Samsung Galaxy Note 8
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Re: Samsung Galaxy Note 8
Pa ne bi trebao da se ekran grebe zbog olovke, valjda je to tako napravljeno.
Poslano sa mog SM-A510F koristeći Tapatalk
Ekran ne ali ove folije (Monsterskin i slicne) se grebu.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Ja bas iz tog razloga nemam ni jednu zastitu na ekranu, svaka se grebe i to vrlo lako a ja to ne mogu da gledam na telefonu...
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Ali zato ekran moze da se ogrebe. Sve ima svoje.
Ja sam ga prvi dan ogrebao ali sta da se radi
Ni sam ne znam kako [emoji23][emoji23]
Da li vredi davati vise para za Note 8 jer kazu da je S8+ kao i Note 8 samo bez olovke.
Eto vidis. Zato original folija i nema greske.Drakenzen napisao:Ja sam ga prvi dan ogrebao ali sta da se radi

Licno misljenje je da apsolutno ne vredi. Ako ne koristis olovku neces dobiti nista, cak je baterija na S8+ bolja kao i manje zagrevanje (mozda je reseno nekom novijom verzijom softvera, da se ogradim).Lino napisao:Da li vredi davati vise para za Note 8 jer kazu da je S8+ kao i Note 8 samo bez olovke.
Ko ima problem sa zagrevanjem?
Nema pregrijevanja kod mene. Alcantara lijrpo lezi u ruci, ali se lako izlize i isprlja...
Zelim uzeti neku foliju ili staklo, ali ne nalazim nista kvalitetno (prvenstveno zbog toga sto se otisci prstiju vide nenormalno po ekranu). Narucio sam 3,4 stakla iz kine, touch ne reaguje na dijelovima ekrana,ali otisci se ne vide... A za foliju ne znam da li uzeti obicnu ili neki drugu. Ima li ko neku preporuku?
Zelim uzeti neku foliju ili staklo, ali ne nalazim nista kvalitetno (prvenstveno zbog toga sto se otisci prstiju vide nenormalno po ekranu). Narucio sam 3,4 stakla iz kine, touch ne reaguje na dijelovima ekrana,ali otisci se ne vide... A za foliju ne znam da li uzeti obicnu ili neki drugu. Ima li ko neku preporuku?
Niko ne moze da me ubedi da obicna folija kosta 50e, a ona stakla koja se lepe sa uv lepkom to je tek prica za sebe.
Ne znam kako nismo naucili za ove 3 godine koliko postoje edge ekrani da ne postoji dugotrajna zastita za njih...
Ne znam kako nismo naucili za ove 3 godine koliko postoje edge ekrani da ne postoji dugotrajna zastita za njih...
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
Alcantra cover original samsung lezi perfektno (po meni) u ruci, ali kao sto je covek rekao, brzo se izlize.. Sto se tice ekrana, ja sam stavljao 2 full glue stakla od 2 razlicita proizvodjaca i nisam bio zadovoljan.. Sad na telefonu imam Nillkin 3d zastitno staklo i super je... Ekran radi perfektno, dobar odziv, pokriva ceo ekran... Moja preporuka !
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
- :: Huawei P40 Pro
Kako si skidao ta full glue stakla?
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ajd ako ti nije problem pa slikaj da vidim kako izgleda i leži na telefonu kad se postaviti Nillkin 3D staklo.
E i ja sam mislio uzeti nillkinovo staklo. De mi reci ostaju li puno otisci prstiju. Iako pise da je anti fingerprint, vidio sam po netu da i nije bas tako ..
Nije to problem (daleko od pregrevanja) ali se vise oseti pod prstima od S8+ koji je uvek hladan. Koristio sam oba telefona istovremeno (identicno podesena) i Note je znao da se ugreje.Drakenzen napisao:Ko ima problem sa zagrevanjem?
@Ostali, ni ta Nillkin stakla nisu savrsena. Cesto se desava da je odziv losiji i da spadne staklo posle nekog vremena. Preporuka za original Samsung foliju (lezi kao i prvog dana), ne kvari kvalitet prikaza. Druga varijanta je da vam neko "od preko" dobavi White dome (mislim da nisam pogresio naziv) ali je cena haos (50-ak $).
Nema kod mene toga, kod druga sam na s8 pokrenuo skidanje softvera, playstore, samsung aplikacije i telefon je bio vreo za par minuta dok kod mene isto kad radim nista se ne osjeti.
Eto vidis, kod mene skroz suprotno. Moguce da ima i neke veze sa verzijom softvera. Bukvalno mi ni jednom do sada nije bio ni mlak, najhladniji uredjaj koji sam koristio.
- dusan87vr
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 02. Feb 2011. 09:01
- :: Galaxy Note10+ N975F
- :: Nokia 2626
@Azimuth Slikacu ovih dana kada stignem, pa cu postaviti sliku, nikakav problem.. prekriva ceo ekran.
@vojopd Sto se tice otisaka, ostaju dosta vise na Nillkin staklu nego na oba full glue sto sam imao
@vojopd Sto se tice otisaka, ostaju dosta vise na Nillkin staklu nego na oba full glue sto sam imao
Poslednja izmena od dusan87vr u Ned, 04. Mar 2018. 19:11, izmenjeno 1 put ukupno.
Znaci 0 bodova. Cudno kako nisu napravili neko staklo, a da ne kosta xxx eura
Sta ce biti bolja kupovina Note 8 ili S9+?