Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Deksi, ok hvala naso sam nesto... Jel znas mozda kako da resim problem sa xplorerom jer kad pokusam da instaliran novu verziju n mi javi "update error" verzija koju koristim je 1.27(cinimi se) i instalirao sam je sa drakkarious hackom ali kad ga startujem prijavljuje mi da je expired i da trebam da ga updatujem ....
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Mene zanima da li symbian telefoni npr. Nokia N96 moze da podrzava Skype? Na sajtu odakle sam htela da skinem tu aplikaciju (cini mi se da je to bio ovaj http://www.skype.com/intl/en/get-skype/ ... r-symbian/ ) mi je izaslo obavestenje da ne postoji skype za symbian...
E sad, mene buni to sto sam ja instalirala u telefon app skype i pri prvom pokretanju je sve radilo kako treba i kad sam iskljucila i zelela opet da ukljucim nije radilo. Kad hocu da ukljucim izbacuje mi da moram da se konektujem na internet onda ja pritisnem accept i jednostavno mi izadje...
Jel moze neko da mi pomogne kako da pokrenem Skype ?
E sad, mene buni to sto sam ja instalirala u telefon app skype i pri prvom pokretanju je sve radilo kako treba i kad sam iskljucila i zelela opet da ukljucim nije radilo. Kad hocu da ukljucim izbacuje mi da moram da se konektujem na internet onda ja pritisnem accept i jednostavno mi izadje...
Jel moze neko da mi pomogne kako da pokrenem Skype ?
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
lillyns, probaj da izbrises taj skype koji imas instaliran i da ga skines ponovo i instaliras sa Ovi Store-a.Mozda ta verzija sto ti imas nije dobra.
Meni skajp radi na svim symbian telefonima,doduse ponekad mu treba malo vise vremena da se konektuje,ali ok je.
Meni skajp radi na svim symbian telefonima,doduse ponekad mu treba malo vise vremena da se konektuje,ali ok je.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- dimi89
- Mobil manijak
Deksi, ma ok resio sma to hvala na pomoci u svakom slucaju (dugo nisma posecivao forume pa sam malo "zaostao"
... BTW jel ima neko da koristi neki dobro peveden vHome ? ja sam skinuo nekoliko i svu su ocajno prevedeni.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
Skinuo sam neku 4.5 verziju i dobra je samo sto ne mogu nkako da podesim vremensku prognozu pisem Nis RS - Nish RS - Nis SRB - Nis SER i prijavljuje mi da ne moze da nadje lokaciju , kako vi podesavate ovo cudo ?
- dimi89
- Mobil manijak
Udavija se
Ok hvala za pomoc .... Jel si mozda menjao font na svom telefonu ? Ja sam probao Flipfont i p romeni mi font ali posle 1-2 dana telefon pocne da mi brljavi i moram da ga hard resetujem.Ako ima neki dobar progam a da nije FlipFont ili ako ima manual guide posalji mi na PP.Unapred havala 

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Nova opera mini 7. Skroz drugacija od predhodne, ima bolje opcije ali veliku manu jer bomarksi iz predhodne ih nigde nema. Brze se ucitava.
Ovo je skroz nova aplikavija i neide preko stare verzije pa se zato i bomarksi ne prenose.

DOWNLOAD
Ovo je skroz nova aplikavija i neide preko stare verzije pa se zato i bomarksi ne prenose.

DOWNLOAD
Koristio sam na androidu fb messenger i on mi je davao mogucnost da fotograiju iz galerije telefona nekoem saljem direktno u inbox na FB. E sad imam n 8 pokusao sam na sve moguce nacine da posaljem sliku nekome u inbox na fb i ne ide nikako ni pomocu :fb toucha, social network, standardnog broswera.... Neko zna nacin?
Re: Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3
Jel opera mini 7 radi i na s60v3 os 9.2?? mrzi me da guglam po netu