Preporuka za tablet/telefon 7"

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
juzzer
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Maj 2015. 00:50

Re: Preporuka za tablet/telefon 7"

Post od juzzer »

Hvala ti. Pratiću neko vreme, ne žurim. Kakva su ti iskustva sa povraćajem poreza? U kojim prodavnicama od gore navedenih bih mogao da ostvarim?

bata bogdan
Banned
Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
:: Huawei X2 7.0 LTE
:: Huawei M2 10.1 LTE

Post od bata bogdan »

Uh, u to nisam upućen bas kako i sta ide,ja sam kupio kod OTTO i živim ovde u de... Tako da nije mi bilo potrebno bilo šta za povraćaj poreza...

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Edit : da bi kolega video post, zato nisam koristio opciju izmeni
Cyberport, Otto, mediamarkt, Saturn, notebooksbiliger.de tu mozes da ostvaris povraćaj poreza, može čak i preko eBay.de i Amazon.de ali da je to u pitanju neka radnja koja prodaje telefone itd, jer ćeš i tu dobiti račun itd
Da, sad se setih, baci oko na na reBay.de i tamo zna da bude po ok ceni i nov i polovan.
Tu sam ako još bilo šta mogu da pomognem, i nadam se da ces što pre kupiti X2 i da uzivas u mašini :)
Još jednom da ti napomem, vrlo bitno, kupi samo GEM 701L verziju, pazi ima ih tri, ostale dve su kinesko tržište, da se ne zajebes, jer znaju na eBay.de te kineske da budu dosta jeftinije od GEM 701L

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk
Huawei

rock9855
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 15. Jan 2014. 20:23
:: MS Lumia 950
:: OnePlus 7T

Re: Preporuka za tablet/telefon 7

Post od rock9855 »

Evo da javim ovde bata bogdane da mi je stigo tablet/telefon. Huawei media pad M2.
Prvi utisci su jalo pozitivni. Izrada vrhunska, displej isto. Jako ostar had diaplej. Pokusavao da vidim pixele kad ga bas priblizim ocima ali je nemoguce. Nemam puno instaliranih aplikacija ali koliko sam video svebradi glatkoni bez zastoja. Jedino mi MUI nije nesto bas lep ali moze da prodje. Svakako sam stavio Nova Launcher da malo razbijem monotoniju :)
16 gb je ok ali su mogli da stave i 32gb s obzirom da se prodaje po ceni od preko 300e za lte varijantu. Ima onaj premijum 3g/32gb interne ali ga u Evropi skoro i nema

juzzer
Novajlija
Novajlija

Post od juzzer »

#bata bogdan
Zbog cega se ne preporucuje GEM703L?
Sta je to meni promaklo, a bitno je?
Koliko citam i ovaj GEM-703l je utkljucan i kompatibilan je sa frekvencijama u Srbiji (gsm 900/1800, 3g 2100, LTE1800).
Languages support : Chinese and English....

Pogledaj link:
http://m.gearbest.com/tablet-pcs/pp_363112.html

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Pa vidi, pratim temu X2 na nemačkom forumu, i svi kažu da za eu treba izbegavati verziju gem 703L, iz razloga jer na toj verziji neće da radi ni 3g a ni 4g već samo 2g. E sad fora je je sto sa 703L može da se stavi Stock rom na 702L ali opet nece imati svuda ni 3g ni 4g. Prednost 703L je redovan update, koji već ima Android 6.0 a velika mana je mnogo kineskih aplikacija i zajebano ubaciti playstore to jest GAPS. Eto toliko o tome što sam ja ispratio. 703L je jeftini ovde u eu, na eBay.de može da se nadje jeftinije za nekih 50e manje vise od eu modela 701L.

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)
Huawei

juzzer
Novajlija
Novajlija

Post od juzzer »

Ok, hvala ti na brzom odgovoru. Iskreno, jako mi se dopada uredjaj ali se ne mogu tako lako/brzo organizovati za kupovinu preko, a do tada bice sigurno jos pitanja :). U Srbiji ga nema ni jednog jedinog....

E, da... Kakva su ti iskustva za kupovinu na ebay.de od fizickog lica? Da li se placa unapred ili je moguce placanje pouzecem, kao kod nas?

bata bogdan
Banned

Post od bata bogdan »

Kupovina preko eBay.de ide znači odmah, preko PayPal, a sad od fizičkog lica kupovina... Hmmm sve zavisi, vidis pozitivan procenat ocena, i komentari su bitni sta je napisano. Moj savet, traži preko eBay.de prodavce koji daju i garanciju, to jest neke Online radnje što prodaju preko eBay.de, jer ti tu onda vazi i garancija i da mozes da vratis uređaj ukoliko nisi zadovoljan, ima toga dosta na eBay.de.
Veruj mi, sa X2 neces nikako pogrešiti, mašina prava, velik ekran, radi bez ikakvih problema, baterija kao akumulator, ali, kako stoje stvari ostaje na Android 5.0.1 i emui 3.0.5, ali naravno postoji i root za X2 i dosta romova ukoliko is vican tome, ja se nisam zanimao oko toga, kad i ovako sve radi savršeno. Ukoliko te zanimaju i slike od X2, nadji temu ovde i pogledaj onda moje slike na Flickr. Ukoliko imaš još pitanja, tu sam da pomognem :)
Za taj novac nema boji tablet telefon od 7" :)

Ako sam Lud, Nisam Blesav :)
Huawei

juzzer
Novajlija
Novajlija

Post od juzzer »

Zahvaljujem se svima na savetima. Kupljen je Mediapad X2 Huawei model GEM-701 (za evropsko trziste) sa 3 GB RAM-a i 32GB Rom-a. Procesor je Octacore 2.0 GHz. Prijatno sam iznenadjen kvalitetnom izradom. Uredjaj je vrhunski, stabilan je i brz. U potpunosti mi je zamenio telefon koga vise i ne nosim. Koriscenje interneta i drugih aplikacija je sjajno na 7-mo incnom uredjaju. Baterija je odlicna, uz celodnevnu upotrebu traje 2 dana. Sve preporuke.

Odgovori