VIP post-paid
- Optimus_Prime
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 02:40
- Kontakt:
[quote][/quote] Koren
Isto vazi i za mts, stim sto kod njih nisam zvao korisnicki servis pa necu 100% da se oslanjam samo na informacije koje pisu na sajtu:
BEL paketi
Prijatelju ja vec 2 godine koristim bel200 na mts-u i nikad mi nisu naplatili uspostvu veze dok sam imao besplatne minute tako da ovo sto si napisao je cista glupost.
Ovog meseca sam uzeo mix1000 i videcemo kad dodje racun dal naplacuju uspostavu veze dok imam besplatne minute.
Isto vazi i za mts, stim sto kod njih nisam zvao korisnicki servis pa necu 100% da se oslanjam samo na informacije koje pisu na sajtu:
BEL paketi
Prijatelju ja vec 2 godine koristim bel200 na mts-u i nikad mi nisu naplatili uspostvu veze dok sam imao besplatne minute tako da ovo sto si napisao je cista glupost.
Ovog meseca sam uzeo mix1000 i videcemo kad dodje racun dal naplacuju uspostavu veze dok imam besplatne minute.
MB Maneken
Mene uopste "NE BRINE" koliko ces ti da pricas, niti sam se ja tebi licno obratio pa ne znam sto si uopste pogodjen mojim prethodnim tekstom. Ali ako volis da se prepucavas-prihvatam. Ti si zalepio jednu opasku meni (iako te nisam izazvao) pa cu i ja tebi.
Kakav si ti to uopste poslovan covek koji malo koristi mobilni telefon. Pa on je i prvenstveno dizajniran da olaksa posao poslovnim ljudima tako sto ce im omoguciti komunikaciju sa celim svetom a prvenstveno sa kolegama i klijentima (ili potrosacima). Prema tome ja ovo tvoje "poslovan" mogu da razumem samo ako si ti zaposlen kao cobanin pa ti razgovor sa ovcama putem mobilnog telefona nije neophodan i ne traje duze od minut (taman toliko da im kazes BEEE).
Mene uopste "NE BRINE" koliko ces ti da pricas, niti sam se ja tebi licno obratio pa ne znam sto si uopste pogodjen mojim prethodnim tekstom. Ali ako volis da se prepucavas-prihvatam. Ti si zalepio jednu opasku meni (iako te nisam izazvao) pa cu i ja tebi.
Kakav si ti to uopste poslovan covek koji malo koristi mobilni telefon. Pa on je i prvenstveno dizajniran da olaksa posao poslovnim ljudima tako sto ce im omoguciti komunikaciju sa celim svetom a prvenstveno sa kolegama i klijentima (ili potrosacima). Prema tome ja ovo tvoje "poslovan" mogu da razumem samo ako si ti zaposlen kao cobanin pa ti razgovor sa ovcama putem mobilnog telefona nije neophodan i ne traje duze od minut (taman toliko da im kazes BEEE).

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Elem, sve je ovo lepo, ovo je fina ponudica, i sigurno ce da izazove reperkusije kod druga dva operatera. Mene zanima gde je tu Internet? Meni je on jako potreban, a niko ne ukljucuje i net u svoje pakete (1-2 MB milostinje me ne interesuje, samo FLAT) - kako drugacije da ukljucim SymTorrent? E iz principa necu na veliku pretplatu da dajem jos novaca zbog neta koji puno koristim. Ziveo prepaid.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Jedino resenje za tebe Miodrage bi bilo da VIP uvede tarifne dodatke koji bi po nizim cenama ukljucivali "besplatne" MB download-a. Tj. nesto poput onog sto je prvi Telenor uveo a Telekom iskopirao. Nadamo se da ce biti. Preporucio bih ti da posetis hrvatski sajt VIP-net i da pogledas sta tamo nude. Ja se nadam da ce to doci i kod nas. 

