Konaco je i meni stigao G2 32 Gb

. Prvo malo reklama za
http://www.mobilnishop.com/ preko njih sam uzeo, sve su ispostovali, telefon sam ja prvi otvorio, imale su nalepnice na kutiji 480evra 32 Gb crni.
Sto se tice telefona mogu reci wow, extra je...ispunio je moja ocekivanja (na prvi pogled) i jos vise od toga. Sve radi kao podmazano, ekran odlican, kamera odlicna, tasteri pozadi su ok, jednino sto meni smeta su tasteri na ekranu (valjda stvar navike, naviknucu se nadam se

)
E sad poredjenje sa S4 iz mog iskustva. Tesko je reci koji je bolji od ova 2 modela, oba imaju svoje prednosti i mane. Sto se ekrana tice po meni je realno bolji na g2 (uporedio sam ih na internetu Chrome pretrazivac), gledao sam slike, citljivost teksta itd (G2 ima bollju belu, a S4 crnu, mada to vec svi znamo)...jedino sto smetaju tasteri kog g2 na ekranu pa se na S4 vidi vise iako je ekran manji (nije mana, ali cisto poredjenja radi)...sto se kamere tice tu bih dao blagu prednost samsungu. Nekako slike lepse ispadaju (bar meni, ukusi su razliciti), ali nije neka drasticna razlika. Dok je stabilizacija opticka na G2 daleko bolja u odnosu na softversku kod S4...snimanje jos uvek nisam probao...Sto se brzine tice tu ne vidim neke razlike, dialer i imenik otvara g2 brze (neprimetno brze), ta brzina se vidi samo kada se stave jedan pored drugog, u realnom radu se to ne primeti...ostalo, otvaranje ostalih app, pretrazivac itd je tu negde, skoro isto (mada jos ne mogu o tome da sudim, tek sto mi je stigao G2)

Sve u svemu, ne kajem se sto sam uzeo ovaj fon, najvise mi se za sada dopada kuc-kuc otkljucavanje (valjda sto do sada nije vidjeno)

....moje preporuke za one sto se razmisljaju, mislim da nece pogresiti