Da li da menjam K800i za N90?!
A, gde nestade segafrompk???   

Ili je to napravio Choochook, da bi malo hvalio sam sebe??? 

I sta je sad, niko da prokomentarise ovaj program o kom smo fain2daniel i ja pisali. Izgleda da se ucutase odjednom i Choochook i segafrompk, ili samo jedan od njih, koji kontrolise i ovog drugog...

Ili je to napravio Choochook, da bi malo hvalio sam sebe???

I sta je sad, niko da prokomentarise ovaj program o kom smo fain2daniel i ja pisali. Izgleda da se ucutase odjednom i Choochook i segafrompk, ili samo jedan od njih, koji kontrolise i ovog drugog...
iPhone + CX300
						lololol!!! Sega je sa drugog foruma, a lol. Znas kad bih sebe hvalio tako, ahahahaha. I on covek ima 6680, ako ne verujes pogledaj www.projectsm.org , Sega je tu mod, ja sam vip (ranije sam bio mod). 

Naravno da nisi više doplatio, jer nisi dobio ništa bolje. Glupo je da se sada mešam u nešto što je već završeno. Telefoni su jako slični po izgledu, ali je K800i bolji. N73 ima samo veći ekran i tu se sve prednosti završavaju. No, dobro... Symbian... to si hteo... Srećno.Choochook napisao:Pa da, ali sam mislio da cu morati vise da doplatim.

Tema vec moze da se zatvori, kako ne bi gusili forum vise... P0zdrav svima koji su doprineli da ovaj topic ode na 4 strane.
 Tema vec moze da se zatvori, kako ne bi gusili forum vise... P0zdrav svima koji su doprineli da ovaj topic ode na 4 strane.