drom, iskreno da ti kažem ja sam iz Kine naručuo nekoliko silikonskih futrola, koje sam platim komad po 1 EUR odprilike, kod nas se prodaju po 800-1000 din pa i više. Dobro štite leđa i obode, rade super posao, ali to koristim samo za vreme tipa Exita, na moru ili neke kritične situacije, kada to koristim ma koliko kvalitetno bilo, imam utisak da imam plastiku, čim to skinem budem srećan osećajem telefona u ruci, ne znam ni kako ljudi izgrebu poklopac, meni je stalno u džepu sa drugim telefonom, povrh svega polu metalnim (galaxy alpha) i pojavi se neko crnilo na poklopcu kao izgrebano zamrljano ponekad, ali sa vlažnom maramicom ili bukvalno liznem palac i obrišem, kao novo, nema ni ogrebotinice. Imam ga imam od početka decembra prošle godine i vrši posao vrhunski, baterija ubija, jedino sam kao budala instalirao igricu Simcity Bulidit, koja jede bateriju, kad nju ne igram, koliko god koristio telefon, on mora da izdrži od 7 ujutru do ponoci.
Aporopo silikonske futrole, meni je mogla veću štetu da napravi od koristi, Samsung Galaxy Alpha mi je kao što sam rekao u džepu zajedno sa iPhone-om, i zalepi se malo za silikon i ja onda uzmem za izvadim iPhone, ovaj poleti sa njim iz džepa, odlepi se, i tras
PS. Ovo mi je prvi Apple uređaj i ne planiram da prelazim opet na Android, sve je to super, ali iOS stabilnost mi jako odgovara, toliko da sam kupio MacBook Air pre par meseci, i sa njima sam prezadovoljan, sledeće je iPad, ali nešto nisam pri kešu za to sada. Uzeo sam u Telenoru Samsung Galaxy Tab 4 LTE sa karticom, pošto svakako matorci koriste mifi, pa usput za 11 000 din na 6 rata, ali mi je još neotpakovan, pokušavam da ga zamenim za iPad.