teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija
Pravila foruma
Teme koje ne spadaju ni u jednu od postojećih kategorija.
● Postovi napisani u ovom delu foruma ne ulaze u ukupan broj korisničkih postova. ●
Pa,mozda.
Meni je to normalna stvar,a nabijas kondiciju i snagu kao nista.
Zato bacam likove po 20 kila teze od sebe kao od sale
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
~Arkan~ napisao:Za sad ništa jer me mrzi da krenem da treniram košarku,ali pošto sam visok 187 a imam samo 14 godina kad tad ću početi,to,uz tenis,su jedina dva sporta koja mi idu.
Počni što pre. Basket preporučujem. Što ranije to bolje. Ja se kajem što sam batalio. Sad malo teretana i kik boks.
Zapravo MMA,ali mi je pojedinacni trening nekad mnogo tezi,ako radim dzudo ili rvanje.
Niste svesni koliko je laksa jedna runda boksa od borbe u parteru.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Danas odradio trening, šetanje po neočišćenim i neutabanim stazama, 2 sata, crko sam, preznojio se, fenomenalno se osećam,
aktivnost napolju je 100000000 bolja od bilo kog sporta u zatvorenom, sem bazena.
Uf,odvojila mi se hrskavica na prstima juce na treningu,ne da boli nego ubija.
Evo i slika sa treninga
Hrskavica ti se odvojila??? To je nemoguce osim ako imas neko degenerativno oboljenje iste, ili je degenerisana usred starosti, i jos su ti kosti poroticne. ja bih pre rekao da si napravio neki manji prelom.
Evo slika od proslog puta kad mi se isto desilo samo na desnoj ruci,potpuno isto mesto.
Od jakih udaraca je sve moguce,pogotovo ako maznes dzak iz pete a ne potrefis ga pod dobrim uglom.
Dugo sam trenirao odbojku pa sam se povredio i na kraju batalio. Sa drufarima odem na basket ili na odbojku ali sam i to usitnio zbog manjka slobodnog vremena.
Na proleće me čeka rekreacija sa sledećim rekvizitima:
i
Kad sam bio mlad i lud nisam imao prilike da probam extremne sportove, nije bilo popularno,
a sad sam mator ali i dalje lud, i imam želju i dalje, jbg jednom se živi, a i dosadilo mi sve pa mi fali uzbuđenja.
Je li neko probao neki extremni sport i kakvi su utisci?
miodrage, ma jok druže. Ovo dvoje je, za sada, dosta.
Jedno će ućiti da vozi biciklo, a drugo će se guriškati u triciklu, pa ćemo svi trčkarati u parku u krug.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.