XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Evo jedna fotka koju sam uslikao sa C905 (a moram napomenutu da je bio prototip sa prvom verzijom softvera)
Kliknite na sliku da zumirate, i obratite paznju na detalje izmedju ociju i njuske http://www.imagesforme.com/upload/9cb9ffc8.jpg
Poslednja izmena od pigy u Sre, 21. Okt 2009. 19:53, izmenjeno 1 put ukupno.
pigy, meni su slike smesne sa njega i na tom sajtu jer niti ima EXIF a i jos u u rez 1024 ja slikam takve slike sa k800 ako oces sa n73 samo nebi mogao kapljuce da uhvatim jer nema xenon! ja ti kazem ovaj tel sam kupio u CT-u i vratili su mi novac vec sam negde o tome pricao jer je tel bio smece i ostao je pa nebi dzabe kostao sada nov na crno 210 e
Ok, slazem se da velicina piksela ne znaci toliko koliko optika (ali bar je po tom Sony ericsson mag medju telefonima). Ja jesam fan Sony Ericssona ali sam realan, a mislim da sad stvarno terate inat, pitam se samo kada si i na digitalnom aparatu koristio Exif (exchangeable image file format) i sta molim te fali svim slikama koje su kacne po forumima napravljenim sa c905, ako ti sa nekim drugim mob. pravis bolje, slobodno okaci pa nas razuveri, a tek izjava da je telefon smece, svi se redom slazu da je telefon po vecini stvari mocan (mislim smo na ljude koji govore iz licnog iskustva, koji su ga koristili), pocevsi od toga da je to prvi dumb telefon koji ima wi-fi koji radi perfektno i dalje redom...
Ali ponavljam, o ukusima ne vredi raspravljati, sad ako se vama ne svidja..... ali ne morate pljuvati i omalovazavati ako ne mozete bar priznati...
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.