- DukeofSerbia
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 19:32
- :: ZTE V987
genijem
Претплате не износи 1000 динара већ 1180 јер плаћаш ПДВ на то. Све цене на сајту су без ПДВ-а!
MB maneken
Слажем се са тобом.
Koren
мт:с не наплаћује успоставу везе у Бел (укључујући и СМС Бел који имају доста другова) и Микс пакетима док си у оквиру бесплатних минута. Теленор не наплаћује само у новом Пренеси пакету.
Optimus_Prime
Не наплаћује се у Микс пакету 100%.
Aleksaboy
Јесте мт:с ископирао Теленор са тарифним додацима, АЛИ мт:с и даље има у понуди тарифне додатке и за нове пакете, а Теленор нема.
Претплате не износи 1000 динара већ 1180 јер плаћаш ПДВ на то. Све цене на сајту су без ПДВ-а!
MB maneken
Слажем се са тобом.
Koren
мт:с не наплаћује успоставу везе у Бел (укључујући и СМС Бел који имају доста другова) и Микс пакетима док си у оквиру бесплатних минута. Теленор не наплаћује само у новом Пренеси пакету.
Optimus_Prime
Не наплаћује се у Микс пакету 100%.
Aleksaboy
Јесте мт:с ископирао Теленор са тарифним додацима, АЛИ мт:с и даље има у понуди тарифне додатке и за нове пакете, а Теленор нема.

ZTE V987 Grand X Quad + SanDisk Ultra microSD 8 GB
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Super, isto tako necu ni mene da brine da li cu platiti nesto sto nisam potrosio. Niko ne voli da placa ono sto nije potrosio, tako da je bezobrazno od VIP-a da nam naplacuje ono sto nismo potrosili.Aleksaboy napisao:Mene uopste "NE BRINE" koliko ces ti da pricas
Da je VIP civilizovan ne bi im palo na pamet da od svojih korisnika otimaju tj. na legalan nacin kradu. Ali to sve korisnici vide, zalosno je sto VIP misli da su srbi ovce za sisanje.
A od RATEL-a tj. od drzave je opet zalosno sto je dozvolila ovu "legalnu" kradju.

Razumem i ja da VIP hoce na brzinu zaradi ali neka zaradi na onome sto sam potrosio a ne da izmislja sta ce da mi naplati. Onda evo i ja cu da im dam predlog, neka naivnim korisnicima naplate i taksu za nosenje VIP SIM kartice, jer tako je u "civilizovanom svetu".
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
MB maneken, pa nema drzava veze sa tim kolike cene ce neki provajder da stavi na svoje usluge i sta ce sve da naplati. To se zove slobodno trziste pa izvol'te, ako neko hoce neka pristane na takvo nesto a ako nece niko ga ne tera. Zato i postoji nesto sto se zove konkurencija pa cemo videti kakva ce biti reakcija mt:s-a i telenora na ove pakete vip-a. Ne branim ja nikoga, niti hvalim nekoga ali jednostavno sagledas kompletnu ponudu sva 3 operatera i izaberes ono sto tebi najvise odgovara. I ne mogu da razumem taj tvoj bes i agoniju prema vip-u i telenoru, ako oni misle da ovo moze da prodje neka daju takvu ponudu pa kad vide da gube oni ce menjati i tako ce to ici Bog zna dokle. Ti kao da radis za mt:s..ali ni mt:s nije zlatan, i oni imaju svojih bisera ali jbg.. Sve to sto rade rade smisljeno a ne na prepad cisto da bi izbacili nesto novo, ne brini, oni se drze onog "tri put' meri jednom seci" tako da..
Pita moj burazer sta treba josh pored licne karte da bi se uzeo telefon i potpisao ugovor...zanima me i kako ide naplata odnosno u okviru kog racuna dolazi racun...al sam ga rekao tj srocio...
Znaci ja ponesem dinar i licnu kartu i kazem ocu N70 i oni meni daju...Sta se u josh desava...Nije problem kesh i placanje svaki mesec ali me zanima kako to ide...
Znaci ja ponesem dinar i licnu kartu i kazem ocu N70 i oni meni daju...Sta se u josh desava...Nije problem kesh i placanje svaki mesec ali me zanima kako to ide...
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
Taj dinar platis kroz racun (najverovatnije), drugarica moja kad je uzimala telefon preko telenora trazili su da bude zaposlena (nije zaposlena,studira) a posle kad je dosla sa majkom rekli su joj da to nije bitno jer je vec tri godine na post pejdu (063)
Takodje su joj rekli , prvi put kad je bila, da se proverava kroz kreditni biro o njenim zaduzenjima, ista je procedura i kad se uzima kredit u banci

