tomas.hokenberi, ja na nokiji ti na samsungu Wicker Man, jel znas de mogu da nadjem orginal masku za 6230? Kupovo sam neke po nekim prodavnicama ali i to se brzo izguli i sjebe...
Cooomi, Nazalost ne znam,ja sam ovu dobio i dobro je ocuvana,jedino tastaturicu da promenim i bice kao potpuno nov.Probaj preko oglasa ili negde na nekom buvljaku.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Didimos, 2 najbolja telefona na trzistu Najlepsa kombinacija je beli i crni araphel, svaka cast, super kombinejsn tomas.hokenberi, Nije valjda da sve koristis?
kapoerista90, U principu koristim i780 (mts postpaid) i C3050 (telenor prepaid). Solar Crest je tu kao "telefon za plazu i slicne aktivnosti". E2100B je ranije imao tu ("plaza i slicno") funkciju, ali sada sam ga dao majci (umesto Siemensa S10 koji se sada cuva kao muzejski primerak koji jos uvek odlicno radi (originalna Li-Ion baterija iz 2000-te jos uvek drzi 5-6 dana uz par poziva i 5-10 SMS-ova dnevno)).
Ninolina, stvarno prelepa kombinacija, imas odlican ukus samo malo pazi sa ovim metalnim ukrasom da ga ne mlatis ( u smislu dok ga koristis leti tamo ovamo - desava se ) telefonu da ne bi ogrebala maskicu ( posto sam sestri poklonio nesto na tom principu ali se telefon malo na zadnjoj masci ogrebao ) VeNoM, malo cudno izgleda na prvi pogled, ali jako ozbiljno deluje. tomas.hokenberi, prelep desktop na i780
djolex, to je S2U2 ("slide2unlock 2"). Radni desktop se prikazuje kada se "otkljuca". S2U ima par finih funkcija, kao sto je integracija sa S2P plejerom, SMS/MMS/Email pregled itd.
Na 23coj strani ima kako je izgledao,a sad ovako izgleda.p.s.Mrzelo me da slikam postupak lepljenja tapet folije jer sam mislio da necu uspeti lepo da izlepim,ali na kraju ispade ok.
Pa to vec znam...Radio sam do sad par telefona.A najbolje sam odradio na mojoj bivsoj n70 sto je sad cale nosi.Bez ikakvih problema,stoji kao da je tu fabricki.Preko godinu dana izdrzi najnormalnije,ali jbg ako ga negde namerno ogrebes ili tako nesto onda ce i obicna maskica da se pokvari a kamoli folija...p.s.Ovom folijom sam radio "B" stubove na kolima koji stoje po kisi,snegu,suncu,peru se,kisnu,prze...i nista im nefali
edit:Ovom folijom sam radio i vizir na soferci koja se malo vidi ovde u avataru...
Онда ок!
Доста је то времена издржало.
Хехе занимљиво!Добра идеја.Још мало па ћеш као Кубанци,да правиш крила од картона и да их монтираш на GSi махину.
Mozda pocnem da radim nesto sa poliesterom ali samo probno.Jos uvek nisam zavrsio proekat na n70 sa poklopcem zadnje maskice,prepravljao sam nesto sa poliesterom...
Ova crna, me je moja, a ova druga, bela je ćaletova... Uzeo sam skoro telefon za 90e(full oprema) i zaista sam prezadovoljan, i maska je u ekstra stanju, i sve je ekstra, samo što je tastatura malo izlizana, ali sve u svemu je super.E sad, display(plastika od maske koja je preko display-a) je čista, nije onako izmrljana(kristalno je čista). Zanima me da li displex ili neka druga tečnost pored toga što odstranjuju ogrebotine da li odstranjuju i te mrlje koje se javljaju ako se ta plastika na masci iznad display-a čisti alkoholom ili nečim drugim.Pitam zato što volim da mi je čist display, i zato što mnogo pazim da ga ne izmrljam ili isflekam.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.