Huawei i glasine o novim telefonima
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Firefox OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Re: Huawei i glasine o novim telefonima
Jedino se pitam dal ce moci da naprave da m30 pro bude bolji od m20 pro?
Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka
Poslato sa Huawei P10 uz pomoć Tapatoka
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
To nema da može.
Poslato sa Honor Play uz pomoć Tapatoka
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Koliko pratim na fejs, spremaju ludilo sa P30. Videcemo
Sent from my LYA-L29 using Tapatalk
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Priča se da će zadržati FHD ekran....
[emoji107]
[emoji107]
Poslednja izmena od Evindzer u Čet, 21. Feb 2019. 16:43, izmenjeno 1 put ukupno.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 25. Feb 2014. 13:31
- :: Samsung & Apple
- :: Spajamo nespojivo :D
Nema to veze sa mobilnim odeljenjem. Njima je mobilna divizija u haosu a ove ostale ih vade, ukljucujuci i konzole. [emoji4]kutijagreha napisao:Da, P30 i prvih 50 dobijaju PS4
Mada koliko sam nacuo, bice ovo standardna ponuda. Svaka im cast
Mozda je ovo novi dil godine. Mozda Kinez ozivi uspavane Sonijevce
Super poklon nema sta ali nikako ne vredi toliko. Posebno sto je 500GB verzija, nije 1TB i to je slim u pitanju, nije najjaca Pro verzija. [emoji4]kutijagreha napisao:Poklon brat bratu vredan 400e
Ali svakako lep poklon i korisniji od slusalica, satova, kartica i ostalih gluposti. [emoji4]
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Prvih 50,koji se unapred vec znaju! [emoji6]
Послато са SM-G965F уз помоћ Тапатока
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Da ta akcija sa PS4 traje, recimo, nedelju dana i za sve koji ga u tom periodu naruče, skinuo bih im kapu - ovako, nije da nije dobar poklon, ali je akcija kao akcija idiotluk, jer šta da radi, na primer, onaj pedeset prvi, koji je zakasnio pet sekundi i ostao bez poklona?
Nikad mi se nisu sviđale takve akcije koje su ograničene na određen (i redovno mali broj) ljudi, mnogo je poštenije prema kupcima da su odredili jeftiniji poklon, ali da će ga dobiti svi koji u određenom vremenskom periodu naruče njihov proizvod.
I to mislim za sve slične inicijative svih firmi na svetu, a ne samo za naš odsek Huaveija i ovu akciju.
Nikad mi se nisu sviđale takve akcije koje su ograničene na određen (i redovno mali broj) ljudi, mnogo je poštenije prema kupcima da su odredili jeftiniji poklon, ali da će ga dobiti svi koji u određenom vremenskom periodu naruče njihov proizvod.
I to mislim za sve slične inicijative svih firmi na svetu, a ne samo za naš odsek Huaveija i ovu akciju.
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Nista, otkazace rezervaciju, prosto. [emoji23]
Iskreno nikada mi nije bilo jasno da neko na osnovu poklona vaga da li ce pazariti neki model ili ne. Valjda ako ti se svidja uzeces ga bez obzira na poklone. Naravno da je lepo ako daju neki skuplji poklon ali ne bi smelo biti presudno. [emoji4]
Iskreno nikada mi nije bilo jasno da neko na osnovu poklona vaga da li ce pazariti neki model ili ne. Valjda ako ti se svidja uzeces ga bez obzira na poklone. Naravno da je lepo ako daju neki skuplji poklon ali ne bi smelo biti presudno. [emoji4]
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ma ovo je uvek dobrodoslo kod bilo kog proizvodjaca, odma na kp ide prepolovljena cena.
Od sada svakodnevno pratim PS4 na kp. Za 200e nov ako se sada ne uzme, nece nikad
Od sada svakodnevno pratim PS4 na kp. Za 200e nov ako se sada ne uzme, nece nikad
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ipak svi dobijaju PS4 kao sto sam vec i rekao, ko poruci do 10.03.

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Pošto je?
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Tek treba premijera da bude i formiranje cene. Ali ne verujem da ce obican P biti skuplji od desetke. Tu negde tipujem do 100.000 din
- dachakragujevac80
- Expert
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2014. 16:44
- :: Iphone 11 pro
Ovde mozda nisu naveli,ali na njihovom zvanicnom sajtu stoji -PRVIH 50! E sad ne znam stvarno...
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Kapa dole! Tako se to radi. [emoji4]
Oduvek mi se vise dopadala Mate serija u odnosu na P kod Havajca, kao i Note od S kod Samsunga, ali nema sumnje da ce nova P serija biti odlicna, mozda i bolja od proslogodisnje Mate. Pretpostavljam da ce imati neke novine koje ce kasnije novi Mate preuzeti.