Takodje su joj rekli , prvi put kad je bila, da se proverava kroz kreditni biro o njenim zaduzenjima, ista je procedura i kad se uzima kredit u banci

and justice for all...
- MB maneken
- Banned
Jedina veza sa njima koju imam je ta sto sam njihov korisnik. Ali rado bi bio i korisnik VIP-a, ali necu da budem ovca koju ce da sisaju tj. da mi naplacju ono sto nisam naplatio.Azimuth napisao:da radis za mt:s...
Ti izgleda nisi citao sta sam napisao nemam nista protiv "kolike cene ce neki provajder da stavi na svoje usluge" ALI imam "sta ce sve da naplati" ne moze da mi neko naplacuje ono sto nisam potrosio, toga nema na zapadu ima jedino ovde na balkanu.
Recimo ti odes u pekaru, a pekar ti pored cene hleba naplati tj. stavi na racun i ulazak na vrata i jos pride sto si mu ispraljao cipelama pod... to je smesno.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
MB maneken, ma procitao sam ja dobro sta si napisao ali kazem da imas izbora, imas 3 provajdera pa nas se svima moze. Svi nude ono sto misle da je najbolje a vreme ce pokazato da li je neki od njih i koji je bio u pravu tj. koji je bio najkorektniji prema nama korisnicima. Ja isto imam mt:s-ovu karticu koju koristim ali imam i 1 vip-ovu i iskreno,ne mogu da se pozalim ni na signal ni na cene tokom onog promo perioda od letos. To je neko moje misljenje. Sto se telenora tice, mene su pokrali pa mogu da kazem da nema vecih lopova od njih ali ja sam samo jedan u ovom moru korisnika
- MB maneken
- Banned
Ne postoje tu MB maneken nikakve zloupotrebe i nema potrebe da drzava intervenise na bilo koji nacin. Stvar je vrlo jednostavna: oni su ti dali ponudu a ti to mozes da prihvatis ali i ne moras. Tebe niko ninasta ne prisiljava, sve je to stvar slobodnog izbora. Tebi je unapred receno da ce, ukoliko kupujes hleba u VIP pekari, pekar da ti naplati tri hleba ako uzimas jedan i to je takvo pravilo. Ali tebe niko ne tera da kupujes hleba u VIP pekari vec ti mozes da pazaris u Telenor ili Telekom pekari ako ti se tamo vise svidja. I tu nema nikakve prevare i prisiljavanja.
Kada ti potpises ugovor o postpaidu ili jednostavno kupis karticu na trafici, ti automatski prihvatas pravila igre i tebe nema ko i zasta da stiti.
Kada ti potpises ugovor o postpaidu ili jednostavno kupis karticu na trafici, ti automatski prihvatas pravila igre i tebe nema ko i zasta da stiti.
I znaci buraz moze(on radi u banci) a ja ne mogu posto sam nezaposlen i student....koje njes** znaci ja samo mogu prepaid....E mislim stvarno...Da da sto onda nisu napisali i napomeuli u reklami da je to samo za zaposlene i neopterecene i tako dalje...
Neka hvala...a hvala i vama na odgovoru
Neka hvala...a hvala i vama na odgovoru

Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- mb011
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 07. Jul 2006. 22:18
- :: Sony Xperia M4 Aqua
- :: Nokia 208
imam bel paket vec 4 godine i vise stvarno ste smorili sa tom pricom o naplati fiksne nadoknade. ne naplacuje se u okviru besplatnih minuta. znaci ako korisitim bel 200, i ne prekoracim besplatne minute ni poruke meni racun stize 1068.00 dinara (900+PDV). i to je tako vec 4 godine i nije se menjalo. i na listingu mi dok sam u okviru bespl. minuta pored poziva lepo pise cena 0.00din, znaci ne naplacuje se nista.Koren napisao:djoxie,
BEL paketi ------ LINK
PozZ
sto se tice mix paketa, uzeo sam novi broj u septembru, i dobio racun sa listingom u oktobru - broj je na mix tarifi, i situacija je ista - ne naplacuje se fixna nadoknada u okviru besplatnih minuta.