Ja sam ga hteo probati ali posto NIKO od mojih poznanika ne koristi Skype aktivno (!?) onda ga nisam skidao.
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
gameforce,
Ja sam ga hteo probati ali posto NIKO od mojih poznanika ne koristi Skype aktivno (!?) onda ga nisam skidao.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
gameforce, ja koristim nimbuzz i fring.oba mi rade odlicno!
nisam imao nikakvih problema.malo ispocetka sa logovanjem ali sad radi ok.
note n7100 note 9005 honor 8x asus zx551ml zoom honor 8x note9 nikond7200
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
https://www.flickr.com/photos/30207060@ ... nelayout=1
Bas sam hteo da napisem kako mi je Nimbuzz najbolji. Extra je brz, u njemu su mi kontakti sa WindowsLive Messengera (msn), Gtalk-a, Skype-a i Facebooka. Ponekad se desi da Fb nece da se uloguje ali to se jako brzo resi i sve je redje i redje. A pre neki dan je izasla i nova verzija na kojoj je podrzan i Twitter. Znaci bukvalno sve u jednoj aplikaciji koja ima malo vise od megabajta i ultra je brza. Ovaj Skype za Symbian sam probao i pored toga sto je tezak oko 4mb, izuzetno je spor, odmah sam ga sklonio
Fring je takodje ok, pitanje je samo sta vam se vise dopada kad se odlucujete izmedju Nimbuzza i Fringa.
::luv phonez::
-
nsvladimir
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Pet, 26. Sep 2008. 00:21
- dimi89
- Mobil manijak

- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Posle dugo vremena sam se opet vratio na moju N76 nokiu ( naravno LG ks20 je jos tu) i poceo sam da cackam nove programe i da ubacujem neke nove stvari.Zapravo interesuje me kako cela stvar sa pythonom funkcionise ,jer vidim da dosta dobrih programa zhteva python.Citao sam na netu sta je ali mi nije jasno i dalje kak ose prokrecu aplikacije preko njega i kako to sve funkcionise "uzivo" pa bi bilo lepo kad bi neko u nekoliko redova to objasnio.....Isuvise sam se druzio sa WM-om tako da mi je ovaj symbian sad cudniji nego ikad....Hvala unapred 
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- kljun
- Mobil manijak

- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
Esseker probaj Opera Mobile 10 beta
Kod: Obeleži sve
http://www.opera.com/mobile/download/Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- wucinac
- Mobil poznavalac

- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL

Incallert periodically generates sound beeps (which are normally heard only on your side) during phone calls. Use Incallert to make you conscious of your phone calls' minute mark - at and BEFORE the minute mark - WITHOUT having to look at the phone.
While active, this program makes a beep sound at the minute mark and can also make a different beep sound before the minute mark of your call. This feature helps notify you that a new minute cycle is coming soon, useful to control your call lengths by not getting into a new minute and using just a few soconds of the whole new minute that you're charged for - especially for international or other costly calls where the cost per minute is quite high. In cases like this, you would like to set Incallert to warn at and before every minute.
It can also be useful in the case that you don't want to waste too much time on the phone - you can set Incallert to warn you every 5 or 10 minutes.
Compatible Devices
Incallert can be used on S60 3rd and 2nd Edition phones. Tested and working on Nokia E61, 6120 classic, E90.
S60 3rd phones must allow "All" software installation otherwise on some phones you could get an install error "Certificate Error… Contact application supplier" – please set it: On some phones the location to set is: (Menu) > "Tools" > "App.mgr" > Options > Settings > Software Installation > set to "All". On other phones the location is: (Menu) > "Settings" > "Phone Settings" > Applications > App.manager > Software Installation > set to "All".
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
- Miodrag N73
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 06. Okt 2007. 23:26