Nema logike da u tako dugom periodu podele samo 50 konzola. Pa ko zna koliko bi preordera bilo u tom periodu. [emoji4]
Mada sa druge strane deluje i po malo nerealno. Treba proveriti tu info.
Oduvek mi se vise dopadala Mate serija u odnosu na P kod Havajca, kao i Note od S kod Samsunga, ali nema sumnje da ce nova P serija biti odlicna, mozda i bolja od proslogodisnje Mate. Pretpostavljam da ce imati neke novine koje ce kasnije novi Mate preuzeti.
Nema logike da u tako dugom periodu podele samo 50 konzola. Pa ko zna koliko bi preordera bilo u tom periodu. [emoji4]
Mada sa druge strane deluje i po malo nerealno. Treba proveriti tu info.
- kutijagreha
- Banned
- Kontakt:
Ovo je zvanicna informacija sa huawei.rs foruma.
I lepo pise u clanku, svi koji u tom datumu pozele da naruce P seriju. Jedina po meni mana je ta sto moras da narucis telefon pre samog prestavljanja. Gde je tu logika, nemam pojma
I lepo pise u clanku, svi koji u tom datumu pozele da naruce P seriju. Jedina po meni mana je ta sto moras da narucis telefon pre samog prestavljanja. Gde je tu logika, nemam pojma
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Pa bas zbog toga i daju takav poklon. Ko bi se odlucio da nesto naruci na slepo?
Mora biti bolji od P20 (a vrlo moguce i od M20), tako da ne vidim problem u tom smislu. [emoji4]
Elem, treba sacekati neko zvanicno saopstenje jer ne moze se razlikovati info sa foruma i sa zvanicnog sajta.
Logicno bi bilo da samo 50 ljudi dobije poklon ali je onda nelogican vremenski period. Za 5 min ce otici svih 50 konzola a kamoli za skoro 20 dana. [emoji23]
A opet sa druge strane ko zna koliki ce broj preordera biti, treba obezbediti toliku kolicinu konzola. [emoji4]
Mora biti bolji od P20 (a vrlo moguce i od M20), tako da ne vidim problem u tom smislu. [emoji4]
Elem, treba sacekati neko zvanicno saopstenje jer ne moze se razlikovati info sa foruma i sa zvanicnog sajta.
Logicno bi bilo da samo 50 ljudi dobije poklon ali je onda nelogican vremenski period. Za 5 min ce otici svih 50 konzola a kamoli za skoro 20 dana. [emoji23]
A opet sa druge strane ko zna koliki ce broj preordera biti, treba obezbediti toliku kolicinu konzola. [emoji4]
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Preuzeće procesor i izvjesno memoriju sa M20Pro i senzor otiska u ekranu kao i face ID. Bežično punjenje i reverzibilno punjenje kao i 40W punjenje. Tako da mislim da će biti daleko manja razlika P30 Pro vs M20Pro u odnosu na P20Pro vs M20Pro.
Sent from my Huawei Mate 20 Pro
Sent from my Huawei Mate 20 Pro
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Neka razlika ce morati da postoji, to cemo tek videti. [emoji4]
Ps 4 vredi 200e max, i za manje se prodavao u evropi na akcijama. Secam se da je bilo nesto za 250e sa 2 dzojstika i pes2019. Tako da ova ponuda meni i nije nesto... to sto smo mi ipak standard i kod nas je skoro400 to je druga prica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Joxy
- V.I.P. MobilniSvet.com
Cene/akcije u EU i kod nas ne treba porediti, nebo i zemlja.
Ne znam za druge ali meni je PS4 mnogo bolji poklon od raznih kartica, VR naocara, satova, punjaca, slusalica itd itd.
Ali da, znam sta hoces da kazes. Ima ga u EU na akcijama stvarno za smesan novac a verovatno jos malo pa ce se i petica pojaviti ali nije poenta u vrednosti koliko u funkcionalnosti poklona. Posebno na ovim nasim prostorima. Ko je ikada uz nesto (osim samog Sonija) delio ovakav neki poklon. [emoji4]
Ne znam za druge ali meni je PS4 mnogo bolji poklon od raznih kartica, VR naocara, satova, punjaca, slusalica itd itd.
Ali da, znam sta hoces da kazes. Ima ga u EU na akcijama stvarno za smesan novac a verovatno jos malo pa ce se i petica pojaviti ali nije poenta u vrednosti koliko u funkcionalnosti poklona. Posebno na ovim nasim prostorima. Ko je ikada uz nesto (osim samog Sonija) delio ovakav neki poklon. [emoji4]