iPhone 4 - telefon godine 2011

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

ako vec budete pravili glasanje ubacite i N8 cisto onako da ima i Nokia :lol: ili makar zbog kamere.

@znemanja gledao sam ih oba, galaxy s ima vecu dijagonalu, pa mozda ona zadivi ljude, sta znam, ali kako mozete gledati u iP4 a da ne primetite kako na njegovom ekranu nema ni jedne jedine linije koja je izlomljena, tj nije ravna zbog manjka pixela(njihove gustine) a na sve i jednom drugom tel se to moze videti...

vanjuska
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 31. Avg 2009. 00:45

Post od vanjuska »

Ne volim da se upustam u ovakve rasprave inace, smara me da se prepucavam sa ljudima da li je android ili iOs bolji, meni je android, zato ga i koristim, mnogo mi se vise dopada nego drugopomenuti, ali koristiti argumente u korist iOs kao sto su povlacenje pticice i video razgovor na skype-u?!?!?! Pa nije to do androida, vec do onog ko je pravio program, ako iPhone moze da ima video razgovor, a galaxy s ne moze?! I iPhone j sad bolji zato sto je neki lik tamo za njega napravio video razgovor za skype, a za android nije? Uzas...

Pozdravljam sve argumentovane replike, sa koje god strane dosli :)
Life is not the amount of breaths you take, it's the moments that take your breath away! HTC DESIRE!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Kako se pravi to glasanje? Ne vidim nigde opciju?
znemanja, ne mozes da poredis nista gde nije identican prikaz na ekranu. Kod Galaxy S (ortakov je na 2.2.1) SMS izgleda sasvim drugacije nego na My Precious. Kako i sta ja tu da poredim majke ti? I jedno i drugo izgleda sasvim ok, razlike ako ih i ima su prakticno nevidljive.
Kazes iPhone4 pregazen u svemu? U cemu to? Sta je to sve u cemu je iPhone pregazen? Nabroj konkretno sve.
Neko se cak bio uhvatio za cenu, iPhone je preskup, a Galaxy S nije? Pa cena im je ista, razlika je mozda 50€.
vanjuska, raspravljalo se o prikazu na ekranu. Ja sam smatrao da mogu da budem objektivan samo ako imam istu stvar prikazanu. Slucajno drugar ima Angry Birds na Galaxy S pa sam uporedio. E da, iPhone ucitava Angry Birds za sekund brze.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

djoni
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 06. Jun 2010. 10:59

Post od djoni »

vanjuska napisao:koristiti argumente u korist iOs kao sto su povlacenje pticice i video razgovor na skype-u?!?!?! Pa nije to do androida, vec do onog ko je pravio program, ako iPhone moze da ima video razgovor, a galaxy s ne moze?! I iPhone j sad bolji zato sto je neki lik tamo za njega napravio video razgovor za skype, a za android nije? Uzas...
Buraz, što se tiče video razgovora preko skypea, mislim da je to sasvim ok argument. Šta mi vredi što bi android fon mogao bez problema to da radi, kad ne radi. Opet kažem, imam Desire i zabole me za fan wars oko toga koji je fon bolji, ali preneo sam svoja iskustva u pogledu dostupnih aplikacija, koje opet povećavaju upotrebljivost telefona, a to nije irelevantno, naprotiv.

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Dobro, toliko o temi...

Katančić.

Zaključana tema