teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Veronica - odličan španski horor, na temu Ouija igre prizivanja onostranog.
Na Netflixu se kotira kao "najstrašniji" horor ikad, što naravno nikako nije tačno.
Ženče htelo da pogleda The Man in the High Castle pa sam ponovio prvu sezonu i juče završismo i drugu. Mislim da mi je definitivno jedna od top serija. Možda čak i odmah za Breaking Bad koja mi je #1.
Nadam se da neće pokvariti utisak trećom sezonom.
Ajde ,jedno malo (mozda) glupo pitanje: Netflix - kako ga gledati kod nas? Recimo,vidim da je preinstaliran na mnogim smart tv-ima. E kako sad,kad hocu da gledam neki film,seriju...Placa se,ne,kome,kako... [emoji16]
m@c|-|oR, nisi samo ti, Holivud zaista snima takve filmove. Malo iz razloga da gledaoci razmisljaju nakon filma, a malo namerno da zakomplikuju. Trump licno nema nikakvog uticaja na scenario filmova, ali neke druge face da.
dachakragujevac80 napisao:Ajde ,jedno malo (mozda) glupo pitanje: Netflix - kako ga gledati kod nas? Recimo,vidim da je preinstaliran na mnogim smart tv-ima. E kako sad,kad hocu da gledam neki film,seriju...Placa se,ne,kome,kako... [emoji16]
Послато са LG-H870 уз помоћ Тапатока
Deluje mi logično da bi trebao da se ima nalog sa kojim bi se ulogovao u aplikaciju. A da bi registrovao nalog, valjda to ide preko njihove stranice. I onda se valjda tako plaća online. Nemam pojma, samo pretpostavljam.
Tako je. Registruješ nalog i plaćaš karticom. Prvi mesec je besplatan. Posle plaćaš 8, 10 ili 12 €. Za 10 imaš full hd i mogućnost da gledaš na dva uređaja u isto vreme, a za 12 na 4 u 4k rezoluciji. Teoretski može vas dvoje ili četvoro da deli jedan nalog i da zajedno plaćate pretplatu. Ima mnogo njihove produkcije, a ima da se pogleda i dosta drugog sadržaja. Što se tiče prevoda uglavnom je sve na engleskom imaš i rumunski. Malo toga je prevedeno na hrvatski. U principu ako ne znaš dobro engleski nije baš zgodno za praćenje. Ja od kada su uveli Netflix kod nas slabo šta skidam u biblioteci. To i Hbo mi je sasvim dovoljno.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
dachakragujevac80, iKe ti je sve rekao, moraš da se registruješ, pri registraciji da uneseš svoju platnu karticu sa koje će ti se mesečno skidati novac. Najjeftinija varijanta je 8 evra, a prvi mesec je besplatno. Dodao bih samo da ako koristiš Netflix preko računara tj. Chrome browsera, možeš bez problema da ubaciš srpski titl koji download-uješ sa bilo kog sajta. Potreban ti je dodatak za Chrome koji se zove Super Netflix i moraš pre ubacivanja titla da titl koji je najšešće u .srt formatu konvertuješ u .dfxp format koji je čitljiv za Netflix, a to vršiš preko ovog sajta: http://subflicks.com/.
Sd kvalitet i mogućnost da gledaš na jednom uređaj. Bolja ti je opcija da uzmeš ovaj paket od 10 FullHD i da deliš sa nekim po 5€.
Ovo za prevode nisam znao, jer gledam na PS-u sa engleskim prevodom.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
The Member formerly known as L.S.I. .... Genuine vanilla ice cream sandwich... Nexus Prime
Pokušao da pogledam Dark. Prvu epizodu jedva, dok sam kod druge odustao na pola. Pokušava po svaku cenu da bude mračno i creepy što na kraju ispada usiljeno i smešno. Još i konstantni iritirajući zvuci i "muzika" koji kao treba da doprinesu mističnoj i mračnoj atmosferi samo skreću pažnju na sebe, a nisu tu da bi gledaoca u stvari uvukli u priču. Još i užas od glume...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.