LG G2

Fabrički OS, Android, Windows, Firefox
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSFirefox OS
Odgovori
Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Re: LG G2

Post od Yoht90 »

http://repo.xposed.info/module/de.robv. ... .installer
Xposed skinuti apk odavde i instalirati kao i svaku aplikaciju...onda uci u instaliranu aplikaciju u tu kliknuti prvo framework i install...onda skinite sa neta greenify donation package 2.5.2 je najnovija verzija...u xposedu u modules date greenify aplikaciji privilegije...stiklirajte je...sto se tice greenify ja sam sve sem fb messengera(mnogo ga koristim a notifikacije ne rade kad se uspava) i par aplikacija uspavao whatsapp viber rade lepo..kad su uspavani i dodje vam neka nova poruka probude se... Sto se tice podesavanja idite u experimental features i stiklirajte sve i stavite working mode boost mode...to bi bilo to...

Greenify link.. http://www.underclassblog.com/2015/01/g ... k.html?m=1

Xcam za 5.2.4 verziju fixa sa cloudyg3 romom...
https://www.androidfilehost.com/?fid=95784891001613656

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 28. Avg 2014. 06:54
:: Samsung S7 Edge Gold

Post od drom »

Da li je moguce da facebook app totalno uspavam samo uz pomoc greenify?

U mom slucaju je uspavana, ali koristim i greenify kao i app koja se zove disable service, i tu sam ubio proces mqtt push service.

Ponavljam, zanima me da li samo uz pomoc greenify i mozda nekih specificnih podesavanja mogu da uspavam facebook i da se ne budi? Znam da tamo u podesavanjima ima taj boost mod, i tako neki fazoni, ali nisam mnogo cackao oko toga.

Ne volim da gomilam aplikacije :)

freak
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2012. 21:13
:: LG 4x HD
:: LG G2

Post od freak »

Slika

Jel ima jos neko ovaj bag?. Ovo je drugi put da mi se desava. Nece da se skine ova slika u pozadini dok ne restartujem fon. Inace stock 20h je.
Хир ај кам , xир ај гоооo

kutijagreha
Banned
Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
:: Telefon na pipanje
Kontakt:

Post od kutijagreha »

Ja ovo prvi put vidim.

Yoht90
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 16. Dec 2014. 00:05
:: LG G2 32gb

Post od Yoht90 »

drom napisao:Da li je moguce da facebook app totalno uspavam samo uz pomoc greenify?

U mom slucaju je uspavana, ali koristim i greenify kao i app koja se zove disable service, i tu sam ubio proces mqtt push service.

Ponavljam, zanima me da li samo uz pomoc greenify i mozda nekih specificnih podesavanja mogu da uspavam facebook i da se ne budi? Znam da tamo u podesavanjima ima taj boost mod, i tako neki fazoni, ali nisam mnogo cackao oko toga.

Ne volim da gomilam aplikacije :)
Mozes..uspavaj je u greenify i imas opciju da greenify prati koja je aplikacija povezana sa fb pa se on probudi kad se upali.ta aplikacija...kod mene se na primer fb budio kad upalim viber ili fb messenger...odsekao sam te repove i vise se ne pali...samo kad mi treba ga sam upalim...[emoji1] Slika

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Kod mene se isto desava sa fb iako sma.ga uspavao sa greenify. Kako to da uradimo sto ti kazes sa repicima jer i ja vidim neka silna pokretanja fb aplikacije, a i fancy widgeta koji mi souzi za prognozu, a namestio sam da update bude samo na 2h
Note IV N9100 dual

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

Yoht90,

I ja sam tako pokusao da resim problem, ali te mere nisu dovoljne. Sljakalo je jedno vreme, ali dosta aplikacija zna da probudi facebook.
Licno meni se desilo sa messengerom, viberom, avastom... Tako da to nije resenje na duge staze.

