Koji film/seriju ste poslednju gledali?

teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova.
Odgovori
znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Re: Koji film/seriju ste poslednju gledali?

Post od znemanja »

@Green, e pa tu je problem, ja to uopšte ne vidim kao društveni fanatizam, već kao logičnu reakciju ljudi na seriju koja im je jako dobra.

Ti kritikuješ jer misliš da je neispravno, ja kritikujem stavove kao što je tvoj stav jer smtram da nema ništa loše u pojavi koju si ti okarakteriao kao "društveni fanatizam".

Slažem se sa tobom da je preterano psovati glumce samo zbog njihove role u seriji, ali uvek je bilo ekstrema u ponašanju ljudi i ti ekstremi ne oslikavaju stvove svih fanova serije.

Mozemo da otvorimo i novu temu za GOT, ali takođe svi dosada napisani komentari o GOT su skladu sa ovom temom, jer članovi jednostavno komentarišu "Koji film/seriju su poslednji/u gledali".

Sent from my Galaxy S7 edge using Tapatalk
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

dachakragujevac80
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
:: Iphone 11 pro

Post od dachakragujevac80 »

Sledeća sezona 6 epizoda, svaka po 90 min, to već menja neke stvari

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

acamatic
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 10. Okt 2011. 12:24

Post od acamatic »

Iskreno ja sam krenuo da gledam GoT pre godinu ipo dana. Do tada sam mislio da svi fanovi preteruju, nervirali su me što samo o tome pričaju, prosto me je serija odbijala da gledam i zbog toga. Onda sam nekoliko dana imao slobodno, dosađivao sam se i onda sam odlučio da probam da gledam. Iiiii sve ostalo je istorija :D
Prosto me je oduševila serija, ni jedna (po meni) ne može da joj priđe i svaka druga koju gledam mi nije to to :D
Što se tiče 7.sezone iskreno sve su ubrzano radili. Možda je to moglo malo i da se razvodni da bi trajalo što duže, kao i prethodne sezone,neko moje mišljenje. Jedva čekam 8.sezonu, krivo mi je što toliko dugo mora da se čeka (ja sam negde našao da će tek 2019. godine prikazivanje sezone da bude).
A da, do tada imam da zaboravim šta se izdešavalo :D, ja sam morao da se podsetim 6.sezone pred prikazivanje ove nove sezone :D

BaneZi
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 25. Jul 2017. 12:43
:: Samsung J7 (2016)

Post od BaneZi »

GOT je odlicna serija i tu nema dalje nikakve priče ... koliko je dobra pokazuje i to koliko je gledana i trazena , ovde ima članova koji komentarisu da je glupost koju god seriju ili film neko pohvali ... budalastina , jel ima nesto sto vam odgovara ? pazi ne valja im najgledanija serija , znaci svi mi koji je gledamo i svima nama kojima je serija po pič.. smo budale jel tako ? dezurnih kriticara i hejtera ce uvek da bude jbg ... jedino sto mi je zao je sto su mogli da u svaku sezonu stave po 20 epizoda ... npr Vikinzi su prve 3 sezone imali po 10 epizoda i sad 4 i 5 sezona imaju po 20 ... usput ko nije gledao Vikings neka obavezno pogleda serija je po pič.. svaka preporuka , po meni medju prve top 3 serije .. GOT i Vikinzi pa sve ostalo ...
Lift do uspeha je u kvaru. Moraćete se popeti do njega stepenicu po stepenicu

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

znemanja, kako bre nije loše, ljudi počinju da se ponašaju i pričaju kao likovi u seriji. Meni je to nenormalno, da jedan običan tv show može tako tako lako izobrazovati narod. A sličnih primera ima na pretek. Star Wars i Star Trek su jedni od njih. Pre neki dan eto na fejsu neko postavio da sad može da se kupi wc šolja dizajnirana po motivu tog prestola iz GoT serije. Vama fanovima je to simpatično, meni je eto izopačeno. Ali ok, nemamo svi isti pogled na svet.

