Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Re: Najkorisnije aplikacije za Android OS
Može se namestiti u Novi da se notification bar spusti na swype down na bilo kom home screen-u. Opcija gestures.
Meni je tako nekako najlogičnije i najlakše.
Meni je tako nekako najlogičnije i najlakše.
Moguce,tek sam juce poceo da se igram Novom i odusevio se ,ali nemam prime verziju ,nisam nasao 4.0 free,valjda nema jos uvek.
https://play.google.com/store/apps/deta ... ar.androidjovackopolje napisao:Kako kupiti aplikaciju na play storu ako kaže da ta aplikacije nije dostupna u našoj zemlji?
pa sakrij IP adresu i kupuj
- jovackopolje
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 28. Apr 2015. 16:23
- :: LG G3
- :: Huawei P6
Da li ću moći posle da vršim update te aplikacije?zap napisao: https://play.google.com/store/apps/deta ... ar.android
pa sakrij IP adresu i kupuj
zasto ne bi moglo?
Program samo skriva IP tj ne znaju da si iz srbuije ili neke druge zamlje gde ga ne prodaju. Uvek možeš da pokreneš tunnel bear ako treba i za update ali mislim da nije potreban kad vec imas aplikaciju ona sama traži update. prodaja je ogranicena iskljucivo na neka tržišta i to ih prepoznaje preko IP adresa.
Program samo skriva IP tj ne znaju da si iz srbuije ili neke druge zamlje gde ga ne prodaju. Uvek možeš da pokreneš tunnel bear ako treba i za update ali mislim da nije potreban kad vec imas aplikaciju ona sama traži update. prodaja je ogranicena iskljucivo na neka tržišta i to ih prepoznaje preko IP adresa.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Preporuka za tastaturu sa cirilicnim pismom i dobrom korekcijom reci
samsung tastatura nema cirilicu a ni fleksy.

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- dimi89
- Mobil manijak
nisam znao da swiftkey ima cirilicu.Koristio sa je zadnji put pre godinu dana i dosta je kocila na LG-u.Probacu je opet pa cu da javim utiske. 
P. S. Kao i sto sam mislio SwiftKey nema cirilicu.

P. S. Kao i sto sam mislio SwiftKey nema cirilicu.
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
nisi ti to dobro video. Swiftkey ima srpsku ćirilicu, kao i rusku, bugarsku i još poneku ako ti treba
PS
izvini nema crnogorsku
PS
izvini nema crnogorsku

- snenad
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
- :: LG G2mini (LG-D620r)
SwiftKey beta има српску ћирилицу
snenad
u pravu si
kod mene je beta 5.3.0.104
u pravu si

kod mene je beta 5.3.0.104

- snenad
- Mobil stručnjak
Koristim SwiftKey od avgusta i prezadovoljan sam. Jedino me iznerviralo kad sam prešao sa stable verzije na beta što nije povuklo podešavanja sa clouda. Dešava se i da u browseru ponekad ne radi, ali to mi ne smeta mnogo.
- dimi89
- Mobil manijak
Ja sam skinuo regularnu verziju sa stora i nema cirilice.Skinuo sam google keyboard i tamo za divno cudo je ima mada su skinovi za tastaturu ocajni.Pogledacu i swiftkey beta da skinem.
- vojkan85
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2012. 22:52
- :: Samsung Galaxy S8
- :: Huawei Honor 8 Lite
Moji cevapi ne rade ama bas na swiftkey-u
. Uhvatim po 15 slova u isto vreme

- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Aplikacija za auto osvetljenje (vezano najvise za G2 i G3 modele)
Lux Auto Brightness je super aplikacija za tu namenu,ali detaljnim testiranjem uocio sam da previse trosi bateriju. Aplikacija ima nenormalno 'budjenja' (maltene,svaki put kada se promeni osveltjnje aplikacija se 'budi' i time se vise opterecuje baterija)
Ko ne veruje neka proveri.
Pre jedno desetak dana sam ubacio ovu aplikaciju iste namene.
https://play.google.com/store/apps/deta ... yaab&hl=en
Aplikacija radi u pozadini,i nimalo ne trosi bateriju. Baterija je progledala. Aplikacija isto odradjuje posao kao Lux. U podesavanjima se namesti minimum osvetljenja i to bi bilo to. Zbogom lux

Ni jedan jedini wakelock

Lux Auto Brightness je super aplikacija za tu namenu,ali detaljnim testiranjem uocio sam da previse trosi bateriju. Aplikacija ima nenormalno 'budjenja' (maltene,svaki put kada se promeni osveltjnje aplikacija se 'budi' i time se vise opterecuje baterija)
Aplikacija radi u pozadini,i nimalo ne trosi bateriju. Baterija je progledala. Aplikacija isto odradjuje posao kao Lux. U podesavanjima se namesti minimum osvetljenja i to bi bilo to. Zbogom lux

Ni jedan jedini wakelock

- snenad
- Mobil stručnjak
Pre nego instaliram i oduvam lux da li radi i ako nema senzora? Tj preko prednje kamere da određuje osvetljenje.
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Note IV N9100 dual
Ne sviđa mi se jer ne može da se neka aplikacija izuzme kao u lux.kutijagreha napisao:Aplikacija za auto osvetljenje (vezano najvise za G2 i G3 modele)
Aplikacija radi u pozadini,i nimalo ne trosi bateriju. Baterija je progledala. Aplikacija isto odradjuje posao kao Lux. U podesavanjima se namesti minimum osvetljenja i to bi bilo to. Zbogom lux![]()
Ni jedan jedini wakelock![]()
![]()
Ne mogu ručno da štelujem osvetljenje u mx plejeru.
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Za mx player si u pravu. Mada ni pre nisam rucno stelovao osvtljenje
Previše mi je tamno uveče kad gledam seriju,a ne mogu ručno da povećam brightnes.