XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Konacno i ja da ne budem lenj, i da zakacim svoje screenshotove. Nazalost, ne vidi se predivan live wallpaper, zove se Hyperspace, ali ga svakako preporucujem. Izvinjavam se ako sam razvukao forum ili sta vec, postujem sa taba, pa se ne snalazim bas najbolje sa mobilnom verzijom Photobucketa
araphel, Odličan desktop, zaista izgleda impresivno.Obožavam crne efekte na desktop-u, a live wallpaper koji ti imaš, Hyperspace, zaista izgleda kao da je pravljen po mom ukusu
Odličan wallpaper, nemoj da ga menjaš.....
znemanja, hvala! Nije nista specijalno, launcher pro sa poskidanim svim ikonicama osim za app drawer, malo simple text ikonica, i to je to. Ovaj sat i weather su standardan widget na gingerbreadu za Tab....nisam se mnogo mucio. A wallpaper je hit! Zao mi sto ne mogu nikako da uhvatim onaj efekat kretanja kroz raznobojni tunel u svemiru.....uostalom, koga zanima, moze da skine wallpaper
Da, to je super stvar. I skaliranje widgeta na Launcher Pro je takođe korisna opcija. Doduše, više koristi kad želiš da povećaš widget, nego kad hoćeš da ga smanjiš, jer se u tom slučaju bukvalno odsecaju parčići widgeta posle neke granice.....što mnogo smara. Ali ovo je otprilike ono što mi je potrebno za svakodnevnu upotrebu, tako da ne verujem da će biti još mnogo exprimentisanja. Još jedino ako se opet vratim da koristim Tab i kao telefon, onda ubacim jooš jedan desktop na koji eventualno stavim neki dialer widget, i to je to.
MIUI 1.6.10 rom, Desire. Jos uvek testiram, ali prvi utisci su fenomenalni. Veoma zanimljiv rom! Po prvi put, barem po mom iskustvu, mogu promeniti LED lampicu da treperi nekom drugom bojom. Stavio plavu...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.