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

^ Valar Morgulis! :D :D :D

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
:: Xiaomi Mi A2 Lite

Post od гари »

Valar Doheris! :D

Sent from mTalk on Windows phone

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

^ Fanatici! Sektasi! U vodu sotone! :angry: :D :D

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

@BaneZi, a ko ke napisao nešto loše o samoj seriji? Priča se o zaluđenicima koji realnost poistovećuju sa izmišljenim likovima i o tome da gde god da se okreneš samo GOTGOTGOTGOTGOTGOTGOT i to užasno guši. Otvorim 9Gag i brojim, sinoć 13 postova za redom GOT, otvorim FB i nema ništa na newsfeedu osim GOTa, po forumima se naširoko vode polemike i priče samo o tome... Eno na benču se kompletna tema o serijama samo u to pretvorila. Ne možeš pročitati ništa o ni jednoj drugoj seriji.
Neka je ona dobra koliko god, ali kao i uvek, fanovi su problem.

Sent from my honor 8 lite [PRA-LX1] using Tapatalk

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

dachakragujevac80 napisao:Odgledah i ja GOT! Samo cu reci: JAOOOJ! :blinky:
I moja reakcija. :)

m@c|-|oR
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
:: Samsung Note 20 Ultr

Post od m@c|-|oR »

BaneZi, ti da promeniš avatar, pa da pričaš o GoT.
:D
Green, ti da pogledaš seriju pa da pričaš o njoj. Posebno preporučujem epizodu u kojoj Deneris izlazi iz bazena, ili onu o njenoj prvoj bračnoj noći.
:D
Jq odgledao sinoć i sedmu epizodu. I, ostao kao na pola seksa. Ništa bre nisu zaokružili, zatvorili, samo otvaraju...

I sad treba zaboraviti sve godinu i po dana (ja negde pročitao manje) i čekati 8-mu sezonu???

Ma daj!
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

@Green, uvek ima ekstrema, ali te ekstremne situacije ne treba poistovetiti sa svim fanovima. Jednostavno, kada bi pogledao seriju shvatio bi koliko je ista kompleksna i razumeo bi zašto fanovi toliko pričaju o istoj.

Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Tačno, treba seriju odgledati. Samo prvu sezonu. Inače bi bio isti kao ja kad bi odbijao da pređem na Android samo zbog diskusija Windows vs Android koje smo ovde vodili. :P Serija jedino može da ti se ne svidi ako ne možeš da ignorišeš krvave scene, i ako ti smeta po koja sexy scena. Ali ovim prvim te svakako bombarduju u svim novim filmovima i serijama, a ovo drugo ti baš i neće teško pasti. 8)

A ovo što Sugar kaže je i meni skrnavo. Na 9gagu recimo dan posle epizode bude sve puno spojlera. Evo, sad ušao na 9gag, i treći post na hot je spojler, a sve to upvote-uju klinci koji su u fazonu "pa ko ti je kriv što je nisi pogledao do sad, znaš kad je epizoda izašla"... A šta oni znaju o tome kako neki ljudi i par dana ne mogu da ulove ta dva sata da se izvale, i odgledaju novu epizodu. Pogotovo što im sad raspust.

Sent from mTalk

sugarcoated_ass
Sertifikovani Trol
Sertifikovani Trol
Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
:: Samsung Galaxy A52s
:: Nokia 8.1

Post od sugarcoated_ass »

Može da se ne svidi i ako te tematika ne privlači. Mene, kao što sam već pisao, ni ultra popularni LOTR nije privukao da ga pogledam jer jednostavno nije nešto što bi me zainteresovalo pa ovo malo free vremena što imam trošim na nešto što me više privlači. Ali dobro, to nije stvar jer ne kažem da je serija loša upravo jer ne možeš suditi ako nešto nisi gledao, već upravo i to što si sam rekao. Ajde što guše nas koje serija ne interesuje već i druge fanove kobi nisu istovremeno uspeli da isprate određenu ep. :)

