XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
гари napisao:Da i ja podelim napokon kako sam svoj desktop uredio.
Njegov originalni launcher, nikakav icon pack.
Još bi voleo da stavim na početni ekran i podsetnik (ali ne od kalendara, već da on stoji nevezano od datuma), ali nisam našao ni jednu takvu aplikaciju koja ima takav transparentan vidžet. Čak i za kalendar, kad stavim 100% transparentnost bela slova ne budu pregledna jer nemaju "senku".
Mada i da postoji tako nešto i za kalendar, bilo bi dobro, jedino što sam za sad odustao od potrage.
Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Gary [emoji3] kako si podesio 100 transparency kalendara?
Poslato uz pomoć Tapatoka
Ukoliko ti se neki proizvod (ne)sviđa, podeli svoje mišljenje, ali ne pokušavaj da ubediš ostatak planete da živi u zabludi.
Nije baš na 100 transparentnost, ali je na oko 70. To je aplikacija DigiCal. Nju u potpunosti koristim za kalendar, i aplikaciju i vidžet. Ali za neke stvari da se podešavaju mora da se kupi pro verzija, između ostalog i transparentnost.
Posle sam stavio drugačiji tip vidžeta, ovaj je malo pregledniji. (Sve uz DigiCal.)
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
znemanja napisao:Pametno je Samsung postupuo sa ovim wallpaper-ima. Prihvatio je šalu na svoj račun i uvrstio te wallpapere u svoj store i čak ih naplaćuje
Sent from my Samsung Galaxy A6 Plus using Tapatalk
Sjajan marketinski potez. Kao i razdvajanje S10 i S10+ dodatnom prednjom kamerom tj pilulom.
A wallpaperi su genijalni. [emoji3]
Obožavam ovu fabričku Auroru, neću menjati dok ne nađem nešto zanimljivije. Volim minimalističke pozadine i što manje ikonica na početnoj strani. Kad ih ima mnogo ludim.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.