju oni pravo da menjaju cene svijih paketa kad god pozele, a da lj mi kqo korisnici imamo neka prava ti je vec druga i duga prica...
Note IV N9100 dual

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

knjaz, to sa linka je aneks ugovora. Ne mogu i nece oni menjati cene paketa na kojima ste, kao sto nisu ni do sada, sve dok korisnik ne promeni paket pa ga onda kace eventualne izmene. Dakle, dokle god si ti na nekom paketu, bilo pod ugovornom obavezom ili bez nje, cena paketa kao i kolicina minuta/poruka/mb ce ti ostati ista.
Pa ako se samo setite, slicna prica je bila pre par godina kad su menjali Mix pakete. Svi su ostajali na istim sve dok nisu potpisali novi ugovor ili promenili tarifu, i tek od tog dana su i za njih vazili novi uslovi.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

Azimuth, u pravu si, ja sam bio na Mix 750 dugo dugo, iako je paket izbačen iz ponude.

Ima li kakvih dojava o produženju 50% i na sledeću godinu?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Lela, ako nisam indiskretan, ali zasto mislis da ce ti Android kao OS pojesti 3GB? I sta to uopste planiras da radis sa telefonom? Verujem da je 3GB moguce potrositi ta 30 dana samo ukoliko skidas nesto sa neta, za neki opusteni surf, mail, fb i te drustvene mreze ti nece trebati vise od 300-500mb.
Pitam cisto jer me interesuje kako je moguce potrositi toliko neta i na sta ga uopste trosite? Konkretne stvari me interesuju a ne odgovori tipa "malo surf, malo youtube itd". 8)

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

cvoruga, koliko ja znam paket mix 750 je jos uvek u ponudi! :| Mozda si pobrkao sa starim paketima! :P

edit:

Nova prepaid promocija!
03.12.2012

Za opuštene duge razgovore i dopisivanje!

Ukoliko uživate u dugim razgovorima i SMS dopisivanju, nova prepaid promocija je pravi izbor za vas. Očekuje vas neverovatna cena od samo 0,99 dinara po minutu razgovora u domaćem saobraćaju. Po istoj ceni možete slati i SMS poruke u domaćem saobraćaju.

Da biste koristili navedene povoljnosti dovoljno je da na svom telefonu u mt:s vodiču aktivirate promociju PROMOprepaid 0,99, ili, još jednostavnije, direktnim pozivanjem *100*99#. Pretplata za korišćenje ove opcije je 9 dinara dnevno i važi do 23:59 časova. Ukoliko ne izvršite deaktivaciju, opcija PROMOprepaid 0,99 će vam biti automatski aktivirana za naredni dan. Deaktivaciju možete, u svakom trenutku, izvršiti pozivanjem *100*00#.

Tarifnu opciju PROMOprepaid 0,99 ne možete aktivirati u slučaju da imate već aktiviranu neku od Prepaid tarifnih opcija.

Promocija je namenjena korisnicima tarifnih profila: Toki,Tipi, Kul, prepaid Moj klub i mt:s Kontrola Troškova. Uspostava veze se naplaćuje po ceni koja je važeća za tarifni profil koji koristite.

Promocija traje do 31. decembra 2012. godine.

Telekom Srbija zadržava pravo na promenu uslova promocije.
http://www.mts.telekom.rs/index.php/ves ... a.639.html

Spojio: IDzO
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

cvoruga, pored tog problema sa 2 ili više televizora, problem je taj što im je ponuda kanala očajna. NPR.: ja na kablovskoj (KDS SU) imam bolje TV kanale nego što sam imao na IPTV-u, a pri tome mi je kablovska jeftinija.