Sent from my honor 8 lite [PRA-LX1] using Tapatalk

znemanja
Moderator
Moderator

Post od znemanja »

Evo malo istorije šta se sve događalo u našem omiljenom fiktivnom svetu, pre nego što se dogodilo ujedinjenje sedam kraljevstva. Video je urađen na osnovu detalja iz knjiga kao i detalja iz serije.

https://youtu.be/ACJrXRW02hY

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Hvala za video, pogledaću kad stignem. Evo i još jedan zanimljiv od mene, ali se tiče skorije istorije - pred Robertovu pobunu.

https://youtu.be/k1zsvHusfPQ

Urađen video na zanimljiv način.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Green »

m@c|-|oR, kao što je sugarcoated_ass naveo, ta epska fantastika, kao žanr, ni mene uopšte ne zanima, tako da od gledanja nema ništa. Komentarisao sam nepotrebnu dozu fanatizma u vezi serije, a ne samu seriju. Sugarcoated_ass je lepo objasnio.
znemanja, nisam uopšte poistovetio fanatike sa ostalim gledateljstvom, ne čitaš pažljivo. Meni je jasno kad čovek nešto voli, ali sve ima granicu. Ta opsednutost serijom slična kao divljanje (pardon, "navijanje") po stadionima. 12 milionera teraju kožni balon napunjen vazduhom po livadi, a bandoglavci sa tribina urliču na sav glas. Moderna gladijatorska arena... :roll:

brankisha
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 04. Sep 2014. 07:33
:: Xiaomi Mi5
:: Lumia 925

Post od brankisha »

Kako prelecem ove postove [emoji23]

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

Green napisao:^ Fanatici! Sektasi! U vodu sotone! :angry: :D :D
Ako će ti biti lakše, ni ja nisam preveliki ljubitelj serije, dopala mi se samo ova sezona, kao i par poslednjih epizoda prošle, jer je najzad bilo dobrog krljanja. ;)
Inače, kad sam pre desetak godina pročitao prvu knjigu, ostao sam bukvalno bez daha, koliko je izuzetno napisana: nikad u životu nisam pročitao nešto sa više kvalitetnih intriga i zakulisnih radnji na visokim položajima. U prvoj knjizi rat vode rečima, i to do pogubnih razmera. Prva sezona, koju gledalište i dalje toliko hvali, meni je bila dečija, razvodnjena, skraćena verzija knjige, i ostao sam prilično ravnodušan. Za razliku od mene, oni koji nisu čitali knjigu, tom sezonom su ushićeni. Ostale sezone su mi takođe na granici dečije serijice i sapunice, jer su znali da razvlače dosadne delove radnje do besvesti, i jedino od poslednjih par epizoda prošle sezone su ubrzali, jer im je naređeno da lagano privode kraju - i taj deo mi se sviđa.
Sve u svemu, bar za mene, knjige su deset nivoa iznad serije (iako i deda smara u petoj i šestoj razvlačenjem radnje).

гари
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od гари »

Evi, mislim da ti to tako misliš o prvoj sezoni samo zato što si čitao knjigu, i video koliko oni nisu ubacili, a sa druge strane - da su ubacili više, to ne bi mogli da stane u tih deset sezona, a da dovoljan broj gledalica sve isprati. I ovako je nezgodno bilo za praćenje sa tolikim brojem likova kojima smo izbombardovani u samom početku.

Nego pade mi na pamet... Jel i u prvoj knjizi Džejmi prikazan kao piz*a, ili su to tako samo u seriji napravili? Jer njega su od neke sezone skoro pa naglo počeli prikazivati kao pozitivca, a u prvoj sezoni se baš vidi da on to nije.

Odgovori