Prelazak sa G3 na ?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Re: Prelazak sa G3 na ?

Post od Coni »

Ja sigurno ne radim to jer nemam high end fon, samo sam podelio sa čovekom moje razmišljanje, šta bih uradio :)

Ledjo
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 05. Feb 2014. 15:03
:: G2

Post od Ledjo »

Nisam ni mislio na tebe u drugom delu posta, nije tesko zakljuciti na koga se sve to odnosilo [emoji6]

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Coni napisao:Otisak prsta, koliko je to bitno zaboga?
Veruj mi da je bitna stavka kad pocnes da ga koristis. Evo konkretno, prvi put sam se sa tim susreo na 5s, posle toga sam presao odmah na s5, danas sam opet na 6, na svakom koristim senzor otiska prsta ne samo za otkljucavanje telefona (za sta je zgodniji nego unositi pattern ili pin) nego i za otkljucavanje aplikacija koje ne daju pristup bez sifre (paypal, 1password, intesa mobi itd.), pa sve do zakljucavanja npr galerije, skidanja aplikacija na telefon itd. Ima taj senzor vrlo bitnu funkciju, u mnogo cemu olaksava, pojednostavljuje i ubrzava koriscenje telefona, a i sigurnija mi je opcija nego bilo kakva jednostavnija/kraca (zbog brzine unosenja) sifra.
Za mene licno je to odlicna stvar, ali eto npr za tebe nije. Ne igra svima sve istu ulogu prilikom odabira telefona.

Coni
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 21. Apr 2013. 10:26
:: LG Leon LTE

Post od Coni »

Dobro, kad tako postaviš stvari, jeste dobra stvar. Ja nikad ne zaključavam galeriju, poruke, nemam čak ni lock screen, razmišljam, ništa ne krijem, a i ko bi mi uzimao telefon. Eto jedino za te aplikacije jeste odlično.

Odgovori