Prelazak sa G3 na ?
Re: Prelazak sa G3 na ?
Ja sigurno ne radim to jer nemam high end fon, samo sam podelio sa čovekom moje razmišljanje, šta bih uradio 

Nisam ni mislio na tebe u drugom delu posta, nije tesko zakljuciti na koga se sve to odnosilo [emoji6]
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Veruj mi da je bitna stavka kad pocnes da ga koristis. Evo konkretno, prvi put sam se sa tim susreo na 5s, posle toga sam presao odmah na s5, danas sam opet na 6, na svakom koristim senzor otiska prsta ne samo za otkljucavanje telefona (za sta je zgodniji nego unositi pattern ili pin) nego i za otkljucavanje aplikacija koje ne daju pristup bez sifre (paypal, 1password, intesa mobi itd.), pa sve do zakljucavanja npr galerije, skidanja aplikacija na telefon itd. Ima taj senzor vrlo bitnu funkciju, u mnogo cemu olaksava, pojednostavljuje i ubrzava koriscenje telefona, a i sigurnija mi je opcija nego bilo kakva jednostavnija/kraca (zbog brzine unosenja) sifra.Coni napisao:Otisak prsta, koliko je to bitno zaboga?
Za mene licno je to odlicna stvar, ali eto npr za tebe nije. Ne igra svima sve istu ulogu prilikom odabira telefona.
Dobro, kad tako postaviš stvari, jeste dobra stvar. Ja nikad ne zaključavam galeriju, poruke, nemam čak ni lock screen, razmišljam, ništa ne krijem, a i ko bi mi uzimao telefon. Eto jedino za te aplikacije jeste odlično.