Koji WP telefon?
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Koji WP telefon?
Looking forward to it. Lumia je inace dobra u svakom smislu, pocevsi od samog imena 

Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
E, kad bi neko ko nema pojma o telefonima čitao ove naše komentare, pomislio bi da se Lumije prodaju na tone.

A da nisu dobre - nama koji ih volimo, jesu.

A da nisu dobre - nama koji ih volimo, jesu.
- Apolo
- Expert
Evindzer, Ja licno imam jake razloge zasto volim Lumie (Windows) a zasto npr. ne volim Android. Eto ubedio sam jednog coveka da predje sa Androida na Windows i ne zeli vise da cuje za Android pa makar bio i jeftin, i jos dvoje sam ubedio da uzmu Windows kojima je to bio prvi smartfone. Naravno da imaju mali trzisni udeo spram iOS i Androida ali boze moj, mozda se i to promeni jednog dana pa se priblizimo vodecima, odnosno otkinemo im deo kolaca 

Festina lente.
Ja L520 punim dva puta dnevno 
Znaci trajanje baterije u proseku 6-8 sati

Znaci trajanje baterije u proseku 6-8 sati
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jan 2015. 02:24
- :: lumia 520
ilija98, Sve se bojim da i mene ne strefi takva sudbina.
Sve to zavisi od koriscenja, ja bas koristim aktivno telefon, inace sa umerenijim koriscenjem moze 1-1,5 dan da sastavi. Ali baterija je primetno oslabila otkako je na Denimu.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Jeste da sam tek nekoliko nedelja na 930-ici i da sam jedva par dana izdržao da joj ne ubacim Denim, ali ne primećujem da baterija kraće traje nego tih prvih dana na Cyan-u. Možda ne znam pravilno da je koristim. 
) - pa ih zezam da sam originalan, a oni su "mejnstrim". A niko od njih da se seti, pa da me pita na kom OS-u mi radi drugi telefon.
Među poznanicima imam jedva dve (ženske) osobe koje koriste WP, i to jer im je firma kupovala nove telefone, a one tražile Nokiju, po principu "Nije telefon ako nije Nokija".

Ja obicno nikog ne ubeđujem da menja OS, ali u društvu (ako se povede priča o telefonima) objasnim svoje razloge zbog kojih koristim WP. Istina, u krugu porodice i najbližih prijatelja, ja sam jedini koji nije na Androidu ili Ajfonu (bilo koja iteracijaApolo napisao:Eto ubedio sam jednog coveka da predje sa Androida na Windows i ne zeli vise da cuje za Android pa makar bio i jeftin, i jos dvoje sam ubedio da uzmu Windows kojima je to bio prvi smartfone. Naravno da imaju mali trzisni udeo spram iOS i Androida ali boze moj, mozda se i to promeni jednog dana pa se priblizimo vodecima, odnosno otkinemo im deo kolaca

Među poznanicima imam jedva dve (ženske) osobe koje koriste WP, i to jer im je firma kupovala nove telefone, a one tražile Nokiju, po principu "Nije telefon ako nije Nokija".

Poslednja izmena od Evindzer u Pet, 22. Maj 2015. 18:11, izmenjeno 1 put ukupno.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Evindzer, ja sam na Denimu odavno, i radi kao sat... Juce posle hard reseta, baterija umesto klasicnih 4-5% trosi 3%/h. Iskreno sam zabezeknut, ne znam cime sam ovo dobio, ali prija 

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ja nisam uradio hard reset po prelasku na Denim. Mrzelo me da posle sve ispocetka cackam. I ovako je baterija pristojna za neko prosecno koriscenje. Mada, ako pocne da zeza, uradicu, mozda i ja prodjem kao i ti. 

- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Boga mi vodi se lepa polemika, to me raduje. Znak da je win konacno postao deo korisnika 

-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 24. Maj 2015. 12:33
- :: ZTE Grand X Pro
- :: Desire S
Ima nas koji posmatramo, ako kupim mozda se i ukljucim u raspravu a za sad samo gledam iskustva...
- Apolo
- Expert
miodrage, jednom sam naterao na ispod 2% u potpunom stanb-by, koriscenja bez:)
Festina lente.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
miodrage napisao:Danas novi rekord, potrosnja 2.75%.
Jel to u stend bay-u ili dok ga koristis?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Moj stari WP7 telefon već 3 nedelje troši 0% baterije dnevno!
Mada, to je zato što je sama baterija na 0%, a nisam ga punio mesec dana.

Mada, to je zato što je sama baterija na 0%, a nisam ga punio mesec dana.

Poslednja izmena od Evindzer u Uto, 26. Maj 2015. 08:04, izmenjeno 1 put ukupno.
- vojkan85
- Mobil manijak
Ma u standby-u su fenomenalni
. Salu na stranu, ne koristim mnogo aparat, jer mi je backup varijanta, ali sam posle androida i te kako odusevljen i zadovoljan baterijom.

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Rock: Stand-by naravno. Elwm, vrlo interesantna stvar - izgubio sam Chronos calendar i instalirao neki Simple calendar, i stand by potrosnja skocila na 5%. Sad cu da radim uninstall, i da vidim sta ce onda da se desi.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
- :: MS Lumia 950
- :: OnePlus 7T
Meni na L1520 u Stand-by preko noci npr gde nista nisam uskljucivao. Wifi i sve sinhronizacije i ne prelazi 1% po satu. Cak mozda padne 5% za celu noc. Dva dana moze da izdrzi kad ga normalno koristim. Ali ga punim kad padne na manje od 30%.
- vojkan85
- Mobil manijak
rock9855, Isti slucaj i kod mene. To je ta optimizacija koja fali andoridu a koju ima win phone.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Bas dugo nisam gledao potrosnju baterije jer sam jednostavno prestao da razmisljam o tome, pa ste me sad podsetili... Ovako je to kod zenceta na stand-by (Lumia 520):

... i kod mene na 630ki sa full radom, bez gasenja neta, ekran na medium:

... i kod mene na 630ki sa full radom, bez gasenja neta, ekran na medium: