065 / 066 mt:s

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Vlada Zem, i ja sam primjetio da radi mnogo bolje. 8)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

nema vise prekida u prelasku za 2g na 3g i obrnuto, zastane na momenat i nastavi da ucitava stranicu. ne znam samo sto su nama normalne stvari postale nesto sto se hvali. izgleda je ovde normalno stanje da nista ne radi...
::luv phonez::

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

...Pa to su ovde "hvale vredne stvari", sad but true, ne živimo u Diznilendu.... (šala :wink: )
Ja više ne znam kako funkcioniše ovaj 066 (500,oo), trebalo bi da krajem meseca stigne račun i ti to uplatiš i puste ti te sve "kredite" (ili ako kasniš onda kasnije, kad te "obrade").
Već sam napisao na prošloj strani da im dinara nisam uplatio za prošli mesec, a "pustili" su mi ful paket. Znači nisam bezobrazan i nije mi 500 dindži neka stavka, ali opet namerno nisam im uplatio taj novac (baš da vidim :? ) - za sledeći mesec Jul opet sam dobio free taj paket.
Jel'to normalno, ili da tražim dobrog advokata :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

E ovi su show... Reko' da vidim kada istice 066 kartica...
Naravno na *100# te informacije nema... Zovem korisnicki, opcija jedan... Za stanje i sl. pritisnite jedan. Pritisnem jedan. Cekam da mi kaze stanje i istek kredita, a umesto toga ona meni kaze da okrenem 777. Okrenem ja 777, javi se teta... Izabrali ste nepostojeci broj. Au! :o :wacko: :shock:
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

brankons
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 01. Dec 2005. 18:58

Post od brankons »

:lol: da, da.... Začarani krug. Valjda idu na to da te izmore, pa da odustaneš. Jer lakše im je to, nego da plate da im neko uradi servis kako valja.
Sony Ericsson C510

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Još nije pokrenut 789 i 777? Ne koristim, ali stvarno :disgust:
*100# i *105# rade k'o satić :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Može li neko da mi kaže šta se dobija na novoj 066 pripejd kartici? Ima li nekih free MB GPRS-a, postoji li neki rok za njihovo trošenje, koliko košta 1MB?

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

mezzano, dobije se 200 dinara kredita, 66MB, nema roka za trošenje, MB je oko 40 dinara. :wink:
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

Nikola031, и колико кошта картица?
200 дин?
жао ми да купујем,баш сам данас уплатио кредит,а имам јако леп број :o
:lol:
Nokia 6220 Classic

Nikola031
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 06. Okt 2008. 20:25
:: Lumia 640 Dual SIM
Kontakt:

Post od Nikola031 »

Godzilla, 200 dinara je 8)
Sony Ericsson prototypes: G702 (BeiBei), W707 (Alicia), 3x M610i (Lizzy)

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 17:48

Post od spasa »

Uzeo sam 066 kontrola troskova i nikako da proradi gprs, zvao sam 789 i kazu da je gprs aktiviran ali da ne mogu da mi posalju parametre zato sto kartica ne prepoznaje moj telefon SE k750. Pre 066 kartice imao sam 065 i sve je radilo savrseno sto znaci da su podesavanja u redu....
Jel ima neko slicnih problema?
Sta da radim?

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 27. Apr 2008. 19:26

Post od djolex »

spasa, idi na *100#, vidi koji je broj za podešavanja telefona, odgovori i ukucaj taj broj i potom pošalji. Posle sačekaj ( verovatno ćeš čekati još duže nakon poruke da će ti stići parametri ) pa javi šta se dogodilo
Nokia Lumia 630

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od spasa »

Danas sam u oko 16h uradio to sto si mi reko i nista nije stiglo. ponovio sam to jos 2 puta ali nema ih podesavanja.....kako operater rece kartice ne detektuje moj telefon....

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Ništa onda, probaj ručno :

APN = gprswap
Username = mts
Password = 064
IP address: 172.017.088.198
Port: 9201 ili 8080 (ako se to zahteva, zavisi od modela mobilnog telefona)
Homepage: http://wap.mtsmondo.com

copy/paste sa mt:s-ovog site-a
Nokia Lumia 630

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od spasa »

Pre 066 sam imao 065 i radio je net, sto znaci da su parametri u redu zar ne?
Mislim da kartica nesto nije u redu.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Preduslov je da prvo napraviš poziv makar bio uspostavljen na 1sec pre nego što zoveš operatera da ti aktivira GPRS na samoj kartici jer u suprotnom neće da ti radi net. Ako si to učinio, zovi operatera i reci im da si ranije koristio na 065 kartici internet i da su ti parametri u redu, ali sada na trenutnoj kartici ne možeš da se konektuješ jer ti nije GPRS aktivan na samoj kartici :wink:
Nokia Lumia 630

spasa
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od spasa »

Sve sam to uradio i nije i dalje htelo, zvao sam operatera, reko mi je da je GPRS AKTIVIRAN i onda me pitao za sta korisim net, zbunio sam se na tom pitanju i reko pa google itd....i on mi kaze da su oni zaduzeni i odgovorni samo za mondo (naravno kako da otvorim mondo kad net ne radi :lol: ) i nisam hteo s njim vise da pricam...sutra sam opet zvao i operater je tad bio ljubazniji ali nista nismo uradili a i on mi je reko da je GPRS AKTIVIRAN.
E sad, danas sam na mtsmondo forumu poslao pp korisnickom servisi i nakon 30-50min net mi je proradio, u pp koju mi je korisnicki servis odgovorio pisalo "Usluga gprs-a nije bila aktivirana na pretplatnickom broju, od sada jeste. Potrebno je da iskljucite/ukljucite aparat i pokusate sa konekcijom."
LJUDI, 2 puta mi kazu da je aktiviran gprs....jel to oni pojma nemaju ili nisu zainteresovani za svoj poso i ljude (korisnike) zbog kojih oni imaju poso i koji im placaju hleb. :x
I jedna zahvalnost na korisnicki centar sa mtsmondo foruma.
Takodje se zahvaljujem djolex na pomoci.

djolex
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od djolex »

Nema na čemu, eto i ja sam naučio nešto novo, a to je da ne gubim vreme na drske operatere - mislim da su neljubazni ili neupućeni jer se poziv ne naplaćuje pa samim tim nisu zainteresovani jer bi dobili veću platu ili nešto slično pa bi vezli.
Nokia Lumia 630

Godzilla
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 24. Maj 2009. 16:52

Post od Godzilla »

spasa, па чекај...јел си ти био угасио па упалио телефон кад си сачувао подешавања? :roll:
Nokia 6220 Classic

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

ala se vi patite mesto samo da uzmes resetuejs podesavanja telefona odes na sajt i nastimas sam podesavanja u dva klika sve gotovo , nekada mi stvarno niste jasni ja korisnicki na lelelkomu nikada nisam zvao vipovkice su ipak moj priroritet ja bi samo zbog njih preso na vip i nebi se vise zajebavo kost se vi zajebavete :P
ja sam ustvari na vip zbog toga i preso , kao da sa andjelima pricam :D :lol:

Odgovori