Ukoliko zelite da uspavate facebook, uspavajte ga sa greenify za pocetak. Sledeci korak je instalacija programa sa playa Disable Service (plavi robot je ikona, potreban root), i tu treba pogasiti sledece facebook procese:

Mqtt push service
mqtt push service seperate blablabla

Nakon toga se facebook nece vise sam buditi.

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

Prati preko wakeup tracker & cutoff-a. Sto ga ometa to probaj da uspavas.
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

Zile995,

Da, o tome smo i pricali gore, ali ima dosta app koje ga mogu probuditi, tako da ukoliko na taj nacin danas resim problem, moze da se desi da cu sutra instalirati neku petu app koja ce ga probuditi.

A kada se pogase oni procesi koje sam naveo, vise ga nista nece buditi, jedino vi sami, rucno...

Joxy
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
:: Samsung & Apple
:: Spajamo nespojivo :D

Re: Одг: LG G2

Post od Joxy »

Yoht90 napisao:Sto se tice podesavanja idite u experimental features i stiklirajte sve i stavite working mode boost mode...to bi bilo to...
Е ово ме је интересовало, значи најбоље је да све буде штиклирано или само поједине ставке?

Sly4pb
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 08. Sep 2014. 18:46
:: LG G2 32GB

Post od Sly4pb »

Koristi li neko ovaj telefon bez maske? :D Ja od kad sam uzeo fon (oko 6 meseci) koristim nillkin scrub + tempered glass ali razmisljam da skinem masku, ipak izgleda lepse bez maske :oops: Vide li se puno ogrebotine i steti li se lock dugme, + - i kamera?

Zile995
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
:: Xiaomi Redmi Note 4X
:: HTC M8 | Galaxy SII

Post od Zile995 »

drom napisao:Zile995,

Da, o tome smo i pricali gore, ali ima dosta app koje ga mogu probuditi, tako da ukoliko na taj nacin danas resim problem, moze da se desi da cu sutra instalirati neku petu app koja ce ga probuditi.

A kada se pogase oni procesi koje sam naveo, vise ga nista nece buditi, jedino vi sami, rucno...
Da, procitao sam, postovali smo u isto vreme :) Probajte i amplify sa playstore-a.. Nemam pro verziju, ne uspeva mi da je nadjem. Dobra je za gasenje servisa, kada podivljaju google usluge, a pro verzija je jos bolja jer ne gasi samo par wavelock-ova vec pametno gasi vise nepotrebnih ;)
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..

Post od majkon80 »

Yoht90, dajte ova greenefy root ovde uploudujte,jer na ovim sajtovima sve mi skida sa exe ekstenzijom a to je virus

http://www.zippyshare.com/

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

majkon80,

pogledaj pp, poslao sam ti, javi sta si uradio...

A svi vi koji necete da se mucite sa root-ovima, greenify-evima itd, a zelite da koristiti facebook, instalirajte Facebook Lite 1.3, jednostavnije izgleda, ali jako lepo funkcionise, i sto je najvaznije jako malo rama zauzima, i ne sisa bateriju! :wink:

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

I odatle mi skida ne torent nego nesto bezveze u exe fajlu isto
dakle na http://www.zippyshare.com/

drom
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od drom »

Au drug, moramo te slati na casove skidanja preko torenta.... :P

Slika

Dakle, potrebno je da imas na kompu npr utorrent app, i otvori taj link sto sam ti dao, i kliknes taj magnet koji sam ti obelezio na slici..

Javi sta si uradio

mazzy
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 10. Dec 2007. 18:34
:: s9+

Post od mazzy »

Kad ce to lizalo :)

weska88
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 18. Okt 2013. 21:59
:: iP11pro

Post od weska88 »

Ili na telefonu utorrent,ja sam skidao direktno na telefon i sve lepo radi.

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od majkon80 »

јебо магнет и све :lol: ја бре притискао довнолад и то је то,кад оно магнет.СКинух га,хвала :D :wink:

rex
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Uto, 10. Dec 2013. 01:21
:: lg g2
:: nokia

Post od rex »

mazzy nesto sam nacuo da ce u martu izaci lizalica e sada koliko je to tacno

Odgovori