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

IDzO, u jednom delu se slazem sa tobom potpuno da im je izbor kanala ne toliko dobar na osnovnom paketu,i da je kablovska mnogo bolja solucija,a u drugom se ne slazem kada kazes da im je izbor kanala ocajan u bilo kom pogledu,jer oni sasvim odlicne kanale imaju za one skuplje pakete,kanale sve imaju ko na kablovskoj i cak i vise,ali za taj paket moras da placas ko da kanale rucno prenose iz inostranstva..To znaci samo jedno,da su cisti lopovi :disgust:
A sto se tice promena cene,ljudi to samo vazi za ove nove korisnike koji od tog datuma od kada su promenili cenovnik su pristupili mts-u,a za ove stare,njih ne hvata,nije bitno da li si ti pod ugovorom ili ne,tebe to ne hvata jer si ti potpisao pod "starim" cenovnikom taj ugovor..E da mene samo zanima,kada istekne taj ugovor od 50%,kako se posle tarifira taj paket,po punoj ceni ili i dalje po 50% manjoj,samo sto nisi pod ugovornom obavezom pa mozes da odustanes od njih kada hoces ili je drugacije..??

darkonda
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 01. Avg 2008. 01:12
:: iphone 5s 32gb

Post od darkonda »

kad gledamo kvalitet slike mislim da kablovska ne moze prici iptv i to je karta na koju igra iptv kao i kompletan paket arenasport kanala, jedino im zameram sto nema sportklub, ostali programi mislim da su slicni.
arenasport je cista ko mleko na iptv, lcd televizoru, dok na kablu nije slucaj ni sa jednim programom.

n82
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 05. Dec 2008. 01:25
:: Huawei P10 plus DS

Post od n82 »

darkonda, probaj kablovsku tv, ali digitalnu, a ne analognu. ptt kds ili sbb svejedno.

cvoruga
Expert
Expert

Post od cvoruga »

acamatic napisao:E da mene samo zanima,kada istekne taj ugovor od 50%,kako se posle tarifira taj paket,po punoj ceni ili i dalje po 50% manjoj,samo sto nisi pod ugovornom obavezom pa mozes da odustanes od njih kada hoces ili je drugacije..??
Po punoj ceni :shock: .
darkonda napisao:kad gledamo kvalitet slike mislim da kablovska ne moze prici iptv
Dobra slika znači?
Meni na kablovskoj je slika osrednja, u poslednje vreme loša, ne znam zašto.
Sad sam pogledao osnovni IPTV paket, primetio sam da nema HRT2, History koji ja imam ne Viasat History nego samo History, 24 Kitchen,
i Fox kanale 3-4 komada koje ja takođe imam.
Ostalo prosek, nije baš povoljno kako se čini na prvi pogled :uhuh: .

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

@acamatic
Nazalost,moram da pretpostavim da tako nece biti ovog puta i da ce svima promeniti cenovnik.Do sada je bilo nepisano pravilo da menjaju pakete samo novim korisnicima,ali s obzirom da je telenor pre nekoliko dana promenio pakete svima,ne vidim razlog zasto to i mts ne bi uradio.Njihova logika je,zasto da nas ne oderu,kad konkurencija dere vise.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

misapop, nije telenor svima promenio pakete.. MOj cale koristi paket star 1000 godina :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Zivi bili pa se videli u januaru, i ja mislim da ce sada samo da navuku sa popustom od 50% a da ce u januaru podici pakete svima. Naravno popust ce ostati. Ako je bez popusta pretplata bila 1000 din. sa popustom 500 din. i ako je podignu na 1200 din. sa popustom ce biti 600 din.
Sto da ne kad je mogo telenor a sto nebi i oni.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Deksi, nadam se da nece.Prekosutra podnosim zahtev za prelazak,pa sta mi Bog da.:)

misapop
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 03. Feb 2012. 01:50
:: Microsoft lumia 550
:: Samsung J5 2016

Post od misapop »

@Layne_Staley
U pravu si,telenor nije promenio te bas stare pakete jer u njihovim tadasnjim ugovorima nisu sebi ostavili takvu mogucnost.Ali to su paketi potpisani pre bar 3 godina ako se ne varam.

Odgovori