Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

dimi89, imase neki isto youtube downloader ali ja ga nisam nikad koristio valjda je java aplikacija.
Potrazi ga na imart forumu naci ces ga, naravno koristi search opciju.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Deksi, ok hvala naso sam nesto... Jel znas mozda kako da resim problem sa xplorerom jer kad pokusam da instaliran novu verziju n mi javi "update error" verzija koju koristim je 1.27(cinimi se) i instalirao sam je sa drakkarious hackom ali kad ga startujem prijavljuje mi da je expired i da trebam da ga updatujem ....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

lillyns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Mar 2012. 15:50

Post od lillyns »

Mene zanima da li symbian telefoni npr. Nokia N96 moze da podrzava Skype? Na sajtu odakle sam htela da skinem tu aplikaciju (cini mi se da je to bio ovaj http://www.skype.com/intl/en/get-skype/ ... r-symbian/ ) mi je izaslo obavestenje da ne postoji skype za symbian...
E sad, mene buni to sto sam ja instalirala u telefon app skype i pri prvom pokretanju je sve radilo kako treba i kad sam iskljucila i zelela opet da ukljucim nije radilo. Kad hocu da ukljucim izbacuje mi da moram da se konektujem na internet onda ja pritisnem accept i jednostavno mi izadje...
Jel moze neko da mi pomogne kako da pokrenem Skype ?

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

lillyns, probaj da izbrises taj skype koji imas instaliran i da ga skines ponovo i instaliras sa Ovi Store-a.Mozda ta verzija sto ti imas nije dobra.
Meni skajp radi na svim symbian telefonima,doduse ponekad mu treba malo vise vremena da se konektuje,ali ok je.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

dimi89, pa nadji neku drugu verziju, možda je bolje odrađena. Opet idi na impart i sigurno ćeš pronaći nešto.

Aha sad vido da si i tamo tražio pomoć, pa sačekaj možda će ti neko predložiti nešto ali ipak probaj istu veziju skinuti na nekom drugom mestu pa nju isprobaj.

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Deksi, ma ok resio sma to hvala na pomoci u svakom slucaju (dugo nisma posecivao forume pa sam malo "zaostao" :) ... BTW jel ima neko da koristi neki dobro peveden vHome ? ja sam skinuo nekoliko i svu su ocajno prevedeni.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

dimi89, sve novije verzije imaju poneku falinku ili u prevodu ili im neradi prognoza itd. Ja imam neku 4.30 koja cinimise najbolje radi a puno sam ih isprobao ubacio sam skins koji meni odgovara i to je to.

lillyns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 12. Mar 2012. 15:50

Post od lillyns »

pa nemam pojma sta da radim,kazem vam svaku koju skinem, prvi put radi i kad iskljucim i hocu o5 ne radi :x :x :x mozda je nesto u telefonu zeznuto...??

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

lillyns, sad trenutno sto mi pada na pamet je da odradis hard resset telefona..mozda ce ti to pomoci,nisam siguran ali sacekaj da vidimo sta ce drugi reci pa da vidimo sta dalje.. :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Skinuo sam neku 4.5 verziju i dobra je samo sto ne mogu nkako da podesim vremensku prognozu pisem Nis RS - Nish RS - Nis SRB - Nis SER i prijavljuje mi da ne moze da nadje lokaciju , kako vi podesavate ovo cudo ?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

dimi89, "nis central serbia" ili bez ovoga central i ima da ga nadje kude je taj nis :D

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od dimi89 »

Udavija se :) Ok hvala za pomoc .... Jel si mozda menjao font na svom telefonu ? Ja sam probao Flipfont i p romeni mi font ali posle 1-2 dana telefon pocne da mi brljavi i moram da ga hard resetujem.Ako ima neki dobar progam a da nije FlipFont ili ako ima manual guide posalji mi na PP.Unapred havala 8)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

dimi89, nikad nisam nista oko toga podesavao i isprobavao ali smo ovde nesto piskarali o tome.
Obrati paznju na Fox-ovu poruku na sredini stranice je klik

cvoruga
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 25. Mar 2011. 09:05
:: BG

Post od cvoruga »

Pozz svima

Skype ili Fring ili Nimbuzz???
Koji je najbolji i koji troši najmanje MB,jer nemam uvek WiFi mrežu?
Može li neki od njih da poziva Viber?

Hvala

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

cvoruga skajp nema fb msn google itd
nimbuzz nema skajp
fring ima sve to valjda.
najmanje troši ebuddy 8)
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Nova opera mini 7. Skroz drugacija od predhodne, ima bolje opcije ali veliku manu jer bomarksi iz predhodne ih nigde nema. Brze se ucitava.
Ovo je skroz nova aplikavija i neide preko stare verzije pa se zato i bomarksi ne prenose.
Slika

DOWNLOAD

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Jel postoji neki program kao sto je Instagram za iOS i Android? :)

Igor84
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 18:15

Post od Igor84 »

Koristio sam na androidu fb messenger i on mi je davao mogucnost da fotograiju iz galerije telefona nekoem saljem direktno u inbox na FB. E sad imam n 8 pokusao sam na sve moguce nacine da posaljem sliku nekome u inbox na fb i ne ide nikako ni pomocu :fb toucha, social network, standardnog broswera.... Neko zna nacin?

annaBG
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 08. Jan 2009. 22:35

Post od annaBG »

WhatsApp skroz simpaticna stvar :)
Ova nova Opera sto je Deksi okacio,deluje dobro :)

Ebuddy mi se konektuje preko 3g nece preko WiFi...A podeseno je da me pita preko cega da se kaci na net

Dulinjo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 24. Apr 2012. 23:38

Re: Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3

Post od Dulinjo »

Jel opera mini 7 radi i na s60v3 os 9.2?? mrzi me da guglam po netu :D :D

Odgovori