LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Behemoth
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 10. Okt 2009. 13:59

Re: LG G2

Post od Behemoth »

NE postoji idealan telefon,ali mislim da je ovaj model nesto najblize tome.

4.3 imas za G2 doduse CM i PA,jos uvek nema informacija kad bi mogao zvanican,ali sto se mene tice moze da ostane zakucan i na 4.2.2,jer prosto nema bagova,lagova,nema restarta,zaglupljivanja i slicno.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

AnGeL oF LoVe, iskreno da kažem ne znam ni gde da pratim info o update softvera za LG. Teraš me sad da googlam. A razliku između 4.2 i 4.3 na nexus 4 nisam ni primetio, sve je isto, sem onog media servera koji ima bag i konstantno nešto drlja. Više bih voleo da za G2 preskoče 4.3 i idu na 4.4. Sada kada su LG i Google u ljubavi nadam se da će to sve ići brže oko update. Svakako je izašao custom CyanogenMod 4.3.1, Paranoid 3.99, PAC (Paranoid Android + AOKP + Cyanogenmod) 4.3 i neki manje poznati.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Behemoth napisao:NE postoji idealan telefon,ali mislim da je ovaj model nesto najblize tome.

4.3 imas za G2 doduse CM i PA,jos uvek nema informacija kad bi mogao zvanican,ali sto se mene tice moze da ostane zakucan i na 4.2.2,jer prosto nema bagova,lagova,nema restarta,zaglupljivanja i slicno.
Pa da se zakucava i restartuje s takvim hardverom i stock firmverom bilo bi sramotno za LG.
To za apdejt mozda sad pricas,ali ces se svakako osecati glupo kad budu izasla 3 apdejta a ti i dalje tavoris na onoj verziji koju si davno dobio uz telefon,znam kako sam se ja osecao.
CM i ostale romove ne racunam jer nikad do sad nisu bili totalno bug free.

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

Chobby88, pre ili kasnije to saceka svakog sa bilo kojim telefonom.

Chobby88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Jun 2012. 22:27
:: LG Nexus 5X

Post od Chobby88 »

Pa bolje kasnije nego pre u svakom slucaju :D

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Chobby88, videćemo. Nije mi nikakva prednost bila poslednji update na N4 a baterija prazna i telefon ugašen. Jedino ako nešto revolucionarno novu bude u android v5, zbog toga bih se sigurno žalio da ga ne dobijem.

LG G2 Emulator
https://play.google.com/store/apps/deta ... g.g2master

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Sudeci po n4, koji je dosao kod nas , ako se ne varam, 4 + meseca nakon izlaska na google play-u, nacekacemo se za N5... Ja sam video g2 ovde, procackao ga, telefon je bolestan... Samo da mu padne malo cena i uzimam devojci beli... Jedino sto sam masio power dugme i pritiskao volume buttons, ali to je jer ga prvi put koristim i guess
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

Layne_Staley, reci kakav displej i kako radi :) A power taster uopšte ne koristim, koristi kuc kuc opciju na dipsleju (dva puta kucneš dipslej da se upali, dva puta kucneš da se zaključa, šta će ti power taster).

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

LG G2

Post od Layne_Staley »

Omg, nisam znao da mozes i da zakljucas sa "kuc kuc".. Strava :))
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...

NijeZauzetoIme
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Feb 2011. 21:23
:: Pocophone F1

Post od NijeZauzetoIme »

Ne postoji idealan telefon. Medjutim, oba modela koja su najpribližnija idealnom (po mom subjektivnom mišljenju) su G2 i Nexus 5. Eto ti ga na Samsunže :P :D
Huawei Nexus 6p - Xiaomi Mi Note 3 - Pocophone F1

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Juce sam konacno video G2, belu verziju. Izgleda fantasticno iako nisam fan sjajne plastike. Lik u radnji je doneo model iz magacina, ali je baterija nazalost bila prazna, tako da nisam mogao cackati po sistemu. Sam uredjaj je i manji i laksi od mog Find 5, sto me je veoma prijatno iznenadilo. Ah... :roll:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

AnGeL oF LoVe, http://www.gadgetenthusiast.com/news/lg ... at-update/
“The LG will prepare his research team for immediately bring the Android 4.4 Kitkat update for the LG G2,” said Adina Nesvia, Product Marketing Head – LG Mobile Communications Indonesia.

Možda LG već ima 4.4, ali ne sme da pusti, mora dati fore nexus 5, možda pogrešno nagađam.

Layne_Staley, sad znaš :)

NijeZauzetoIme, vaša baš :lol:

Green, znači ostalo je još da se odlučiš za boju, ili si već izabrao belu? 8)
Bilo bi dobro da negde pogledaš gde može da se upali, lakše ćeš prelomiti :oops:

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 18. Mar 2010. 20:57
:: S6 edge
:: Nexus 7 2013

Post od iKe »

Konačno da je neko video i belu verziju!

Green, znači dobro izgleda u beloj boji? I ja se mislim da naručim beli, ali ga još nisam video uživo, ali ipak na slikama deluje dosta ozbiljnije od crnog, pravi muški telefon :D
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

iKe, video sam danas beli. Izgleda odlično. Ali trenutno nisam u fazonu za beli fon.

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Baraba, super. Znači onda definitivno beli uzimam.
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Baraba »

iKe, nemoj dok ne vidiš negde uživo. Što je sigurno sigurno.

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Baraba, ima jos fore do Nove godine, shut up... :D
iKe, G2 je zaista prelep u beloj boji, iako sam vec napisao da mi se ne svidja ta glatka sjajna plastika. Na prvi pogled se cini "nemoguce" da je u relativno kompaktno kuciste bilo moguce smestiti ekrancinu od 5.2 inca. Skoro ceo telefon je ekran. :)

iKe
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od iKe »

Ne znam da li mogu toliko da čekam. Ne verujem da ću pre Davis cup-a u Bgd, a ovde nemam gde da vidim. Izdržaću valjda. :-P

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Re: Одг: LG G2

Post od Baraba »

E jbg, sta da ti kazem. Naruci pa sta bude :-)

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Pa ovaj koji sam ja cackao je bio beli... Izgleda sexy.. Bas je unisex... :) (previse puta sam pomenuo sex :) )

Odgovori