Koristim ios ali meni baterija nije takva kao tebi,imam u proseku oko 4h korišćenja uglavnom na 3G. Pokušao svašta nešto da produžim ali manje više je sve kao pre...
Sent from my iPhone using Tapatalk
iPhone 6 vs S6 edge
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Re: iPhone 6 vs S6 edge
Juce ujutru sam ga skinuo sa punjaca, malopre ga opet stavio. Obicno to radim nocu, ali jbg, zaboravio nocas. Inace imam usage u proseku oko 8h.
Koji telefon imas? Cisto da nastavimo prepisku tamo...
Koji telefon imas? Cisto da nastavimo prepisku tamo...
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 21:24
- :: HTC ONE X+
- :: NOKIA E71
Iphone 6
Sada imam 2% baterije
4h usage
19h ukupno
Kada sam na wi fi onda je solidno 3g me ubija
Sada imam 2% baterije
4h usage
19h ukupno
Kada sam na wi fi onda je solidno 3g me ubija
- Dmitar
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 20:51
- :: S22 Ultra
- :: iPhone 13pro
Ja sam se odlucio na kraju za edge i nisam pogresio nimalo. Sve leti na telefonu. Baterija dan izdrzi bez problema. Instalirao sam MM i cini mi se da je baterija bolja i interface je puno bolji nego lizalica. Dosta novih stvari se dobilo pogotovo na edge lajsnici. Kamera je vrhunska kao i izrada tel a cini mi se da mu je cena malo manja nego kod Ip. Ako te nesto posebno zanima pitaj jer tel ubija.
-
- Neredovni učesnik
Jutros sam isao da pogledam jedan edge koji bi se menjao za moj uz doplatu od 10e sa moje strane,moj je iz mts i cena mu je zato niža. Interesuje me baterija? Da li baguje,laguje,resetuje se?
- Dmitar
- Neredovni učesnik
nema laga niti da nista baguje. Ja sam sto se toga tice bas rigorozan do sada nisam stvarno nikakvih problema imao. napominjem ja imam s6 edge zlatni. To je bio problem prije sa s5. s6 su dosta dobro ispeglali tako da nemam ni jednu zamerku. Baterija mu je isto okey. ima speed charge za sat napunim ili malo jace kompletnu bateriju znaci ne moze biti bolje. Tako da i ako je slabija baterija brzo se puni tako da mi je svedon za praznjenje. Jedino sto npr ne moze da se iskljuci to speed charge kao na s7 ali eto moraju necim prodati i nove modele. Znaci sve je top morao bih bas dobro da razmislim da se setim da nesto ne valja kod ovog modela. Jedino npr ako koristis otisak prsta kao sigurnosnu meru za otkljucavanje telefona ako su ti vlazne ruke ili ako ima kapljica vode nece da ga otkljuca dok ne pobrises. npr to mi se kod iphone prije nikad nije desavalo. Ali inace ocitac otiska radi besprekorno nije smece kao kod s5 ili htc max. Bluetooth povezivanje isto je top. Povezivao sam ga sa razlicitim uredjajima i trenutno se spaja.lovra napisao:Jutros sam isao da pogledam jedan edge koji bi se menjao za moj uz doplatu od 10e sa moje strane,moj je iz mts i cena mu je zato niža. Interesuje me baterija? Da li baguje,laguje,resetuje se?
-
- Neredovni učesnik
99% sam se odlučio da ga zamenim,biće kod mene do novembra jer tada imam varijantu da za sitno para uzmem iphone 7, cilj mi je da vidim da li se android popravio za ove 3 godine koliko ga nisam koristio! Svakako je izrada popravljena od samsung s3 koji sam poslednji koristio
- Dmitar
- Neredovni učesnik
to bez svake sumnje. s3 i s6 ne mozes porediti.. ja sam davno imao s2 i isto sam bio tako skeptican zbog androida i tog laga ali su moje sumnje bile neopravdane. Leti ko iOS. Srecno ako ga uzmes neces se pojakati sigurno.